Splash Financial Student Loan Refinance Review

Splash Financial Student Loan Refinance Review

August 20, 2022 0 Von admin

Γνωρίστε την Splash Financial

Ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα ονόματα στην αγορά αναχρηματοδότησης φοιτητικού δανείου είναι η Splash Financial.

Η Splash Financial εισήλθε για πρώτη φορά στην επιχείρηση αναχρηματοδότησης φοιτητικών δανείων ως δανειστής που εστιάζει αποκλειστικά σε νέους γιατρούς στην έδρα τους ή σε μια υποτροφία. Καθώς το Splash μεγάλωνε, η αναχρηματοδότηση επεκτάθηκε σε όλους τους αποφοίτους κολεγίων. Τώρα διαθέτουν μερικά από τα καλύτερα επιτόκια στην αγορά. Ωστόσο, το Splash μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για όλους τους δανειολήπτες φοιτητικού δανείου.

Splash Financial Basic Οροι

Το Splash προσφέρει αναχρηματοδότηση φοιτητικού δανείου με σταθερό και μεταβλητό επιτόκιο. Οι δανειολήπτες που επιθυμούν να αναχρηματοδοτήσουν με το Splash μπορούν να δανειστούν τουλάχιστον 5.000 $ και δεν υπάρχει μέγιστο. Όπως και άλλοι νόμιμοι δανειστές, δεν υπάρχουν προμήθειες προπληρωμής ή προμήθειας δανείου με το Splash Financial.

Όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα, οι δανειολήπτες έχουν ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων μηκών αποπληρωμής. Αυτό αντιπροσωπεύει μια μικρή απόκλιση από το πιο τυπικό βιομηχανικό πρότυπο των περιόδων αποπληρωμής 5, 7, 10, 15 και 20 ετών.

Splash Οικονομική Επισκόπηση
Επιτόκια 1,89%* – 11,82%
Όροι δανείου 5, 7, 8, 10, 12, 15, 20 και 25 ετών
Ελάχιστο πιστωτικό σκορ 650
Ελάχιστο εισόδημα $34.000
Μπόνους νέου δανειολήπτη Έως 500 $

* Η χαμηλότερη αναγραφόμενη τιμή περιλαμβάνει έκπτωση 0,25% autopay.

Splash επιτόκια

Τα επιτόκια αναχρηματοδότησης με το Splash είναι από τα καλύτερα στον κλάδο.

Επειδή το Splash συνεργάζεται με πολλές διαφορετικές πιστωτικές ενώσεις, μπορούν να προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα διάρκειας και όρων δανείου. Αυτή η ευελιξία μπορεί περιστασιακά να δημιουργήσει κάποια περίεργα αποτελέσματα. Για παράδειγμα, το Splash μπορεί να προσφέρει χαμηλότερα επιτόκια στο 8ετές δάνειό του από αυτό που προσφέρει σε ένα 7ετές δάνειο. Για αυτόν τον λόγο, οι δανειολήπτες θα πρέπει να δουν πολύ προσεκτικά τα επιτόκια που προσφέρονται σε όλους τους τύπους δανείων με το Splash. Μην υποθέσετε ότι ένα μεγαλύτερο δάνειο θα έχει υψηλότερο επιτόκιο.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, τα επιτόκια Splash ήταν σταθερά από τα καλύτερα στην αγορά. Και εδώ, το Splash που έχει σχέσεις με πολλαπλές πιστωτικές ενώσεις λειτουργεί καλά για τους δανειολήπτες. Οι δανειστές με πιο περιορισμένους οικονομικούς πόρους ενδέχεται να αυξήσουν τα επιτόκια εάν η ενιαία τράπεζα με την οποία συνεργάζονται έχει έλλειψη διαθέσιμων κεφαλαίων. Το Splash μπορεί να παραμείνει σταθερά χαμηλό επειδή μπορούν να αξιοποιήσουν διάφορες πιστωτικές ενώσεις.

Πλεονεκτήματα Splash – Όπου το Splash Financial Excels

Οι δανειολήπτες που αναζητούν τη χαμηλότερη δυνατή μηνιαία πληρωμή θα πρέπει να διερευνήσουν το 25ετές δάνειο της Splash. Οι περισσότεροι άλλοι δανειστές περιορίζουν τη διάρκεια αποπληρωμής στα 20 χρόνια. Παρατείνοντας τα πράγματα για επιπλέον πέντε χρόνια, οι δανειολήπτες μπορούν να λάβουν χαμηλότερη μηνιαία πληρωμή. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελές για τους δανειολήπτες που ενδέχεται να αγοράσουν ένα σπίτι σύντομα και θέλουν να βελτιώσουν την αναλογία χρέους προς εισόδημα. (Σημείωση: Η διεύρυνση των πληρωμών για μια τόσο μεγάλη περίοδο θα έχει ως αποτέλεσμα σημαντικές δαπάνες για τόκους, επομένως είναι συχνά καλή ιδέα να πληρώνετε περισσότερα από το ελάχιστο.)

Μια πτυχή της Splash Financial που μας άρεσε ιδιαίτερα στην κριτική μας για την εταιρεία ήταν ο τρόπος με τον οποίο ανταποκρίθηκαν στην κριτική στο αρχικό τους προϊόν αναχρηματοδότησης. Ο Splash χρέωνε προμήθειες δημιουργίας δανείου και έλαβε δικαιολογημένη κριτική. Η Splash απάντησε στα παράπονα των καταναλωτών και κατάργησε όλες τις προμήθειες δημιουργίας δανείου. Κανένας δανειστής δεν κάνει τα πάντα σωστά και είναι πολύ καλό σημάδι όταν ένας δανειστής αναλαμβάνει την ευθύνη για ένα λάθος στην κρίση του και κάνει τα πράγματα καλύτερα.

Αν και το Splash εξυπηρετεί πλέον ένα ευρύτερο κοινό, η ειδικότητα του Splash εξακολουθεί να αναχρηματοδοτείται για τους γιατρούς. Προσφέρουν ακόμη και ειδικές τιμές για τους γιατρούς που εξακολουθούν να εκπαιδεύονται.

Ένα τελευταίο πλεονέκτημα για το Splash είναι ότι προσφέρουν στους νέους πελάτες μπόνους έως και 500 $ για εγγραφή. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα μπόνους αυτή τη στιγμή στην αγορά, αλλά είναι διαθέσιμο μόνο σε όσους αναχρηματοδοτούν τουλάχιστον 50.000 $ σε φοιτητικό χρέος. Πιστεύουμε ότι το μπόνους είναι καλό, αλλά μακροπρόθεσμα, το επιτόκιο θα είναι ο αριθμός που κάνει τη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα του καταναλωτή.

Μειονεκτήματα του πιτσιλίσματος – Μερικές κόκκινες σημαίες για επανεξέταση

Τα δύο σημαντικά μειονεκτήματα του Splash ισχύουν για όλες σχεδόν τις εταιρείες αναχρηματοδότησης φοιτητικών δανείων.

Πρώτον, η Splash Financial προσφέρει ενοποίηση και αναχρηματοδότηση ομοσπονδιακών φοιτητικών δανείων. Για ορισμένους δανειολήπτες, αυτή η κίνηση είναι λογική, αλλά για άλλους, μπορεί να είναι λάθος. Όταν οι οφειλέτες αναχρηματοδοτούν ομοσπονδιακά δάνεια, παραιτούνται από προνόμια όπως π.χ σχέδια αποπληρωμής με βάση το εισόδημα και προγράμματα συγχώρεσης όπως η Συγχώρεση Δανείου Δημόσιας Υπηρεσίας. Για ορισμένους, τα χαμηλότερα επιτόκια δικαιολογούν την παραίτηση από την ομοσπονδιακή προστασία. Για άλλους είναι τεράστιο λάθος. Οι ομοσπονδιακοί δανειολήπτες θα πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά τις επιλογές τους πριν αναχρηματοδοτήσουν δάνεια με ιδιώτη δανειστή.

Το δεύτερο ζήτημα που πρέπει να επισημανθεί είναι το πρόγραμμα απελευθέρωσης Splash cosigner. Ο Splash διαφήμισε ότι ένας συναποστολέας θα μπορούσε να αποδεσμευτεί από το δάνειο μετά από ένα χρόνο έγκαιρων πληρωμών. Όλοι οι συνυπογράφοντες θα πρέπει να κατανοήσουν ότι έχουν δεσμευτεί για το δάνειο για όλη τη διάρκεια του δανείου και ότι η αποδέσμευση του συνυπογράφοντος απέχει πολύ από το να είναι σίγουρη. Η εξασφάλιση αποδέσμευσης απαιτεί επαναξιολόγηση της πίστωσης του δανειολήπτη και υπάρχει ελάχιστο κίνητρο για οποιονδήποτε δανειστή να χορηγήσει αυτήν την αποδέσμευση.

Τέλος, σημειώνουμε επίσης ότι η Splash είναι μια πολύ νεανική εταιρεία. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να σημαίνει μια εξαιρετική ευκαιρία για τους καταναλωτές, και σε άλλες, μπορεί να είναι η αιτία των πονοκεφάλων. Τούτου λεχθέντος, το Splash συνεργάζεται με πολλές καθιερωμένες πιστωτικές ενώσεις και τα σχόλια που έχουμε λάβει μέχρι στιγμής ήταν κυρίως θετικά.

Επανεξέταση Τελικών Σκέψεων

Το Splash μπορεί να είναι κάπως νέο στην αναχρηματοδότηση φοιτητικών δανείων. Ωστόσο, το προϊόν αναχρηματοδότησης τους είναι η πραγματική συμφωνία. Προς το παρόν, το Splash έχει πιθανώς την καλύτερη γκάμα προσφορών επιτοκίων από οποιονδήποτε δανειστή στην αγορά.

Ως αποτέλεσμα των εξαιρετικών τιμών και των θετικών κριτικών από τους αναγνώστες του Student Loan Sherpa, το Splash Financial έχει αναδειχθεί στην πρώτη θέση στην κατάταξη δανειστών αναχρηματοδότησης φοιτητικών δανείων. Οι δανειολήπτες που θέλουν να κλειδώσουν χαμηλότερα επιτόκια φοιτητικών δανείων θα ήταν συνετό να ελέγξουν τα επιτόκια τους με το Splash για να δουν πώς ανταποκρίνονται σε άλλους δανειστές.