5 λόγοι για τους οποίους το UoW είναι μια καταπληκτική επιλογή για διεθνείς φοιτητές – Worcester Student Life

5 λόγοι για τους οποίους το UoW είναι μια καταπληκτική επιλογή για διεθνείς φοιτητές – Worcester Student Life

April 12, 2021 0 Von admin

Γεια σε όλους, με λένε Lotta και είμαι δεύτερος χρόνος Βιοιατρική επιστήμη φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Worcester. Ήρθα στο Worcester από τη Φινλανδία το 2019 και με βάση τις εμπειρίες μου, θέλω να σας πω 5 λόγους που κάνουν το University of Worcester μια καταπληκτική επιλογή για διεθνείς φοιτητές.

1. περίπου 70 διαφορετικές εθνικότητες

Το Πανεπιστήμιο του Worcester διοργανώνει εκδηλώσεις πρόσληψης φοιτητών σε όλο τον κόσμο. Οι ξένοι φοιτητές αποτελούν σημαντικό μέρος του φοιτητικού πληθυσμού (περίπου το 10% όλων των φοιτητών) και οι διαφορετικές εθνικότητες δεν επεκτείνονται μόνο στους καταπληκτικούς φοιτητές μας, αλλά και στο προσωπικό του Πανεπιστημίου! Συγκεντρώνοντας τόσες πολλές εθνικότητες, μπορείτε να κάνετε φίλους από όλο τον κόσμο, να γνωρίσετε διαφορετικούς πολιτισμούς και να ενταχθείτε σε μια ανοιχτή διεθνή κοινότητα που υποστηρίζει ο ένας τον άλλον.

Έχουμε αντιπροσώπους για Αργεντινή, Νιγηρία, Αυστρία, Αζερμπαϊτζάν, Μπαγκλαντές, Βέλγιο, Μποτσουάνα, Βραζιλία, Μπρουνέι, Βουλγαρία, Καμερούν, Καναδά, Κίνα, Κολομβία, Κροατία, Κύπρος, Δανία, Αίγυπτος, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Γκάνα, Ελλάδα, Γουιάνα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιταλία, Ινδία, Ιαπωνία, Τζαμάικα και πολλά άλλα!

2. Πολιτιστικές Εταιρείες

Οι μαθητές μας διευθύνουν τις Κοινωνικές και Πολιτιστικές Εταιρείες μας και διαδραματίζουν τεράστιο ρόλο στο συντονισμό των Αθλητικών μας Ομάδων. Η ιδέα πίσω από τις Πολιτιστικές Εταιρείες είναι να κάνουν φίλους, να απαλύνουν τη νοσταλγία, να μάθουν περισσότερα για τον πολιτισμό και να απολαύσουν την ακαδημαϊκή χρονιά μέσα από ποικίλες εκδηλώσεις! Έχουμε την Αφρικανική και Καραϊβική Εταιρεία και τη Φινλανδική Εταιρεία, που και οι δύο κέρδισαν το καθεστώς Bronze Society συνεισφέροντας στην πανεπιστημιακή κοινότητα διοργανώνοντας εκδηλώσεις καθ‘ όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

Βρείτε περισσότερα μέσα από το Instagram: @worcester_acs, @uowfinnish
Βρείτε περισσότερα μέσω της Ένωσης Φοιτητών

3. Εκπληκτικά γεγονότα και γιορτές από όλο τον κόσμο

Η διεθνής μας ομάδα είναι καταπληκτική στη διοργάνωση εκδηλώσεων, στη διασφάλιση της προσαρμογής των νέων ξένων φοιτητών και στη μεταφορά πολιτιστικών εορτασμών στο πανεπιστήμιό μας από όλο τον κόσμο! Τα τελευταία χρόνια γιορτάζουμε την Κινεζική Πρωτοχρονιά, το Χόλι και το Ντιβάλι. Η είσοδος στις εκδηλώσεις ήταν πάντα δωρεάν και μπορείτε να γνωρίσετε την παραδοσιακή κουζίνα που σχετίζεται με τη χώρα προέλευσης. Συχνά υπάρχει διαφορετική ψυχαγωγία σε εκδηλώσεις όπως σόου ταλέντων, τατουάζ με χέννα, ζωγραφική προσώπου και χρωματική διασκέδαση. Ωστόσο, το πιο σημαντικό μέρος είναι να γνωρίσετε μια νέα κουλτούρα ή την ευκολία της νοσταλγίας σας!

Βρείτε περισσότερα μέσα από το Instagram: @globalworcester

4.Διεθνές Δίκτυο Φοιτητώνκ

Τα Δίκτυα Φοιτητών είναι ομάδες που διευθύνονται από φοιτητές που υπάρχουν για να συνδέουν υποεκπροσωπούμενες περιοχές του φοιτητικού πληθυσμού, να ενισχύουν την ποικιλομορφία στην πανεπιστημιούπολη, να δημιουργούν κοινότητες, να συζητούν και να επισημαίνουν τρέχοντα θέματα, να δίνουν τη δυνατότητα στους ομοϊδεάτες τους φοιτητές να επιφέρουν αλλαγές και να κάνουν τη διαφορά! Έχουμε Δίκτυο Φοιτητών για διεθνείς φοιτητές και η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν. Όπως οι κοινωνίες, έτσι και τα Networks οργανώνουν εκδηλώσεις για τα μέλη τους και είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να μοιραστείτε ιδέες με άλλους διεθνείς φοιτητές και να κάνετε νέους φίλους.

Βρείτε περισσότερα μέσα από το Instagram: @uow.intl
Βρείτε περισσότερα μέσω της Ένωσης Φοιτητών

5. Ευκαιρίες ανταλλαγής

Οι φοιτητές του Worcester έχουν την ευκαιρία να σπουδάσουν στο εξωτερικό για ένα χρόνο, ένα εξάμηνο ή να λάβουν μέρος σε μια διεθνή ανταλλαγή ως μέρος του πτυχίου τους. Οι ξένοι φοιτητές από συνεργαζόμενα πανεπιστήμια είναι ευπρόσδεκτοι να σπουδάσουν στο Worcester ως μέρος σπουδών στο εξωτερικό, ανταλλαγής ή θερινού σχολείου για να αποκτήσουν διεθνή εμπειρία σε πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ:

Σπουδάζω στο εξωτερικό – εξερχόμενοι μαθητές
Σπουδάζω στο εξωτερικό – εισερχόμενους φοιτητές

Μάχη xx