Όροι & Προϋποθέσεις |  Hachette UK

Όροι & Προϋποθέσεις | Hachette UK

März 17, 2023 0 Von admin
  1. Αυτή είναι μια κλήρωση για την ευκαιρία δύο ατόμων να κερδίσουν από 1 αντίγραφο το καθένα Πράγματα που κρύβουμε από το φως από Lucy Score 9781399713771. Για να συμμετάσχετε, απαντήστε στο tweet συμμετοχής στο @HodderBooks προσθέτοντας ετικέτα σε έναν φίλο που πιστεύετε ότι θα απολαύσει το βιβλίο και κάντε retweet την ανάρτηση της κλήρωσης του βραβείου στο Twitter στο @HodderBooks για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε 1 αντίγραφο Πράγματα που κρύβουμε από το φως.

2. Ο νικητής θα επιλεγεί τυχαία από τις συμμετοχές που θα ληφθούν σύμφωνα με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις από την Hodder & Stoughton, η απόφαση της οποίας θα είναι οριστική και δεν θα υπάρξει καμία αλληλογραφία.

3.Δεν απαιτείται αγορά για να εισέλθετε.

4. Η κλήρωση των δώρων ανοίγει στις 12:01 π.μ. GMT στις 07/02/2023 και λήγει στις 11:59 μ.μ. GMT στις 13/02/2023. Οποιεσδήποτε συμμετοχές ληφθούν εκτός αυτών των καθορισμένων ωρών και ημερομηνιών δεν θα είναι επιλέξιμες για συμμετοχή στην κλήρωση.

5.Το όνομα του νικητή θα δημοσιευτεί στο Twitter του @HodderBooks στις 14/02/2023. Ο νικητής μπορεί να δει το όνομά του αναρτημένο στην Εταιρεία (δείτε παρακάτω)
ιστότοπο και σε άλλους ιστότοπους και λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

6. Η κλήρωση είναι ανοιχτή σε κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου ηλικίας 18 ετών και άνω, εκτός από τους υπαλλήλους της Εταιρείας, τις οικογένειές τους ή οποιονδήποτε συνδέεται επαγγελματικά με την κλήρωση είτε οι ίδιοι είτε μέσω των οικογενειών τους.

7. Επιτρέπεται μόνο μία είσοδος ανά άτομο. Δεύτερες ή επόμενες συμμετοχές θα αποκλειστούν. Οι συμμετοχές δεν θα γίνονται δεκτές μέσω αντιπροσώπων, τρίτων ή μαζικά.

8.Η Εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη για την επικοινωνία ή την προώθηση των βραβείων σε συμμετέχοντες που παρέχουν ασαφείς ή ελλιπείς πληροφορίες ή για συμμετοχές που χάθηκαν, κατευθύνθηκαν λανθασμένα, καθυστερήθηκαν ή καταστράφηκαν.

9.Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τα δώρα ή να ακυρώσει την κλήρωση χωρίς προειδοποίηση, αλλά θα προσπαθήσει να αποφύγει τη δημιουργία αδικαιολόγητης απογοήτευσης. Δεν θα παρέχονται εναλλακτικές λύσεις σε μετρητά για τα έπαθλα. Εάν ένας νικητής δεν μπορεί να αποδεχθεί το έπαθλό του ή δεν είναι δυνατή η επικοινωνία μαζί του, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει άλλον νικητή.

10.Η Εταιρεία θα διαθέσει το όνομα και την κομητεία του νικητή σε όποιον ζητήσει αυτές τις πληροφορίες γράφοντας στην Εταιρεία στη διεύθυνση που εμφανίζεται παρακάτω.

11.Η Εταιρεία είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων Προσωπικών Δεδομένων που συλλέγει κατά τη διάρκεια της κλήρωσης και θα χρησιμοποιήσει τα Προσωπικά Δεδομένα σύμφωνα με τη Δήλωση Απορρήτου της Εταιρείας https://www.hodder.co.uk/landing-page /hachette/privacy-policy/. Θα χρησιμοποιήσει αυτά τα Προσωπικά Δεδομένα για τους σκοπούς της διεξαγωγής της κλήρωσης και της παράδοσης οποιωνδήποτε επάθλων και θα τα διαγράψει μετά από εύλογο χρονικό διάστημα από τη λήξη της κλήρωσης. «Προσωπικά Δεδομένα» σημαίνει τα ονόματα των συμμετεχόντων και άλλα στοιχεία που παρέχονται από αυτούς (π.χ. διευθύνσεις email, τηλέφωνα) για την κλήρωση. Η Εταιρεία δεν θα κοινοποιήσει αυτά τα Προσωπικά Δεδομένα με τρίτους, εκτός από το σκοπό της παράδοσης του βραβείου.

12. Με την εγγραφή τους στην κλήρωση, οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι δεσμεύονται από αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις.

13. Αυτή η κλήρωση βραβείων διοργανώνεται από την Hodder & Stoughton Limited της Carmelite House, 50 Victoria Embankment, Λονδίνο EC4Y 0DZ („Company“).

14. Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις και τυχόν διαφορές ή αξιώσεις (συμπεριλαμβανομένων μη συμβατικών διαφορών ή αξιώσεων) που προκύπτουν από αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Αγγλίας, τα δικαστήρια της οποίας έχουν αποκλειστική δικαιοδοσία.