Χρειάζεστε Fidget;  Πιάσε ένα Squidget.  » Afinia 3D Printer

Χρειάζεστε Fidget; Πιάσε ένα Squidget. » Afinia 3D Printer

Mai 4, 2023 0 Von admin

Ο Jerry Snee, «Chief Squidgeter» και ο Sean Snee, COO και Senior Vice-President για όλη τη μηχανική, εργάζονται μαζί με την ομάδα Squidget για να δημιουργήσουν μια ασφαλή και αθόρυβη εναλλακτική λύση στις πιο ενοχλητικές και δυνητικά αυτοτραυματιστικές συνήθειες ταραχής. Είναι μια πολύ περιζήτητη και προτιμώμενη επιλογή σε σχέση με άλλα παιχνίδια που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά και θεωρούνται ενοχλητικά από τους δασκάλους.

Έμπνευση για την εφεύρεση

Λογότυπο SquidgetΤο Squidget επινοήθηκε αρχικά από τη Naomi Cher, συνιδρύτρια της Squidget Company, Inc., για να βοηθήσει την καλύτερή της φίλη. «Η φίλη της βίωσε «ικανοποίηση από τη βαθιά πίεση των νυχιών», εξηγεί ο Τζέρι, συνεχίζοντας, «αυτό σημαίνει ότι η μέθοδος ταραχής της περιλάμβανε το να πιέζει τα νύχια της στο δέρμα της τόσο δυνατά που το δέρμα σπάει… που μερικές φορές οδηγούσε σε μόλυνση».

Φυσικά, στη Ναόμι δεν άρεσε να βλέπει τη φίλη της να υποφέρει από τις ταραχώδεις συμπεριφορές της, γι‘ αυτό βάλθηκε να βρει μια λύση.

«Η Naomi είναι απίστευτη με την παρατήρηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς και την κατασκευή μιας μηχανικής αντιγραφής για αυτήν», λέει ο Jerry. «Η πρώτη λύση που δημιούργησε ήταν φτιαγμένη από πηλό Sculpey™ και μέρη κοσμημάτων… και η φίλη της το έχει ακόμα».

Η σημασία της ταραχής

Το Squidget δεν στοχεύει να εξαλείψει τελείως το fidgeting. Στην πραγματικότητα, οι δημιουργοί του έχουν επίγνωση των πλεονεκτημάτων της ταραχής, όπως υποστηρίζεται από την έρευνα (όπως η διάχυση επιπλέον ενέργειας για την εστίαση και τη συγκέντρωση, με την ενεργοποίηση του μεταιχμιακού συστήματος). Στην πραγματικότητα, περίπου δύο εκατομμύρια χρόνια μάθησης μαθητών χάνονται ανεπανόρθωτα κάθε χρόνο από ενοχλητικές ταραχές, σύμφωνα με μια ανάλυση που έγινε από την Team Squidget.

„Έχουμε επίσης διαπιστώσει σε πολλές περιπτώσεις, ότι το fidget έχει αποδειχθεί ότι είναι πολύ ενοχλητικό όταν χρησιμοποιείτε τα περισσότερα από τα άλλα διαθέσιμα προϊόντα τύπου „Desk Toy““, λέει ο Jerry, καθώς εξηγεί πώς το Squidget διαφέρει από πολλές άλλες συσκευές fidget στο η αγορά.

«Δημιουργήσαμε ένα σχέδιο που είναι μικρό, ώστε να χωράει διακριτικά στην παλάμη σας—είναι σαν μια μπέιμπι σίτερ χειρός», λέει ο Τζέρι. „Έχει επτά συνημμένα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ποιο σας βοηθά να εστιάσετε καλύτερα.“ Αυτά τα επτά συνημμένα έχουν σχεδιαστεί όλα για να μοιάζουν με διαφορετικές συμπεριφορές, όπως:
Η συσκευή fidget Squidget είναι συμπαγής, όχι πολύ μεγαλύτερη από το ένα τέταρτο.

  • Κλικ με στυλό
  • Ρολάρισμα μολυβιού
  • Τίναγμα/Περιστροφή
  • Τα μαλλιά στροβιλίζονται
  • Τρίψιμο άκρων
  • Στρίψιμο κουμπιού
  • Ικανοποίηση βαθιάς πίεσης νυχιών

Ο Jerry και ο Sean έχουν ήδη λάβει πολλά καλά σχόλια σχετικά με το Squidget από διευθυντές σχολείων, δασκάλους, ειδικούς PT/OT και φυσικά γονείς και παιδιά. «Είχαμε ακόμη και κάποιον που ξοδεύει πολύ χρόνο σε κλήσεις συνδιάσκεψης, μας είπε ότι ποτέ δεν χτυπούσε καντράν χωρίς να πάρει ένα Squidget, γιατί τον βοηθά να παραμένει συγκεντρωμένος στην κλήση».

Σε ποιον απευθύνεται το Squidget;

Υπάρχει πολύς ενθουσιασμός για το Squidget από διάφορες κοινότητες. Ο επικεφαλής ενός προγράμματος Νευροχειρουργικής ανέφερε ότι θα ήθελε να εκτελέσει ένα πείραμα χρησιμοποιώντας το Squidget για να προσδιορίσει την επίδραση που έχει στη μετεγχειρητική ανάκαμψη, σχολιάζοντας ότι πιστεύει ότι μπορεί να έχει «σημαντικές ευκαιρίες αντίκτυπου για τους ασθενείς».

Οι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται επίσης πολύ για το Squidget, ως έναν αποδεδειγμένο και ασφαλή τρόπο για να βοηθήσουν τους περισσότερους μαθητές τους να επικεντρωθούν στην τάξη χωρίς να ενοχλούν άλλους μαθητές. Αυτός είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους το Squidget ξεχωρίζει από πολλά από τα κυβικά «Desk Toys» που απαγορεύονται σε πολλά σχολεία.

Πώς βοήθησε το H800

Δύο τρισδιάστατοι εκτυπωτές Afinia H800 στο Squidget CaveΗ ομάδα Squidget έχει τρεις τρισδιάστατους εκτυπωτές Afinia H800 στο „Squidget Cave“ και ο Sean έχει επίσης ένα H400 στο σπίτι. «Έχουμε εκτυπώσει 3D περίπου 200 Squidgets σε τέσσερις μήνες… κάτι που εν μέρει οφείλεται στην εξαιρετική ομάδα πωλήσεων και υποστήριξης της Afinia», μοιράζεται ο Jerry. «Ο Ζακ, ο Μάικ και ο Τζον είναι πολύ γνώστες και ήταν πάντα διαθέσιμοι για να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τυχόν προβλήματα που έχουμε. Και οι μηχανές είναι άλογα εργασίας. Συχνά λειτουργούν 24/7».

Η χρήση της τρισδιάστατης εκτύπωσης ήταν ένας πολύ καλός τρόπος τόσο για το πρωτότυπο του Squidget όσο και για τη δημιουργία του προσωρινού προϊόντος πριν από τη χύτευση με έγχυση παραγωγής.

«Είναι σημαντικό για εμάς το προϊόν να παραμένει προσιτό», λέει ο Jerry. «Πρέπει να περπατήσουμε τη βόλτα. Ως μελλοντική «B Corporation» έχουμε μια πολύ ξεκάθαρη κοινωνική αποστολή… στοχεύουμε να κάνουμε καλό στην κοινότητα και να βοηθήσουμε τους ανθρώπους».

Εάν θέλετε να βοηθήσετε τους Squidget στην αποστολή τους, υποστηρίξτε τους στην καμπάνια Indiegogo που ξεκινά στις 31 Μαΐου, στη διεύθυνση www.afinia4squidget.com. Η ομάδα Squidget έχει υποσχεθεί τέσσερις ειδικές ζωγραφιές (ένα για κάθε κατηγορία) μετά την εκστρατεία, εάν επιτύχει τον στόχο της καμπάνιας της, με πιθανά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των προμηθειών της Afinia, ή ακόμα και ενός νέου εκτυπωτή H400* για όσους υποσχέθηκαν σε επίπεδο Περιφέρειας.

*Τα έπαθλα δεν χορηγούνται από την Afinia. Όλα τα βραβεία χορηγούνται από την Team Squidget.