Το Art-A-Whirl επιστρέφει στη βορειοανατολική Μινεάπολη

Το Art-A-Whirl επιστρέφει στη βορειοανατολική Μινεάπολη

Mai 26, 2023 0 Von admin

Παρέχονται φωτογραφίες

Τώρα στα 28 του χρόνια, Art-A-Whirl, η μεγαλύτερη ανοιχτή περιοδεία στούντιο στη χώρα, αναλαμβάνει τη βορειοανατολική Μινεάπολη 19-21 Μαΐου. Ένα από τα εξαιρετικά κοινωνικά και εμπορικά γεγονότα της άνοιξης, το Art-A-Whirl συγκεντρώνει λάτρεις της τέχνης και συλλέκτες με καλλιτέχνες μέλη του Ένωση Τεχνών Βορειοανατολικής Μινεάπολης (NEMAA) για ένα Σαββατοκύριακο πατρωνίας και παιχνιδιού.

ο κατάλογο καλλιτεχνών είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε να προγραμματίζετε το Σαββατοκύριακο. Με περισσότερους από 1.200 καλλιτέχνες, γκαλερί και επιχειρήσεις μέλη της NEMAA που συμμετέχουν στο Art-A-Whirl σε όλη τη βορειοανατολική Μινεάπολη σε περισσότερες από 70 τοποθεσίες, ο προγραμματισμός των επισκέψεών σας είναι σημαντικός—και αυτό χάρτης θα βοηθήσει.

Ένας άλλος τρόπος για να προγραμματίσετε την ημέρα είναι επιλέγοντας δωρεάν επιδείξεις τέχνης που δεν πρέπει να χάσετε, διαδραστικές δραστηριότητες και προσφορές φιλικές προς την οικογένεια σε γκαλερί και στούντιο με περιήγηση εδώ. Από επιδείξεις βοτανικής εκτύπωσης έως διαγωνισμούς χρωματισμού, εργαστήρια κατασκευής βραχιολιών έως υπογραφές βιβλίων, επιδείξεις CNC (Computerized Numeric Control) έως μαθήματα κοπής σανίδων, υπάρχει κάτι για όλους στην οικογένεια.

Πίνακες ζωγραφικής και κεραμικά, σταυροβελονιές και κοσμήματα, έπιπλα και γυάλινα σκεύη, υφάσματα και σκεύη κουζίνας, πλακάκια και ράφια—κάθε αντικείμενο και έργο τέχνης είναι χειροποίητα και μοναδικά. Ο τεράστιος όγκος της δημιουργικότητας μπορεί να είναι συντριπτικός, επομένως προγραμματίστε στάσεις σε συναυλίες ζωντανής μουσικής και αναψυκτικά σε τοπικά καφέ, εστιατόρια και ζυθοποιεία.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοικτή για το κοινό. Παρασκευή 19 Μαΐου, 5 μ.μ. έως 10 μ.μ. Σάββατο 20 Μαΐου, μεσημέρι έως 8 μ.μ. Κυριακή 21 Μαΐου, το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα