Το πρώτο σας έτος – Worcester φοιτητική ζωή

Το πρώτο σας έτος – Worcester φοιτητική ζωή

August 13, 2021 0 Von admin

Γεια σε όλους! Είμαι η Issy, α Masters Touring Theatre φοιτητής που μπαίνει στο δεύτερο έτος.

Αν μόλις ξεκινάς το πτυχίο σου, ξέρω πώς νιώθεις, υπάρχουν πολλά να ξετυλίξεις στο πρώτο σου έτος, από τη συνάντηση νέων συμμαθητών και την προσαρμογή στη μελέτη έως τη ζωή σε ένα νέο περιβάλλον. Έχοντας αυτό υπόψη, είμαι εδώ για να σας καθοδηγήσω σε μερικές κορυφαίες συμβουλές για την είσοδο στο πανεπιστήμιο ως πρωτοετής φοιτητής.

Η πρώτη σας διάλεξη

Η πρώτη διάλεξη είναι κατανοητά τρομακτική για μερικούς ανθρώπους, επομένως είναι πάντα καλό να προσπαθείτε να συναντήσετε μερικά άτομα που μελετούν το ίδιο θέμα με εσάς κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Καλωσορίσματος. Αυτό μπορεί να είναι μεγάλο έργο για μερικούς ανθρώπους, αλλά υπόσχομαι ότι η προσπάθεια, αν μπορείτε, κάνει τη διαφορά.

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα μαθήματα, οι σημερινοί μαθητές μας είναι έτοιμοι να μιλήσουν στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας το Unibuddy. Αυτό είναι εύκολο στην πρόσβαση και μπορείτε να λάβετε απαντήσεις σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με την έναρξη του μαθήματός σας ή οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με τις διαλέξεις.

Συνομιλία με τους σημερινούς μαθητές μας

Ένταξη σε μια κοινωνία

Ξέρω ότι κάποιοι από εσάς μπορεί να διστάζετε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, ωστόσο, συνιστώ να γίνετε μέλος μιας κοινωνίας. Το να έχετε ενδιαφέροντα εκτός του μαθήματός σας, βρίσκοντας νέα χόμπι ή συμβαδίζοντας με τα παλιά, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε νέες συνδέσεις και να απολαύσετε εξωσχολικές δραστηριότητες ως μαθητής! Από Εταιρείες όπως η Marvel και η DC και η Uni Boob Team μέχρι οι αθλητικοί μας σύλλογοι όπως το Ιππικό και το Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο, υπάρχουν τόσα πολλά που προσφέρονται.

Δεν είναι μόνο να δημιουργήσετε σχέσεις φίλων, μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε μια επιτροπή της κοινωνίας και να μάθετε δεξιότητες που μπορούν να συμπεριληφθούν στο βιογραφικό σας και να ενισχύσουν την απασχολησιμότητα σας. Παράλληλα, η Ένωση Φοιτητών του Worcester είναι ένα αγαπημένο μου μέρος. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να κάνετε παρέα και να παρακολουθήσετε εκδηλώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κοινωνίες τους μπορείτε να επισκεφτείτε τους δικτυακός τόπος ή κοιτάξτε τους Ίνσταγκραμ, Facebook και Κελάδημα. Έχετε επίσης το νου σας για ειδικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Καλωσορίσματος, όπως το Society and Sports Club Fair!

Χρήση της Βιβλιοθήκης

Έχετε ακούσει ποτέ για το The Hive; Είναι το νούμερο ένα μέρος για να πάρετε όλα τα βιβλία σας και να μελετήσετε ήσυχα. Τοποθετημένο δίπλα στην πανεπιστημιούπολη της πόλης, το The Hive είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια βιβλιοθήκη! Διαθέτει πολλές υπηρεσίες για να σας βοηθήσει να βρείτε βιβλία στο διαδίκτυο και να σας βοηθήσει ακαδημαϊκά με τα δοκίμια ή τα μαθήματά σας! Εκτός από αυτό, υπάρχουν ιδιωτικοί ήσυχοι χώροι μελέτης με υπολογιστές, ώστε να αισθάνεστε συγκεντρωμένοι, ειδικά αν οι συγκάτοικοί σας είναι λίγο θορυβώδεις. Προσωπικά, χωρίς το The Hive, πιστεύω ότι πολλοί μαθητές θα χάνονταν. Αφού ολοκληρώσετε κάποιες εργασίες, μπορείτε να χαλαρώσετε στο καφέ, το οποίο μπορεί να είναι το αγαπημένο σας μέρος της ημέρας.

Μπορείτε να δείτε τον ιστότοπο της Κυψέλης εδώ!

Ελπίζω να σε βοήθησα. Συμβουλή από τον εαυτό μου είναι να απολαμβάνεις την πανεπιστημιακή ζωή όσο περισσότερο μπορείς, σίγουρα είμαι. Ρίξτε μια ματιά στα άλλα φοιτητικά μας ιστολόγια που μιλούν για τη διαμονή και την ίδια την πόλη του Worcester για περισσότερες πληροφορίες.

Ελπίζουμε να σας δούμε τον Σεπτέμβριο!

Issy xx