Το να είσαι εσωστρεφής σε ένα εξωστρεφές μέρος – Φοιτητική ζωή του Worcester

Το να είσαι εσωστρεφής σε ένα εξωστρεφές μέρος – Φοιτητική ζωή του Worcester

Juni 16, 2021 0 Von admin

Γεια σας αγαπητοί άνθρωποι! Η Έμιλυ είναι εδώ, δεύτερο χρόνο Νομική (LLB) με Ιατροδικαστική Ψυχολογία φοιτητής εδώ στο Worcester! Σήμερα, γράφω (καλά, διαβάζετε) για 5 τρόπους με τους οποίους έκανα την πανεπιστημιακή ζωή λιγότερο τρομακτική για τον κάπως εσωστρεφή εαυτό μου! Ελπίζω να βρείτε αυτές τις συμβουλές χρήσιμες για μια τρομακτική στιγμή!

1. Φρόντισε να αφιερώσεις χρόνο για τον εαυτό σου! – Οι αίθουσες μπορεί να είναι… συντριπτικές στην αρχή, τουλάχιστον! Έτσι, παράλληλα με την τρέλα της εβδομάδας του φρέσκου, είναι σημαντικό να αξιοποιήσετε τον χρόνο που έχετε! Διακοσμήστε το δωμάτιό σας! Οι εικόνες είναι ένα εξαιρετικό ξεκίνημα συζήτησης. Πηγαίνετε μια βόλτα – αφιερώστε χρόνο για να εξερευνήσετε το νέο σας σπίτι! Ακόμη και το να κάνετε ένα πολύ μεγάλο ντους σας δίνει λίγο χρόνο για αποσυμπίεση! Μια κινηματογραφική βραδιά είναι η τέλεια ισορροπία ανάμεσα στη χαλάρωση και στο να περάσετε χρόνο με τους νέους σας φίλους και μετράει ως συναναστροφή, αλλά μόνο με λίγη κουβέντα – Μια νίκη/νίκη!

2. Πες ναι! (Αλλά όχι όλη την ώρα!) – Υπάρχουν τόσα πολλά που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της πιο φρέσκιας εβδομάδας, από εκδηλώσεις στο The Hangar, μέχρι βραδιές στην πόλη! Τα flat δείπνα, οι «εκλεπτυσμένες βραδιές εισόδου» και οι βραδιές ταινιών είναι εξίσου διασκεδαστικές με μια βραδινή έξοδο! Το να πεις «ναι» σπάει τον πάγο! Ως „tea-total“, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να συμμετάσχετε όταν όλοι γύρω σας ήταν … όχι tea-total, αλλά υπάρχουν ακόμα τόσα πολλά να απολαύσετε! Αφήστε λοιπόν, διασκεδάστε και εγγραφείτε!

3. Χρησιμοποιήστε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου

Το Πανεπιστήμιο διοργανώνει πολλά και πλήθος εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια της νέας εβδομάδας (και όχι μόνο), οπότε φροντίστε να συνεχίσετε! Από βραδιές καραόκε στο The Hangar, μέχρι vintage εκθέσεις μόδας, υπάρχει κάτι για όλους! Ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε είναι πάντα το πιο φρέσκο! Πάρτε λίγη δωρεάν πίτσα, απολαύστε την υπέροχη ψυχαγωγία και ίσως λάβετε ακόμη και ένα δωρεάν σχέδιο τοίχου! Ω! Και μην ξεχάσετε να κοιτάξετε τον Αθλητισμό και τις Κοινωνίες όσο είστε εκεί!

4. Κάνε φίλους με τους ανθρώπους σου! Όχι μόνο συγκάτοικοι (αν και είναι και διασκεδαστικοί)

Το Πανεπιστήμιο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να κάνετε φίλους με τους δικούς σας ανθρώπους (θα αποδώσω το Grays Anatomy εδώ). Το Πανεπιστήμιο είναι γεμάτο ποικιλομορφία και είτε αγαπάτε τα βιβλία, τα μπουντρούμια και τους δράκους είτε το κολύμπι, υπάρχει πάντα κάποιος άλλος σε αυτό! Οι Flatmates είναι υπέροχοι, και είχα ενθουσιαστεί με τους δικούς μου, αλλά το αμερικανικό ποδόσφαιρο και το netball δεν ήταν για μένα! Το φαγητό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε νέους φίλους! Στην πραγματικότητα, φέρτε μερικές τούρτες έξω όταν το επισκεφτούν, δεν θα φύγουν ποτέ (εμπιστέψτε με, μένω με τον άνθρωπο της τούρτας τώρα!)

4. Γίνετε μέλος μιας κοινωνίας, ή ενός αθλήματος!

Οι κοινωνίες και ο αθλητισμός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να κάνετε μια ομάδα φίλων που τους αρέσει το ίδιο πράγμα που κάνετε εσείς! Θυμάστε όταν διαλέγατε τα μαθήματά σας στο A-Level και σκεφτήκατε „ουάου – αυτοί οι άνθρωποι δεν χάνουν χρόνο για μάθημα;“ Είναι ακριβώς έτσι, αλλά καλύτερα! Δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας χορευτής ή υπέρ του ποδοσφαίρου – απλά θέλεις να είσαι εκεί, γιατί σε θέλουμε εκεί! Οι Άγιοι ήταν ένα φοβερό μέρος της ζωής μου στο Πανεπιστήμιο και σίγουρα δεν είμαι μπαλαρίνα!

Λοιπόν, ορίστε το! Αυτές είναι μερικές από τις «top-tips» μου για να είσαι εσωστρεφής σε ένα εξωστρεφές μέρος! Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα από αυτό είναι να το κάνετε στον δικό σας χρόνο! Μπορείτε να πείτε απολύτως όχι (και κανείς δεν θα σας μισήσει γι‘ αυτό!) Το Worcester είναι ένα καταπληκτικά διαφορετικό και αποδεκτό μέρος – θα ταιριάξετε!

Γράψε σύντομα! Έμιλυ χ