Τα αγαπημένα μου μέρη στην πανεπιστημιούπολη – Worcester Student Life

Τα αγαπημένα μου μέρη στην πανεπιστημιούπολη – Worcester Student Life

August 8, 2022 0 Von admin

Γεια σε όλους! Είμαι η Έλλη και πρόσφατα τελείωσα το πτυχίο μου στην Παραγωγή Κινηματογράφου. Σήμερα θα σας δείξω τα αγαπημένα μου σημεία στο St John’s Campus, ώστε να μπορείτε να τα δείτε κι εσείς!

κέντρο μελέτης και προσανατολισμού peirson

Η περιοχή μελέτης στον επάνω όροφο του Peirson αναβαθμίστηκε πρόσφατα. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι καθισμάτων, άνετος φωτισμός, μια νευρική τοιχογραφία και ακόμη και ένας από τον Toby, τη γάτα της πανεπιστημιούπολης μας! Μου αρέσει πολύ να έρχομαι εδώ για να σπουδάσω, να συλλάβω ιδέες με συμμαθητές ή απλώς να εγκατασταθώ με ένα καλό βιβλίο! Έχουν ακόμη και αθόρυβο χώρο μελέτης, ιδιωτικές αίθουσες μελέτης και πρόσβαση σε υποστήριξη πληροφορικής και εκτύπωσης. Δείτε το την επόμενη φορά που θα περάσετε!

φοιτητικό σωματείο τετρακ

Το Quad είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να καθίσετε τόσο τους θερμότερους όσο και τους πιο δροσερούς μήνες. Υπάρχουν καλυμμένα καθίσματα και φωτισμός για τα βράδια, αλλά και πολλά ηλιόλουστα σημεία. Βρίσκεται επίσης σε βολική τοποθεσία, ακριβώς δίπλα στο κτίριο της Φοιτητικής Ένωσης, όπου μπορείτε να εγγραφείτε για αθλήματα και παρέες, να μιλήσετε με την ομάδα αξιωματικών σας, να πάρετε ένα σνακ από το κατάστημα SU και ακόμη και να παίξετε μερικά βελάκια στο Υπόστεγο! Είναι ένας πραγματικά υπέροχος υπαίθριος χώρος, είμαστε τυχεροί που έχουμε τόσο υπέροχα σημεία ακριβώς στο κέντρο της πανεπιστημιούπολης!

ο μυστικός κήπος

Αυτό το επόμενο είναι λίγο κρυμμένο στολίδι! Αν στρίψετε δεξιά έξω από την κεντρική ρεσεψιόν και ακολουθήσετε το μονοπάτι στο πίσω μέρος του κτηρίου Edward Elgar, υπάρχει ένας υπέροχος μικρός «μυστικός» κήπος ευεξίας. Υπάρχει ένα παγκάκι κάτω από ένα δέντρο στο οποίο μου αρέσει να κάθομαι όταν πρέπει να καθαρίσω το μυαλό μου. Είναι ένα ωραίο ήσυχο μέρος για το οποίο δεν γνωρίζουν πολλοί, οπότε γιατί δεν αφιερώνετε 5 λεπτά για λίγη προσοχή και συνεχίστε;

το καφέ elgar

Το καφέ Elgar είναι ένα ζεστό μέρος ακριβώς δίπλα στην κεντρική ρεσεψιόν – δεν μπορείτε να το χάσετε! Είναι ένας εξαιρετικός χώρος για να συναντήσετε φίλους ή να πάρετε ένα γρήγορο σάντουιτς ή ζεστό ρόφημα.

το υπόστεγο

Το υπόστεγο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για φοιτητές, είτε θέλετε να πιείτε ένα ποτό με τους φίλους σας μετά τις διαλέξεις είτε μια συνεδρία ατομικής μελέτης στους καναπέδες. Ως μαθητής, μπορείτε να κάνετε κράτηση στο υπόστεγο δωρεάν για εκδηλώσεις, οπότε αν πλησιάζουν γενέθλια, ρίξτε μια ματιά! Γιατί δεν οργανώνετε μια εκδήλωση συγκέντρωσης κεφαλαίων; Υπάρχουν πολλά παραδείγματα και περισσότερες πληροφορίες στο worcsu.com.

κάποια άλλα μέρη που λατρεύω που δεν βρίσκονται στην πανεπιστημιούπολη του St John’s:

  • Η κυψέλη
  • The Hastings Café (City Campus)

Δείτε οπωσδήποτε αυτά τα σημεία όταν είστε επόμενος στην πανεπιστημιούπολη!

Ευχαριστώ για την ανάγνωση!

Έλλη