Στόχοι γκαράζ με τον θεϊκό χώρο διαβίωσης

Στόχοι γκαράζ με τον θεϊκό χώρο διαβίωσης

Mai 24, 2023 0 Von admin

Φωτογραφία από Διαστημικό σκάφος

Γκαραζόπορτα CHI — Εμφανίζεται στο „Planks“, με ξύλο κέδρου και φιμέ γυαλί

Stephanie Goldfarb, ιδρύτρια του Ο Θείος Ζωντανός Χώρος, λέει ότι οι πελάτες της συχνά επιθυμούν την αισθητική και την ομορφιά μιας πραγματικής ξύλινης γκαραζόπορτας, αλλά αναζητούν επιλογές που εξοικονομούν ενέργεια και είναι εύκολο να διατηρηθούν. Μονωμένες και με πολλές προσαρμόσιμες επιλογές σε διαστάσεις και εμφάνιση, αυτές οι γκαραζόπορτες «όμοιες με ξύλο» από ανοξείδωτο χάλυβα διαθέτουν ψεύτικο κόκκο σε μη επαναλαμβανόμενο, ανάγλυφο μοτίβο που αισθάνεται οργανικό, διαχρονικό και εξίσου ρεαλιστικό με το αυθεντικό ξύλο.

MH: Ποια είναι η ελκυστικότητα των γκαραζόπορτων από ανοξείδωτο χάλυβα;
SG: Ανθεκτικότητα και ενεργειακή απόδοση! Γνωρίζατε ότι το άνοιγμα της πόρτας του γκαράζ σας είναι ένα από τα μεγαλύτερα «παράθυρα» στο σπίτι σας; Εάν η γκαραζόπορτά σας δεν κάνει καλή δουλειά κρατώντας τον κρύο αέρα έξω, χάνετε πολλή ενέργεια. Δεν είναι μόνο όμορφες αυτές οι πόρτες, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικές και [sustainable]— το οποίο είναι τόσο σημαντικό δεδομένων των χειμώνων μας στη Μινεσότα. Αυτές οι πόρτες είναι για τον ιδιοκτήτη σπιτιού που θέλει να επενδύσει σε ένα μοναδικό και όμορφο προϊόν που θα διαρκέσει για τα επόμενα χρόνια. Από αισθητικής άποψης, όποιος θέλει να βελτιώσει το δικό του [home’s] θα πρέπει να εξετάσει αυτές τις υπέροχες πόρτες.

Ποια είναι τα αντιληπτά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα;
Πλεονεκτήματα? Οι τόνοι του ξύλου είναι κατασκευασμένοι από χάλυβα, το οποίο είναι πολύ ανώτερο υλικό από το ξύλο, το βινύλιο ή ακόμα και το αλουμίνιο και είναι πολύ πιο ανθεκτικό όσον αφορά την καθημερινή φθορά. Διατίθενται επίσης σε δύο διαφορετικές επιλογές τιμής R/θερμικής απόδοσης, οι οποίες βαθμολογούνται ως „καλύτερη“ και „καλύτερη“. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιλέξετε ποιο ταιριάζει καλύτερα στον προϋπολογισμό και τον τρόπο ζωής σας. Μειονεκτήματα; Κοστίζει περισσότερο για να αποκτήσετε την υπερυψωμένη εμφάνιση πραγματικού ξύλου, [but it’s] μεγάλη απόδοση επένδυσης. Απλά μια δίκαιη προειδοποίηση, όμως: Εάν σκέφτεστε αυτές τις πόρτες, οι χρόνοι παράδοσης είναι συχνά πολύ μεγαλύτεροι από την παραδοσιακή σας πόρτα.

Υπάρχουν ορισμένα στυλ σπιτιού για τα οποία ταιριάζει καλύτερα αυτή η εμφάνιση;
Αυτές οι πόρτες είναι διαθέσιμες σε επτά διαφορετικούς τόνους ξύλου, καθώς και σε μια ποικιλία από στυλ και επιλογές γυαλιού, που τις καθιστούν ιδανική για πολλούς διαφορετικούς τύπους σπιτιών. Η καρότσα και οι κομψές πόρτες είναι ιδανικές τόσο για ένα μοντέρνο όσο και για πιο διαχρονικό και κλασικό στυλ εξωτερικού χώρου.