Σειρά Avocor L |  Ultrawide 21:9 οθόνες αφής & μη αφής

Σειρά Avocor L | Ultrawide 21:9 οθόνες αφής & μη αφής

November 30, 2022 0 Von admin

Η Avocor ανακοινώνει την κυκλοφορία δύο νέων οθονών Ultrawide 21:9, επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιο προϊόντων Avocor για να βελτιώσει την επικοινωνία και την αφοσίωση της ομάδας – η σειρά L.

Wilsonville, Όρεγκον, 3 Οκτωβρίουrd2022 – Η Avocor, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες οθονών συνεργασίας παγκοσμίως, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Σειρά L, μια νέα σειρά οθονών Ultrawide 21:9. Με δύο μοντέλα διαθέσιμα στη γκάμα (touch και non-touch), η σειρά L έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ξεχωριστές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι υβριδικές εργασίες στον σύγχρονο χώρο εργασίας. Η εμφάνιση νέων εμπειριών χρήστη διευρυμένων διεπαφών και άπειρων λύσεων καμβά από διάφορους παρόχους συνεργασίας έχουν δημιουργήσει μεγαλύτερη ζήτηση για διευρυμένες λύσεις οπτικής απεικόνισης που επιτρέπουν τα σχεδιαστικά στοιχεία αναλογίας οθόνης 21:9. Λύσεις όπως η νέα εμπειρία Front Row του Microsoft Teams Room χρησιμοποιούν την αναλογία 21:9 για να προσφέρουν μια πιο ολιστική εμπειρία συνάντησης χρησιμοποιώντας την πρόσθετη οθόνη real estate για την προβολή νέων διατάξεων βίντεο και μη λεκτικών στοιχείων που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή δωματίου τους.

«Το όραμά μας για τη σειρά L ήταν να επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο οθονών μας σε μια μορφή που να περιλαμβάνει επιλογές που προσφέρουν μια πολύ πιο πλούσια και πιο ελκυστική εμπειρία, ιδανική για υβριδική εργασία», λέει ο Scott Hix, Διευθύνων Σύμβουλος της Avocor. «Καθώς οι πλατφόρμες UC συνεχίζουν να αναπτύσσουν την πρότασή τους, αναμένουμε ότι η απαίτηση για οπτικές οθόνες Ultrawide θα αρχίσει να επιταχύνεται και ότι η ζήτηση για αξιόπιστες μάρκες που προσφέρουν ανώτερη, υψηλής ποιότητας απόδοση θα αυξηθεί».

Η σειρά L περιλαμβάνει δύο οθόνες 105 ιντσών, η καθεμία όμορφα σχεδιασμένη από βουρτσισμένο αλουμίνιο για να συμπληρώνει τέλεια ακόμη και το πιο διάσημο εταιρικό περιβάλλον. Κάθε έκδοση προσφέρει εκπληκτική ανάλυση εικόνας 5K και γραφικά, αυξάνοντας τις λεπτομέρειες της εικόνας και την ακρίβεια σχεδίασης. Αυτή η απίστευτη ικανότητα συνδυάζεται με τη μοναδική αναλογία διαστάσεων 21:9 για να δώσει επιπλέον πλάτος οθόνης και να αυξήσει σημαντικά τη χρησιμοποιήσιμη περιοχή κάθε οθόνης. Λεπτό, χημικά ενισχυμένο γυαλί με αντιανακλαστική και αντιδαχτυλική επίστρωση συνδέεται οπτικά απευθείας στην οθόνη LCD για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή αναπαραγωγή χρώματος και αντίθεσης.

Η σειρά L αντιπροσωπεύει τη συνεχή εστίαση της Avocor στην ενεργοποίηση συνεργατικών περιβαλλόντων με προηγμένες λύσεις οθόνης που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ενεργοποιούν λειτουργίες σχεδιασμένες για νέες εμπειρίες υβριδικού χώρου εργασίας. Η φυσική σχεδιαστική αισθητική της νέας σειράς L ξεχωρίζει από άλλα προϊόντα στην κατηγορία Ultrawide display. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός ενσωματωμένης τεχνολογίας και φυσικής σχεδίασης προσφέρει στους πελάτες και τους συνεργάτες της Avocor μια θεμελιώδη λύση έτοιμη να αναλάβουν την αναπτυσσόμενη περιοχή του σχεδιασμού εφαρμογών Ultrawide.

Το Avocor θα παρουσιάσει το Σειρά L στο ISE 2023 με αποστολή προϊόντων έως το 1ο τρίμηνο του 2023.