Πώς να ενοποιήσετε ή να αναχρηματοδοτήσετε φοιτητικά δάνεια Aidvantage

Πώς να ενοποιήσετε ή να αναχρηματοδοτήσετε φοιτητικά δάνεια Aidvantage

März 21, 2022 0 Von admin

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα δάνειά σας Aidvantage, η ενοποίηση και η αναχρηματοδότηση προσφέρουν και τα δύο πολλά προνόμια, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας αρχής με ένα νέο service.

Πριν προχωρήσουμε στις λεπτομέρειες και τη στρατηγική, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η αναχρηματοδότηση και η ενοποίηση είναι πολύ διαφορετικές διαδικασίες. Κάθε επιλογή έχει ξεχωριστά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Επιπλέον, επειδή είναι σχεδόν αδύνατο να αναιρεθεί μια ενοποίηση ή αναχρηματοδότηση, οι δανειολήπτες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν λαμβάνουν αποφάσεις.

Ωστόσο, εάν η στρατηγική σας είναι σωστή, η αναχρηματοδότηση και η ενοποίηση μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά στο σχέδιό σας για την εξάλειψη των φοιτητικών δανείων Aidvantage.

Μια γρήγορη σημείωση από τον Sherpa: Αν και η ενοποίηση και η αναχρηματοδότηση είναι πολύ διαφορετικές, επέλεξα να συμπεριλάβω και τα δύο σε αυτό το άρθρο.

Πήρα αυτή την απόφαση επειδή πολλοί δανειολήπτες και ορισμένες εταιρείες φοιτητικών δανείων χρησιμοποιούν συχνά τους όρους εναλλακτικά. Αν και υπάρχουν κάποιες ομοιότητες, οι δανειολήπτες πρέπει να κατανοήσουν τις διαφορές.

Οφέλη από την ενοποίηση φοιτητικών δανείων ενίσχυσης

Η ενοποίηση είναι μια διαδικασία διαθέσιμη σε ομοσπονδιακούς δανειολήπτες φοιτητικού δανείου. Όταν κάνετε ενοποίηση, τα παλιά σας ομοσπονδιακά δάνεια καταργούνται και αντικαθίστανται από ένα νέο ομοσπονδιακό ενοποιημένο δάνειο.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της ενοποίησης είναι ότι μπορεί να βοηθήσει τα δάνειά σας να αποκτήσουν καταλληλότητα για ορισμένα σχέδια αποπληρωμής και προγράμματα συγχώρεσης. Για παράδειγμα, εάν έχετε φοιτητικά δάνεια FFEL, μπορείτε να τα ενοποιήσετε σε ομοσπονδιακό άμεσο δάνειο. Αυτή η ενοποίηση επιτρέπει στους δανειολήπτες να πληρούν τις προϋποθέσεις για σχέδια αποπληρωμής όπως το REPAYE. Οι δανειολήπτες δανείου Parent PLUS μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ενοποίηση για να πληρούν τις προϋποθέσεις για Συγχώρεση Δανείου Δημόσιας Υπηρεσίας.

Η ενοποίηση βοηθά επίσης τους δανειολήπτες που βρίσκονται σε αθέτηση υποχρεώσεων. Η ενοποίηση είναι συχνά η ταχύτερη διαδρομή από την προεπιλογή.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της ομοσπονδιακής άμεσης ενοποίησης είναι ότι βοηθά στην οργάνωση της αποπληρωμής. Αντί να στέλνουν επιταγές σε πολλούς ομοσπονδιακούς υπαλλήλους κάθε μήνα, οι δανειολήπτες έχουν ένα δάνειο εξυγίανσης και έναν εξυπηρετητή.

Ένα τελευταίο πλεονέκτημα της ενοποίησης είναι ότι οι δανειολήπτες μπορούν να επιλέξουν τον νέο εξυπηρετητή τους όταν ενοποιηθούν. Αυτή είναι μια από τις μοναδικές φορές που οι δανειολήπτες μπορούν να επιλέξουν τον ομοσπονδιακό εξυπηρετητή δανείων τους.

Περιορισμένη ευκαιρία απαλλαγής PSLF: Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2022, η ενοποίηση συνοδεύεται από μερικά επιπλέον προνόμια.

Οι δανειολήπτες μπορούν να ενοποιήσουν τα δάνειά τους FFEL ή Perkins και να υπολογίζουν τις προηγούμενες πληρωμές στα δέκα χρόνια που απαιτούνται για το PSLF.

Εάν σας έχουν πει προηγουμένως ότι τα ομοσπονδιακά δάνειά σας ή το σχέδιο αποπληρωμής σας δεν ήταν επιλέξιμα για PSLF, φροντίστε να διερευνήστε την περιορισμένη παραίτηση στο PSLF.

Πώς να ενοποιήσετε τα φοιτητικά δάνεια Aidvantage

Η αίτηση για ενοποίηση είναι σχετικά απλή και το Υπουργείο Παιδείας εκτιμά ότι χρειάζονται λιγότερα από 30 λεπτά για τη συμπλήρωση της αίτησης.

Ενώ υπάρχει α φυσική μορφή διαθέσιμα, ο ταχύτερος τρόπος ενοποίησης είναι να κάντε αίτηση online στο studentaid.gov.

Η όλη διαδικασία μπορεί να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες ή και μήνες. Ωστόσο, οι δανειολήπτες δεν υποχρεούνται να προβούν σε καμία ενέργεια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Όταν υποβληθεί η αίτησή σας για ενοποίηση, οι υπεύθυνοι εξυπηρέτησης δανείων εργάζονται για να δημιουργήσουν το νέο δάνειο ενοποίησης και να εξοφλήσουν τα τρέχοντα δάνεια. Μόλις οριστικοποιηθούν οι όροι, οι δανειολήπτες θα πρέπει να λάβουν μια επιστολή με λεπτομέρειες σχετικά με την ενοποίηση. Αυτή είναι επίσης η τελευταία ευκαιρία του δανειολήπτη να σταματήσει την ενοποίηση από το να περάσει και να γίνει μόνιμη.

Ενοποιείτε τα σωστά δάνεια; Σε ορισμένες περιπτώσεις, η καλύτερη στρατηγική ενοποίησης είναι να συμπεριληφθούν μόνο ορισμένα δάνεια.

Εάν δεν είστε βέβαιοι για το σχέδιο ενοποίησης σας, ανατρέξτε στον πλήρη οδηγό για την άμεση ομοσπονδιακή ενοποίηση. Περιλαμβάνει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα καθώς και ορισμένα κοινά λάθη που πρέπει να αποφύγετε.

Η μεγάλη διαφορά μεταξύ ενοποίησης και αναχρηματοδότησης

Σε μια ενοποίηση φοιτητικού δανείου, τα παλιά σας ομοσπονδιακά δάνεια εξοφλούνται και αντικαθίστανται από ένα νέο ομοσπονδιακό δάνειο. Η ενοποίηση είναι διαθέσιμη μόνο για ομοσπονδιακά φοιτητικά δάνεια.

Σε μια αναχρηματοδότηση φοιτητικού δανείου, τα παλιά σας δάνεια εξοφλούνται και αντικαθίστανται με νέο ιδιωτικό δάνειο. Οι δανειολήπτες μπορούν να αναχρηματοδοτήσουν ομοσπονδιακά και ιδιωτικά δάνεια.

Έτσι, παρόλο που η διαδικασία είναι κάπως παρόμοια, τα αποτελέσματα είναι πολύ διαφορετικά.

Ο μεγάλος κίνδυνος αναχρηματοδότησης: Η αναχρηματοδότηση διευκολύνει τη μετατροπή ενός ομοσπονδιακού δανείου σε ιδιωτικό δάνειο. Δυστυχώς, οι περισσότεροι δανειολήπτες δεν είναι σε θέση να μετατρέψουν τα ιδιωτικά δάνεια σε ομοσπονδιακά δάνεια.

Εάν αναχρηματοδοτήσετε ομοσπονδιακά δάνεια, εγκαταλείπετε σημαντικά ομοσπονδιακά προνόμια όπως η αποπληρωμή βάσει εισοδήματος και η διαγραφή φοιτητικού δανείου.

Τα οφέλη της αναχρηματοδότησης φοιτητικών δανείων Aidvantage

Κατά τη διάρκεια της ομοσπονδιακής πληρωμής και του παγώματος των τόκων, η αναχρηματοδότηση πιθανώς δεν αξίζει τον κόπο επειδή οι ιδιώτες δανειστές δεν μπορούν να ανταγωνιστούν το επιτόκιο 0% που προσφέρει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Μετά την επανεκκίνηση της αποπληρωμής και των τόκων, η αναχρηματοδότηση μπορεί να έχει νόημα για ορισμένους δανειολήπτες.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για την αναχρηματοδότηση φοιτητικών δανείων είναι η λήψη χαμηλότερου επιτοκίου.

Το Κογκρέσο ορίζει τα ομοσπονδιακά επιτόκια φοιτητικών δανείων. Οι δανειολήπτες πληρώνουν τόκους με βάση τον ομοσπονδιακό τύπο δανείου και πότε δανείστηκαν το δάνειο. Οι δανειολήπτες με σταθερή εργασία και σταθερό εισόδημα λαμβάνουν τα ίδια επιτόκια με τους δανειολήπτες που οι πιστωτές θεωρούν υψηλό κίνδυνο.

Εάν έχετε σταθερό πιστωτικό σκορ και εισόδημα, η αναχρηματοδότηση συχνά σημαίνει χαμηλότερα επιτόκια. Το να ξοδεύετε λιγότερα σε τόκους σημαίνει την ταχύτερη εξάλειψη του χρέους.

Οι χαμηλότερες μηνιαίες πληρωμές είναι ένα άλλο πλεονέκτημα για την αναχρηματοδότηση για ορισμένους δανειολήπτες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η αναχρηματοδότηση σε δάνειο 20 ετών εξοικονομεί χρήματα σε τόκους και προσφέρει χαμηλότερες μηνιαίες πληρωμές.

Τέλος, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την Aidvantage, η αναχρηματοδότηση σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να συνεργάζεστε μαζί τους. Αυτή είναι μια μακρά λίστα με δανειστές αναχρηματοδότησης για να διαλέξετε.

Τρόπος αναχρηματοδότησης φοιτητικών δανείων Aidvantage

Για να αναχρηματοδοτήσετε τα δάνειά σας Aidvantage, πρέπει να βρείτε έναν πρόθυμο ιδιωτικό δανειστή.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι αγορές είναι η καλύτερη προσέγγιση. Ο έλεγχος των επιτοκίων με πολλούς δανειστές αυξάνει τις πιθανότητες έγκρισης και σας βοηθά να βρείτε το χαμηλότερο δυνατό επιτόκιο.

Μόλις εγκριθεί το δάνειό σας αναχρηματοδότησης, ο δανειστής αναχρηματοδότησης φροντίζει για την άρση βαρών. Ο δανειστής refi θα εξοφλήσει τα υπάρχοντα δάνειά σας και θα δημιουργήσει το νέο σας δάνειο αναχρηματοδότησης. Οι δανειστές και οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης δανείων όπως η Aidvantage δεν μπορούν να εμποδίσουν τους δανειολήπτες να αναχρηματοδοτήσουν τα δάνειά τους.

Για τους δανειολήπτες που αναζητούν το χαμηλότερο δυνατό επιτόκιο, οι ακόλουθοι δανειστές διαφημίζουν τα καλύτερα επιτόκια, από τον Σεπτέμβριο του 2022:

Εάν αναζητάτε χαμηλότερο επιτόκιο και χαμηλότερη μηνιαία πληρωμή, ένα δάνειο σταθερού επιτοκίου διάρκειας 20 ετών είναι συχνά η καλύτερη επιλογή. Οι ακόλουθοι δανειστές διαφημίζουν τα καλύτερα επιτόκια: