Πώς βοηθά το SoFi με τα φοιτητικά δάνεια;

Πώς βοηθά το SoFi με τα φοιτητικά δάνεια;

April 7, 2022 0 Von admin

Το SoFi μπορεί να είναι μια μεγάλη βοήθεια σε πολλούς δανειολήπτες φοιτητικών δανείων.

Ωστόσο, η χρήση των υπηρεσιών του SoFi είναι δυνητικά επικίνδυνη. Πριν εγγραφείτε στο SoFi, είναι σημαντικό να κατανοήσετε πώς λειτουργεί το SoFi και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της επιλογής να συνεργαστείτε με μια εταιρεία όπως η SoFi.

Μεταφορά φοιτητικών δανείων στο SoFi

Η μετάβαση στο SoFi ακούγεται σαν μια απλή διαδικασία, σαν να μετακινείτε τον τραπεζικό λογαριασμό σας από τη μια τράπεζα στην άλλη.

Δυστυχώς, η μετακίνηση φοιτητικών δανείων είναι λίγο πιο περίπλοκη.

Σε αυτήν την περίπτωση, «μετακίνηση στο SoFi» σημαίνει αναχρηματοδότηση των φοιτητικών δανείων σας με το SoFi. Σε μια αναχρηματοδότηση φοιτητικού δανείου, το SoFi εξοφλεί το υπόλοιπο των φοιτητικών δανείων που θέλετε να μετακινήσετε. Δημιουργείται νέο δάνειο δάνειο SoFi και αποπληρώνετε το SoFi σύμφωνα με τους όρους του νέου δανείου.

Καταργώντας τα παλιά σας δάνεια και αντικαθιστώντας τα με ένα νέο δάνειο, το SoFi προσφέρει στους δανειολήπτες την ευκαιρία να λάβουν καλύτερους όρους δανείου, όπως χαμηλότερο επιτόκιο ή χαμηλότερες μηνιαίες πληρωμές. Ωστόσο, οι δανειολήπτες πρέπει να είναι προσεκτικοί για να διασφαλίσουν ότι οι νέοι όροι δανείου είναι καλύτεροι.

Είναι η SoFi καλή εταιρεία; Το SoFi ανταποκρίνεται αρκετά καλά σε σχέση με τους άλλους δανειστές που παρέχουν υπηρεσίες αναχρηματοδότησης φοιτητικού δανείου.

Για να λάβετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το SoFi, ανατρέξτε στην Ανασκόπηση του SoFi σε βάθος.

Ποιος μπορεί να βοηθήσει το SoFi;

Ο μεγάλος περιορισμός με το SoFi είναι ότι δεν θα βοηθήσουν τους δανειολήπτες που χρειάζονται τη μεγαλύτερη βοήθεια. Εάν χάσατε τη δουλειά σας ή έχετε μείνει πίσω από τα τρέχοντα φοιτητικά σας δάνεια, το SoFi είναι απίθανο να αναχρηματοδοτήσει το χρέος σας.

Αντίθετα, το SoFi εστιάζει σε δανειολήπτες με σταθερές θέσεις εργασίας και αξιοπρεπή πιστωτικά αποτελέσματα. Όσο υψηλότερο είναι το πιστωτικό σκορ και το εισόδημά σας, τόσο πιο πιθανό είναι να λάβετε ευνοϊκά επιτόκια και όρους αποπληρωμής από το SoFi.

Το SoFi μπορεί να προσφέρει χαμηλά επιτόκια επειδή δανείζει μόνο στους δανειολήπτες που είναι πιθανό να αποπληρώσουν το χρέος τους.

Ο κίνδυνος της επιλογής του SoFi

Ακριβώς επειδή εσύ μπορώ δεν σημαίνει ότι πληροίτε τις προϋποθέσεις για αναχρηματοδότηση με το SoFi πρέπει αναχρηματοδότηση με SoFi.

Για παράδειγμα, οι δανειολήπτες με ομοσπονδιακά φοιτητικά δάνεια υψηλού επιτοκίου θα πρέπει να το σκεφτούν δύο φορές πριν επιλέξουν το SoFi. Επειδή το SoFi είναι ιδιωτικός δανειστής, δεν μπορεί να προσφέρει ομοσπονδιακά προνόμια όπως Αποπληρωμή βάσει εισοδήματος ή Συγχώρεση Φοιτητικού Δανείου.

Εάν αναχρηματοδοτείτε μόνο ιδιωτικά δάνεια, η επιλογή του SoFi είναι σημαντικά λιγότερο επικίνδυνη. Ωστόσο, εξακολουθείτε να θέλετε να βεβαιωθείτε ότι οι νέοι όροι δανείου είναι καλύτεροι από τους τρέχοντες όρους δανείου σας. Για ορισμένους δανειολήπτες, αυτό σημαίνει μόνο αναχρηματοδότηση ορισμένων δανείων.

Τα οφέλη της Βοήθειας Φοιτητικού Δανείου από το SoFi

Το βασικό όφελος από την επιλογή του SoFi είναι ένα χαμηλότερο επιτόκιο και πιθανώς χαμηλότερες πληρωμές. Εάν θέλετε να ξοδέψετε όσο το δυνατόν λιγότερους τόκους, επιλέξτε ένα δάνειο με σύντομη περίοδο αποπληρωμής κατά την αναχρηματοδότηση. Εάν θέλετε τη χαμηλότερη δυνατή πληρωμή, επιλέξτε μεγαλύτερη διάρκεια δανείου, όπως 20 χρόνια.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της αναχρηματοδότησης είναι η μεταφορά δανείων με πολλούς διαφορετικούς δανειστές σε μία τοποθεσία. Εάν έχετε δάνεια με τον δανειστή Α, τον δανειστή Β και τον δανειστή Γ, η αναχρηματοδότηση μπορεί να μεταφέρει όλο το χρέος στο SoFi.

Εάν ανησυχείτε για τις επιπτώσεις του πληθωρισμού στα φοιτητικά σας δάνεια, η αναχρηματοδότηση σε δάνειο σταθερού επιτοκίου είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διασφαλίσετε ότι ο πληθωρισμός δεν σημαίνει υψηλότερες πληρωμές φοιτητικού δανείου.

Τέλος, το SoFi προσπαθεί να γίνει το δημοφιλές χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για νέους και πρόσφατους αποφοίτους. Αυτό σημαίνει ότι έχουν ένα τεράστιο κίνητρο να παρέχουν άριστη εξυπηρέτηση πελατών.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το SoFi και τις τρέχουσες προσφορές επιτοκίων.

Εναλλακτικές λύσεις στο SoFi

Το SoFi απέχει πολύ από τον μόνο δανειστή που προσφέρει υπηρεσίες αναχρηματοδότησης. Παρόλο που είναι ένα από τα καλύτερα, είναι συνετό για τους δανειολήπτες να ερευνούν άλλους δανειστές για να βρουν την καλύτερη δυνατή συμφωνία.

Εάν αναζητάτε το χαμηλότερο δυνατό επιτόκιο, αυτοί οι δανειστές διαφημίζουν τα καλύτερα επιτόκια από τον Σεπτέμβριο του 2022:

Εάν ο στόχος είναι να λάβετε τη χαμηλότερη δυνατή πληρωμή και να μειώσετε το επιτόκιο, ένα δάνειο σταθερού επιτοκίου 20 ετών είναι ίσως η καλύτερη επιλογή. Από τον Σεπτέμβριο του 2022, οι ακόλουθοι δανειστές προσφέρουν τα χαμηλότερα επιτόκια: