Ποιοτικοί επισκέπτες

Ποιοτικοί επισκέπτες

Januar 20, 2023 0 Von admin

ποιοτικά

Έχετε μια ιστοσελίδα; Και έχετε διαδικτυακές καμπάνιες που εκτελούνται μέσω, για παράδειγμα, μέσων κοινωνικής δικτύωσης, Google Ads ή μάρκετινγκ συνεργατών; Σε αυτό το άρθρο σας λέμε ποιος επισκέπτης είναι πολλά υποσχόμενος ή επίσης ποιοτικός. Πολλά γραφεία μάρκετινγκ διασφαλίζουν ότι πολλοί επισκέπτες έρχονται στον ιστότοπό σας με καμπάνιες Google Ads και καμπάνιες μέσων κοινωνικής δικτύωσης με την ελπίδα ότι ένας ή δύο θα κάνουν μετατροπή. Ένας τρόπος που αναμφίβολα λειτουργεί, αλλά είναι και σπατάλη των χρημάτων σας. Με το μάρκετινγκ συνεργατών πληρώνετε μόνο όταν πραγματοποιείται μια μετατροπή και ο κίνδυνος κόστους είναι πολύ χαμηλότερος. Ωστόσο, με όλες τις διαδικτυακές καμπάνιες θέλετε μόνο να προσελκύετε ποιοτικούς επισκέπτες. Οι επισκέπτες που γνωρίζετε έχουν μεγάλες πιθανότητες να κάνουν μια αγορά ή να ζητήσουν μέσω του ιστότοπού σας.

Τι είναι οι ποιοτικοί επισκέπτες;

Αλλά πώς ξέρετε ποιοι επισκέπτες είναι ποιοτικοί; Το Google Analytics μπορεί να βοηθήσει σε αυτό. Σε GA4 Για παράδειγμα, η «δέσμευση» είναι μια πολύ σημαντική έννοια και πολλά συμβάντα έχουν ήδη οριστεί από προεπιλογή που λένε κάτι για τη συμμετοχή των επισκεπτών σας.

Αλλά μπορείτε επίσης να δείτε μόνοι σας ποιος επισκέπτης είναι πολύτιμος για εσάς. Τι βλέπετε ως ποιοτικούς επισκέπτες, για παράδειγμα, αυτός θα μπορούσε να είναι ένας επισκέπτης που:

 • Επισκέφτηκε έναν ορισμένο αριθμό σελίδων
 • Πέρασε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στον ιστότοπο
 • επισκέφτηκε 1 ή 2 σημαντικές ή συγκεκριμένες σελίδες στον ιστότοπο
 • Επισκέπτες που προέρχονται από μια συγκεκριμένη περιοχή
 • Επισκέπτες από ένα συγκεκριμένο τμήμα ή από μια εξειδικευμένη αγορά
 • Υπάρχοντες πελάτες ή ομάδες πελατών

Επίσης, ρίξτε μια ματιά στη διαδρομή μετατροπής στο Google Analytics: ποιες σελίδες επισκέπτονται πριν πραγματοποιηθεί η μετατροπή; Ποιες συμπεριφορές εμφανίζονται συνήθως από άτομα που κάνουν μετατροπές;

Μέτρηση ποιοτικών επισκέψεων

Αφού προσδιορίσετε τι είναι ένας ποιοτικός επισκέπτης για εσάς, μπορείτε να ξεκινήσετε. Από εδώ και στο εξής, μπορείτε να μετράτε ποιοτικές επισκέψεις στο Google Analytics, χρησιμοποιώντας τον Διαχειριστή ετικετών. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το κάνετε αυτό:

 • Δημιουργήστε έναυσμα για όλες τις συνθήκες που ορίζετε για ποιοτική επισκεψιμότητα. Ορισμένα είναι ήδη στον Διαχειριστή ετικετών Google, αλλά μερικές φορές πρέπει να δημιουργήσετε έναν κωδικό μόνοι σας.
 • Συνδυάστε τους κανόνες που σχετίζονται με εσάς με μια λεγόμενη Ομάδα ενεργοποίησης, την οποία ονομάζετε «επισκεψιμότητα ποιότητας».
 • Δημιουργήστε μια ετικέτα που ενεργοποιεί μια ετικέτα στο GA4 για όλες τις ποιοτικές επισκέψεις.

Αποστολή σε ποιοτική επίσκεψη

Αφού ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα, μπορείτε πλέον να μετράτε την ποιοτική επισκεψιμότητα στο Google Analytics. Πώς όμως εξασφαλίζετε περισσότερους τέτοιους επισκέπτες; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες AI σε διάφορες διαφημιστικές πλατφόρμες για αυτό. Αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

 • Προσθέστε ποιοτικούς επισκέπτες ως μετατροπή και αφήστε τις καμπάνιες να κατευθύνονται ανάλογα. Εάν στοχεύετε και σε άλλες μετατροπές, είναι σημαντικό να της ορίσετε ένα βάρος.
 • Μετατρέψτε τους ποιοτικούς επισκέπτες σε ομάδα-στόχο σας, αφήστε τις πλατφόρμες να βρουν παρόμοιες ομάδες-στόχους και δημιουργήστε μια καμπάνια ανάλογα.

Τα παραπάνω λειτουργούν τόσο στο Google Ads όσο και στο Facebook/Instagram ή στο LinkedIn. Το μάρκετινγκ συνεργατών σάς επιτρέπει να στοχεύσετε τους σωστούς εκδότες, για παράδειγμα, να δείτε ποιοι εκδότες δημιουργούν την υψηλότερη ποιότητα επισκεψιμότητας. Ο προσωπικός διαχειριστής του λογαριασμού σας είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει να συνδέσετε συγκρίσιμους εκδότες και να βελτιστοποιήσετε περαιτέρω την καμπάνια. Θέλετε περισσότερες συμβουλές για την αύξηση του ποσοστού μετατροπών; Ρίξτε μια ματιά στο ιστολόγιό μας ή επικοινωνήστε με την ομάδα του TradeTracker.

The post Ποιοι επισκέπτες εμφανίστηκαν πρώτα στο TradeTracker.com | Affiliate Marketing | Performance Marketing.