Πλαίσιο έναρξης συνδρομής

Πλαίσιο έναρξης συνδρομής

Januar 16, 2023 0 Von admin

κουτί συνδρομής

Πρώτα απ ‚όλα, τι είναι ένα κουτί συνδρομής; Η υπόθεση είναι απλή. Με μηνιαία χρέωση, οι καταναλωτές μπορούν να πάρουν ένα κουτί γεμάτο διασκέδαση ή καλούδια, που κυμαίνονται από υλικά και προϊόντα περιποίησης μέχρι casual ρούχα. Εάν το καταλάβετε σωστά, μπορείτε να επωφεληθείτε από μια πιστή βάση πελατών, τακτική χρέωση, προβλέψιμα οικονομικά και καλύτερη επωνυμία.

Πιστό πελατολόγιο

Με ένα συνδρομητικό κουτί πιθανότατα θα δημιουργήσετε μια σταθερή βάση πελατών. Οι πελάτες πληρώνουν την ίδια τιμή κάθε μήνα, επομένως το μοντέλο συνδρομής φέρνει κάποια σταθερότητα στη ροή εσόδων σας. Αυτό σας επιτρέπει να προβλέψετε τα οικονομικά της εταιρείας σας με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Προβλέψιμα οικονομικά και καλύτερο branding

Επιπλέον, η προσφορά μιας συνδρομητικής υπηρεσίας κάνει τη διαχείριση αποθεμάτων πολύ πιο εύκολη. Αναλύστε την αγοραστική συμπεριφορά των συνδρομητών για να προβλέψετε καλύτερα τη ζήτηση των καταναλωτών. Αυτό σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε καλύτερα το απόθεμά σας. Μπορείτε να ξοδέψετε περισσότερους πόρους αγοράζοντας (και πουλώντας) τα προϊόντα που θέλουν πραγματικά οι πελάτες σας, ενώ σπαταλάτε λιγότερο απόθεμα. Επιπλέον, η βελτιστοποίηση των διαδικασιών επεξεργασίας παραγγελιών και logistics μπορεί να μειώσει το λειτουργικό κόστος.

Βελτιωμένη εμπειρία πελάτη

Ανεξάρτητα από το τι λέει ο κόσμος, το άνοιγμα των δώρων παραμένει πολύ διασκεδαστικό για πολλούς. Αυτό ισχύει για τη μέθοδο συνδρομής. Ένα κουτί συνδρομής προσφέρει την ψυχαγωγική αξία που χρειάζεται ο πελάτης και (ελπίζουμε) καλή σχέση ποιότητας τιμής.

Δημιουργήστε ένα πλαίσιο συνδρομής

Πώς μοιάζει όμως η διαδικασία για τη δημιουργία ενός συνδρομητικού πλαισίου; Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τα 9 βήματα για ένα επιτυχημένο πλαίσιο συνδρομής:

1. Ερευνήστε τον ανταγωνισμό

Προσδιορίστε τη συγκεκριμένη θέση σας. Όσο μικρότερη είναι η θέση και όσο πιο «εξειδικευμένο» είναι το συνδρομητικό κουτί, τόσο το καλύτερο. Δείτε τα τμήματα με την καλύτερη απόδοση στη θέση σας. Αξιολογήστε τι λειτουργεί και τι θα μπορούσε να βελτιωθεί. Προσπαθήστε να προσφέρετε αυτό που δεν προσφέρει ο ανταγωνιστής σας.

2. Αναπτύξτε ένα επιχειρηματικό σχέδιο

Τα κύρια μέρη αυτού είναι μια περίληψη, η αγορά-στόχος, το επιχειρηματικό μοντέλο, το σχέδιο μάρκετινγκ, οι στατιστικές, η διανομή, η προμήθεια και η εκπλήρωση, η τιμολόγηση, η επισκόπηση της εταιρείας και το βασικό προσωπικό.

3. Προσδιορίστε ποια προϊόντα πρέπει να περιλαμβάνονται στο κουτί

Για παράδειγμα, επιλέξτε ένα θέμα και δημιουργήστε εξατομικευμένα πλαίσια συνδρομής. Παρουσιάστε στους συνδρομητές νέα προϊόντα μέσω του κουτιού.

4. Προσδιορίστε την τιμή σας

Με όλο τον ανταγωνισμό, το κουτί σας πρέπει να προσφέρει τεράστια προστιθέμενη αξία για να πείσει τους πελάτες. Διαφορετικά θα χάσετε γρήγορα συνδρομητές.

5. Δημιουργία του συνδρομητικού σας κουτιού

Ένα πρωτότυπο δεν χρειάζεται να περιέχει τα ακριβή αντικείμενα που σκοπεύετε να στείλετε. Απλώς δώστε στο κοινό σας μια ιδέα για τον αναμενόμενο αριθμό άρθρων και τύπων προϊόντων.

6. Καθορίστε τη διαδικασία αποστολής σας

Δείτε αν θέλετε να χειριστείτε μόνοι σας την αποστολή ή επιλέξτε μια υπηρεσία εκπλήρωσης.

7. Δημιουργήστε έναν ιστότοπο προσαρμοσμένο στον τύπο σας

Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας μπορεί να χειριστεί τις πωλήσεις, θυμηθείτε να δοκιμάζετε πάντα πριν ξεκινήσετε!

8. Αγοράστε το συνδρομητικό σας κουτί

Αφού ολοκληρώσετε τα προηγούμενα βήματα, ξεκινήστε το μάρκετινγκ του σχεδίου σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μάρκετινγκ συνεργατών για να φέρετε την προσοχή των καταναλωτών στο κουτί συνδρομής σας. Επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του λογαριασμού σας TradeTracker για να συζητήσετε πώς μπορείτε να αυξήσετε την απήχησή σας. Για παράδειγμα, δημιουργήστε διαδικτυακές προσφορές, εκπτωτικούς κωδικούς ή δώρα. Φυσικά, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες και η ομάδα μάρκετινγκ μπορεί να βρει νέους και συναρπαστικούς τρόπους για να πλασάρει τα κουτιά σας.

9. Ελέγξτε τα σχόλια μετά την κυκλοφορία

Αφού είστε ενεργοί για μερικούς μήνες, είναι σημαντικό να μετράτε την απόδοση. Επιτρέψτε στους πελάτες να αφήσουν μια κριτική και να προσφέρουν κίνητρα. Προσδιορίστε τις τάσεις στα σχόλια και αναλάβετε δράση για αυτές.

Συνεχίστε, ξεκινήστε!

Όποιο μοντέλο κι αν επιλέξετε, τα συνδρομητικά κουτιά είναι ένας διασκεδαστικός και αποτελεσματικός τρόπος για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Φροντίστε να ελέγχετε τακτικά τα στατιστικά σας. Μελετήστε τους πελάτες σας, ζητήστε σχόλια και μάθετε. Με αυτόν τον τρόπο εξελίσσετε την εταιρεία σας σε έναν πραγματικό ειδικό στις συνδρομές.

Εάν ξεκινάτε με ένα πλαίσιο συνδρομής, μοιραστείτε το με τον προσωπικό διαχειριστή του λογαριασμού σας. Στο TradeTracker είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε να πουλήσετε το κουτί!

The post Abonnement box opstarten εμφανίστηκε πρώτα στο TradeTracker.com | Affiliate Marketing | Performance Marketing.