Ο διαγωνισμός προπαραγγελίας με συνταγή για κουζίνα

Ο διαγωνισμός προπαραγγελίας με συνταγή για κουζίνα

März 16, 2023 0 Von admin

Η Dr Saliha Mahmood Ahmed είναι γιατρός γαστρεντερολογίας, νικητής του MasterChef 2017 και συγγραφέας του Διατροφολογία και Ταμείοπου κέρδισε το Observer Food Monthly Best Cookbook of the Year 2019. In Η συνταγή της κουζίναςη Saliha βασίζεται στην αγάπη της για το καλό φαγητό και την τεχνογνωσία της στην υγεία του εντέρου για να δημιουργήσει 101 συνταγές που είναι εύκολο να γίνουν, απίστευτα νόστιμες στην κατανάλωση και θα διατηρήσουν αβίαστα το έντερο και την πέψη σας σε κορυφαία κατάσταση.

Για να γιορτάσουμε τη δημοσίευση του The Kitchen Prescription, κάνουμε δώρο σε κάποιον ένα εικονική εξερεύνηση ψυγείου με τη Σαλίχα και α καλός εμπόδιο γεμάτο με αντικείμενα φιλικά για την υγεία του εντέρου. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας 45 λεπτών με τη Saliha, θα την περάσετε από το ψυγείο σας και θα σας προτείνει τρόπους για να βελτιώσετε αυτό που υπάρχει εκεί για βέλτιστη υγεία του εντέρου.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προπαραγγείλετε το αντίγραφό σας Η συνταγή της κουζίνας από τον πωλητή που επιλέξατε, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ανεβάστε την απόδειξη αγοράς.

ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΣΑΣ ΤΩΡΑ:

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας από Amazon εδώ.

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας από Waterstones εδώ.

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας από Bookshop.org εδώ.

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας από WHSmith εδώ.

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας από Ο Blackwell είναι εδώ.