Ομιλία TheNextG1rl.nl

Ομιλία TheNextG1rl.nl

Januar 19, 2023 0 Von admin

το επόμενο κορίτσι

Το TradeTracker.com βάζει τακτικά διάφορους εκδότες, διαφημιστές ή πρακτορεία μέσων ενημέρωσης στο επίκεντρο. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο: η Lydie Mathijssen, ιδιοκτήτρια του theNextG1rl.nl, εκδότης στο TradeTracker. Μιλήσαμε με τη Lydie, μας λέει περισσότερα για την παρέα της.

Εισαγωγή

Ποιος είσαι, πού εργάζεσαι και ποια είναι η θέση σου;

Ονομάζομαι Lydie Mathijssen, ιδιοκτήτρια από το καλοκαίρι του Ιουλίου 2019 theNextG1rl.nl. Αυτός είναι ένας ιστότοπος ειδήσεων ομορφιάς και κριτικών. Ασχολούμαι με τη φωτογραφία, τη συγγραφή άρθρων, το SEO και τη διατήρηση επαφών με μάρκες, εταιρείες και πρακτορεία δημοσίων σχέσεων. Όλα αυτά τα κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου, η ιστοσελίδα είναι ένα (κάπως άχρηστο) χόμπι.

Πώς προέκυψε το TheNextG1rl.nl;

Αρχικά, το theNextG1rl.nl προήλθε ως ένα προσωπικό (ομορφιά) blog από έναν συνδυασμό αγάπης για το blogging και ομορφιά. Σύντομα παρατήρησα ότι δεν ήθελα να περιγράψω τόσο πολύ τη ζωή μου, αλλά ήθελα να βοηθήσω τους ανθρώπους να κάνουν τη σωστή επιλογή, για παράδειγμα, την κατάλληλη περιποίηση του δέρματος ή να τους δείξω το δρόμο προς τα είδη μακιγιάζ που αναζητούν. Όλα αυτά με τη μορφή κατατοπιστικών κριτικών με ποιοτικές φωτογραφίες. Επιπλέον, δημοσιεύω για νέα προϊόντα και συλλογές για να ενημερώνονται οι επισκέπτες μου.

Ποιες είναι οι δυνατότητες για τους διαφημιστές μέσω του ιστότοπού σας;

Στα άρθρα που γράφω επεξεργάζομαι λογικούς (affiliate) συνδέσμους. Επιπλέον, είναι δυνατή, για παράδειγμα, η δημοσίευση ενός επιπλέον άρθρου για ένα συγκεκριμένο θέμα με συγκεκριμένους συνδέσμους ή η αγορά διαφημιστικού χώρου.

Affiliate marketing γενικά

Γιατί ασχοληθήκατε ποτέ με το μάρκετινγκ θυγατρικών;

Κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα σημείο που το κόστος μιας ιστοσελίδας και ο χρόνος που χρειάζεται για να τη συντηρήσεις σωστά σου ζητούν πάρα πολλά. Μετά άρχισα να ψάχνω τρόπους να βγάλω κάποια χρήματα από αυτό. Το μάρκετινγκ θυγατρικών έχει χαμηλό όριο, το οποίο έκανε εύκολη την είσοδο. Επιπλέον, ταιριάζει καλά με το TheNextG1rl.nl και τον σκοπό του.

Ποιες τάσεις έχετε παρατηρήσει στο κομμάτι της ομορφιάς τα τελευταία χρόνια;

Βλέπετε στο τμήμα ομορφιάς ότι οι καταναλωτές δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στα συστατικά των προϊόντων. Ασχολούνται με έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, με το περιβάλλον και αυτό αντικατοπτρίζεται και στα προϊόντα που χρησιμοποιούν. Γι‘ αυτό βλέπετε όλο και περισσότερα vegan προϊόντα και οι άνθρωποι αγοράζουν γρηγορότερα από «πράσινες» μάρκες που δίνουν σημασία στη βιωσιμότητα.

Ποιες εξελίξεις αναμένετε στο affiliate marketing το 2023;

Μια τάση που έχει ήδη αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια είναι η μετατόπιση του περιεχομένου σε πλατφόρμες άλλες από ιστοσελίδες. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (και τα βίντεο) έχουν αρχίσει να παίζουν πολύ μεγαλύτερο ρόλο, πράγμα που σημαίνει ότι οι διαφημιστές θα πρέπει επίσης να σκεφτούν πιο δημιουργικά.

Επιπλέον, οι άνθρωποι γίνονται πιο επικριτικοί και ο κόσμος γύρω από τις διαφημίσεις περιορίζεται επίσης όλο και περισσότερο (σκεφτείτε τη συλλογή δεδομένων για προσωπικές διαφημίσεις με βάση τις προτιμήσεις σας, κ.λπ.).

Ποιες προκλήσεις αντιμετωπίζετε συχνότερα ως εκδότης;

Δεν νομίζω ότι έχω αντιμετωπίσει ακόμα πραγματικές προκλήσεις. Προσέχω πάντα να μην τοποθετώ πάρα πολλές διαφημίσεις και συνδέσμους. Η εμπειρία του επισκέπτη είναι πρωταρχικής σημασίας, γι‘ αυτό οι σύνδεσμοι πρέπει να είναι πάντα λειτουργικοί και να βοηθούν τον αναγνώστη. Επίσης δεν είμαι λάτρης των εξαγορών ή άλλων μεγάλων διαφημίσεων γιατί εμποδίζουν τον επισκέπτη. Όλα είναι θέμα ισορροπίας και μερικές φορές είναι δύσκολο να το βρεις.

Με ποιον τύπο διαφημιστή συνεργάζεστε καλύτερα και γιατί;

Μου αρέσει περισσότερο όταν έχω πραγματική επαφή με τον διαφημιστή. Ψάχνουμε μαζί τρόπους για να θέσουμε τα προϊόντα στο επίκεντρο, ώστε να ωφεληθούν και τα δύο μέρη. Αυτό μπορεί να γίνει, για παράδειγμα, μέσω μιας πρόσθετης συμφωνίας ανταλλαγής ή ενός εκπτωτικού κωδικού για τους επισκέπτες μου.

συνδέω

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι προ των πυλών σε λίγους μήνες. Πώς απαντάτε σε αυτό;

Πολλοί από τους επισκέπτες μου έρχονται στο TheNextG1rl.nl μέσω μηχανών αναζήτησης όπου θέλουν να διαβάσουν για ένα συγκεκριμένο προϊόν. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχει σημασία πότε δημοσιεύτηκε ένα άρθρο. Έτσι, εκτός και αν γράφω για μια συλλογή για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, για παράδειγμα, δεν απαντώ συγκεκριμένα σε αυτό. Ούτε καν όσον αφορά τις διαφημίσεις. Προτιμώ να πηγαίνω στα λεγόμενα «αειθαλή»: άρθρα που παραμένουν πάντα σχετικά και ενδιαφέροντα για ανάγνωση.

Παρεμπιπτόντως, η περίοδος των Χριστουγέννων είναι μια εξαίρεση: δίνω μεγάλη σημασία στα ημερολόγια advent με μια επισκόπηση όλων των ημερολογίων ομορφιάς κάθε χρόνο. Επιπλέον, τοποθετώ στο μου Ίνσταγκραμaccount do make-up looks και nail art που ταιριάζουν στην εποχή ή σε συγκεκριμένες γιορτές.

Τι επιπλέον επιλογές έχετε;

Είναι δυνατό να αγοράσετε ένα άρθρο στο οποίο συζητώ μια συλλογή του Αγίου Βαλεντίνου (ή κριτική ως μέρος μιας συμφωνίας ανταλλαγής) ή στο οποίο δίνω συμβουλές για δώρα για μια ειδική περίσταση. Είμαι πάντα ανοιχτός σε ιδέες από διαφημιστές.

Ποια υλικά προτιμάτε να χρησιμοποιείτε για αυτούς τους τύπους στιγμών αγκίστρωσης;

Επί του παρόντος χρησιμοποιώ κυρίως συνδέσμους συνεργατών στα άρθρα μου. Επιπλέον, τοποθετώ τακτικά ένα διαφημιστικό banner κάτω από ένα άρθρο εάν ταιριάζει στο θέμα, αλλά αυτές είναι γενικές διαφημίσεις. Δεν χρησιμοποιώ ειδικές εκπτώσεις ή εορταστικά πανό. Αυτό απλώς μου παίρνει πάρα πολύ χρόνο και δεν ξέρω αν θα αποδώσει πολλά.

Συνεργασία TradeTracker

Θα προτείνατε το TradeTracker σε άλλους εκδότες; Εάν ναι, γιατί;

Σίγουρα θα συνιστούσα το TradeTracker. Μέχρι στιγμής είχα κυρίως θετικές εμπειρίες με το TradeTracker. Πολλοί διαφημιστές συνδέονται με αυτό, υπάρχει επαρκές διαφημιστικό υλικό, το ταμπλό είναι σαφές και οι πληρωμές ομαλές.

Τι να περιμένουμε από εσάς στο εγγύς μέλλον;

Φέτος θα συνεχίσω να επαγγελματίζομαι στο theNextG1rl.nl. Τόσο στον τομέα του SEO, της εμφάνισης της ιστοσελίδας όσο και της φωτογραφίας. Ο αριθμός των επισκεπτών συνέχισε να αυξάνεται τα τελευταία χρόνια, οπότε χαίρομαι που συνεχίζω αυτή την τάση!

The post TheNextG1rl.nl aan het woord εμφανίστηκε πρώτα στο TradeTracker.com | Affiliate Marketing | Performance Marketing.