Οικογένεια 11χρονου που σκοτώθηκε στον ύπνο του λέει ότι η ποινή των 40 ετών του ένοπλου δεν είναι αρκετή

Οικογένεια 11χρονου που σκοτώθηκε στον ύπνο του λέει ότι η ποινή των 40 ετών του ένοπλου δεν είναι αρκετή

März 25, 2023 0 Von admin
CHANNELVIEW, Τέξας (KTRK) – Τρία χρόνια αφότου ένα 11χρονο αγόρι σκοτώθηκε από σφαίρα καθώς ξεκουραζόταν μέσα στο σπίτι της οικογένειάς του στο Channelview, ο φοβερός που τερμάτισε τον θανατηφόρο πυροβολισμό ανακάλυψε την ποινή του στο δικαστήριο την Τετάρτη.

Τον Ιούνιο του 2019, οι αντικαταστάτες δήλωσαν ότι ήταν μια περίπτωση λανθασμένης αναγνώρισης όταν ο Σόνι Ρέις αντιμετώπισε το σπίτι που πίστευε ότι ήταν του αντιπάλου του. Ανάμεσα στις σφαίρες σκοτώθηκε ο Κάμρεν Τζόουνς.

Η οικογένεια του Κάμρεν είχε στην πραγματικότητα μόλις μετακομίσει ακριβώς στο σπίτι στο τετράγωνο 15000 του Brentwood Drive. Οι αρχές ισχυρίστηκαν ότι πιστεύουν ότι οι επιβαίνοντες που έφυγαν ήταν οι καθορισμένοι στόχοι.

Η οικογένεια του αγοριού ισχυρίστηκε ότι αυτό ήταν πραγματικά πολύ καιρό και χαίρεται που κατάφεραν να καταδικάσουν και τους δύο δράστες.

Ο Ρέις έχει τιμωρηθεί σε 40 χρόνια. Η οικογένεια του Κάμρεν ισχυρίστηκε ότι τα 40 χρόνια είναι περισσότερα από ό,τι περίμεναν, ωστόσο όχι όσο θα ήθελαν.

Ο Ρέις ικέτευσε τον ένοχο χωρίς δικαστικό έλεγχο και επέλεξε να τον καταδικάσει από δικαστή. Ο εισαγγελέας ισχυρίστηκε ότι αυτό προστατεύει την οικογένεια από το να χρειαστεί να υπομείνει μια έντονη δοκιμασία.

Ένας δεύτερος ύποπτος, ο Κάμερον Μουρ, περιμένει για εξέταση. Κρατήθηκε ένα χρόνο και ένα πενήντα τοις εκατό μετά τη δολοφονία.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Η 2η σύλληψη στη δολοφονία 11χρονης πριν από σχεδόν 2 χρόνια

Για περισσότερα σχετικά με αυτήν την ιστορία, ακολουθήστε τον Mycah Hatfield στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Αναφέρετε μια προσαρμογή ή τυπογραφικό λάθος