Μετρήσιμη επικοινωνία

Μετρήσιμη επικοινωνία

Januar 15, 2023 0 Von admin

Μετρήσιμη Επικοινωνία

Σε μια εποχή που επικοινωνούμε όλο και περισσότερο μεταξύ μας, είναι σημαντικό να βρούμε έναν καλό τρόπο για να το κάνουμε αυτό. Ανάλογα με την περίσταση, κάθε μορφή επικοινωνίας έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Μετρήσει. Τα ακόλουθα τρία σήματα καθιστούν σαφές τι πρέπει να κάνετε.

Ειλικρίνεια

Εξακολουθεί να συμβαίνει πολύ συχνά μια επικοινωνία να βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε ένα έντυπο αναφοράς για την κοινοποίηση των αποτελεσμάτων μιας πολιτικής που έχει εφαρμοστεί. Αλλά το ποιος είναι ακριβώς ο αντίκτυπος συχνά λείπει. Πώς διασφαλίζετε ότι οι άλλες ομάδες-στόχοι κατανοούν τη δουλειά σας και την αξιολογούν για τη σωστή αξία;

Είναι σημαντικό να προσπαθείτε για απλότητα. Η απλότητα, η επισκόπηση και η διαφάνεια είναι σημαντικές. Πάρτε, για παράδειγμα, τρεις έως έξι βασικές μετρήσεις που παρατίθενται σε μία ή δύο διαφάνειες. Ειδικά οπτικά, δείχνει ξεκάθαρα αν τα πράγματα πάνε καλά ή όχι τόσο καλά. Ο Daniel Kahneman (ψυχολόγος συμπεριφοράς και βραβευμένος με Νόμπελ) μας το δίδαξε ήδη εκεί δύο συστήματα σκέψης υπάρχουν, δηλαδή: εγκεφαλικό σύστημα 1: επηρεάζεται από τάσεις, εικόνες και τρέχει με συναίσθημα και εγκεφαλικό σύστημα 2: είναι πιο αναλυτικό και ορθολογικό στη φύση του.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να επικοινωνείτε τακτικά, καθώς και να ορίζετε συγκεκριμένα σημεία δράσης. Πριν ξεκινήσετε τη μέτρηση, είναι σημαντικό να καθορίσετε τι θέλετε να αναφέρετε. Ποιοι είναι οι στόχοι; Τι αντίκτυπο θέλετε να έχετε με την επικοινωνία σας; Ποιος είναι ο βαθμός επιτυχίας; Και σε ποιον προορίζεται η έκθεση;

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Η μετρήσιμη επικοινωνία διευκολύνει όλους τους εμπλεκόμενους να εκφράσουν τις διαφορετικές ιδέες και οράματά τους σε ένα έγγραφο. Όλοι συχνά τείνουν να αναφέρουν τα πάντα ξεχωριστά, συμπεριλαμβανομένων όλων των λεπτομερειών που μπορούν να ειπωθούν. Αυτό δεν είναι λάθος, αλλά αφαιρεί τη δύναμη. Ως εκ τούτου, παρουσιάζονται οι πιο σημαντικοί Δείκτες Δείκτης Χρήσης (KPI) για τη χρήση των μέσων σε μια ολοκληρωμένη αναφορά. Παραμένει σημαντικό, τι μπορείτε και τι θέλετε να μετρήσετε; Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε την ορατότητα, τη δέσμευση και την επιρροή και τη συμπεριφορά. Υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες.

Ενδιαφερόμενα μέρη

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε αποτελεσματικές αναφορές επικοινωνίας, είναι σημαντικό να εμπλέκετε εσωτερικά ενδιαφερόμενα μέρη στη λήψη επιλογών σχετικά με τους στόχους, τις ομάδες-στόχους και τη στρατηγική πριν από τις καμπάνιες σας. Επιπλέον, είναι σημαντικό να καταρτίσετε ένα σχέδιο μέτρησης, στο οποίο θα δείξετε ποιοι είναι οι στόχοι σας, οι προκύπτοντες KPI επικοινωνίας και οι τρόποι με τους οποίους θέλετε να το μετρήσετε. Κατά την κατάρτιση του σχεδίου μέτρησης, είναι σημαντικό να ελέγχετε εάν τα προκύπτοντα KPI είναι ρεαλιστικά. Εάν το κάνετε αυτό καλά, θα δημιουργήσετε αποτελεσματικές αναφορές επικοινωνίας που δείχνουν την προστιθέμενη αξία της επικοινωνίας για επιχειρηματικούς στόχους.

Είναι σαφές ότι η μετρήσιμη επικοινωνία είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για καλό διάλογο. Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι υπάρχουν ορισμένες αρχές που πρέπει να ακολουθούνται για να πετύχει αυτή η μορφή επικοινωνίας. Πρώτον, θα πρέπει να δοθούν ίσες ευκαιρίες σε όλους τους εμπλεκόμενους να μιλήσουν. Δεύτερον, πρέπει να υπάρχει ανοιχτός και ειλικρινής διάλογος μεταξύ όλων των πλευρών. Και τρίτον, πρέπει να υπάρχει σαφήνεια για το ποιος έχει τον τελευταίο λόγο. Εάν τηρηθούν αυτές οι αρχές, η μετρήσιμη επικοινωνία θα είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος επικοινωνίας μεταξύ τους.

Affiliate marketing

Φυσικά, είναι επίσης σημαντικό να συμπεριλάβετε και άλλα μέρη στους στόχους σας. Έχετε ήδη κοινοποιήσει τους στόχους σας με τον διαχειριστή του λογαριασμού σας στο TradeTracker; Μέσα από τον πίνακα ελέγχου του TradeTracker μπορείτε να δείτε ποιοι είναι οι στόχοι και πού βρίσκεται η καμπάνια αυτή τη στιγμή. Ο διαχειριστής του προσωπικού σας λογαριασμού είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει να θέσετε τους σωστούς στόχους και να αναλύσετε τα αποτελέσματα που έχετε επιτύχει.

Η ανάρτηση Meetbare communicatie εμφανίστηκε πρώτα στο TradeTracker.com | Affiliate Marketing | Performance Marketing.