Λίστα 14 κορυφαίων για να αναβαθμίσετε τον χώρο του γραφείου σας

Λίστα 14 κορυφαίων για να αναβαθμίσετε τον χώρο του γραφείου σας

Januar 18, 2023 0 Von admin

Ψάχνετε τρόπους για να αναβαθμίσετε τον χώρο του γραφείου σας χωρίς να ξοδέψετε τα χρήματα; Σε αυτό το blog post, θα συζητήσουμε τρόπους για να κάνετε τον χώρο του γραφείου σας πιο ευρύχωρο και πολυτελές.

Από την προσθήκη φυτών μέχρι την επένδυση σε νέα έπιπλα για τη μείωση των επαναλαμβανόμενων τραυματισμών από το στρες, υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Λοιπόν, τι περιμένεις;

Διαβάστε παρακάτω για συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε και να τελειοποιήσετε τον τέλειο χώρο γραφείου για την επιχείρησή σας.

1. Προσθέστε φυτά

Η προσθήκη φυτών στο χώρο του γραφείου σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τον κάνετε πιο ευρύχωρο και γήινο. Όχι μόνο τα φυτά προσθέτουν οπτικό ενδιαφέρον, αλλά μπορούν επίσης να βελτιώσουν την ποιότητα του αέρα. Εάν δεν έχετε πολύ χώρο στο γραφείο σας για φυτά, σκεφτείτε να προσθέσετε μερικά μικρά φυτά σε γλάστρες αντί για ένα μεγάλο.

2. Επενδύστε σε νέα έπιπλα

Εάν το γραφείο σας αισθάνεται στενό, σκεφτείτε να επενδύσετε σε νέα έπιπλα. Αυτό δεν χρειάζεται να είναι ακριβό. υπάρχουν πολλές προσιτές επιλογές διαθέσιμες στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας. Φροντίστε να επιλέξετε έπιπλα που είναι ταυτόχρονα άνετα και κομψά.

3. Τοποθετήστε μια γυάλινη πόρτα

Εάν έχετε την επιλογή, σκεφτείτε να εγκαταστήσετε μια γυάλινη πόρτα στην είσοδο του γραφείου σας. Όχι μόνο αυτό θα σας διευκολύνει να δείτε τι συμβαίνει έξω από τον χώρο σας, αλλά θα επιτρέψει επίσης περισσότερο φυσικό φως στο δωμάτιο. Εάν είναι δυνατόν, επιλέξτε μια πόρτα από παγωμένο γυαλί, έτσι ώστε οι πελάτες να μην μπορούν να δουν μέσα και έξω από τα τζάμια όταν μπαίνουν μέσα.

4. Δημιουργήστε μια βιβλιοθήκη του Office

Η προσθήκη μιας βιβλιοθήκης γραφείου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε το γραφείο σας πιο ευρύχωρο και φιλόξενο. Εκτός από βιβλία, μπορείτε επίσης να προσθέσετε περιοδικά για όταν θέλετε να προτιμάτε να διαβάζετε αυτά αντί για μυθιστορήματα. Εκτός από τις καρέκλες γραφείου, επενδύστε σε μια άνετη καρέκλα για διάβασμα.

5. Προσθέστε ένα μίνι ψυγείο και καφετιέρα

Εάν θέλετε το γραφείο σας να είναι πιο ευνοϊκό για την παραγωγικότητα, σκεφτείτε να προσθέσετε ένα μίνι ψυγείο και καφετιέρα. Αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε πρόχειρα σνακ που μπορούν να σας βοηθήσουν να τροφοδοτήσετε τον εγκέφαλό σας όλη την ημέρα. θα σας επιτρέψει επίσης να φτιάχνετε νόστιμα ροφήματα όποτε σας χτυπάει η διάθεση.

6. Κρεμάστε έργα τέχνης στους τοίχους

Το να κρεμάσετε έργα τέχνης στους τοίχους σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε οπτικό ενδιαφέρον και να κάνετε τον χώρο να αισθάνεται πιο ανοιχτός. Αν θέλετε κάτι μοναδικό, σκεφτείτε να κρεμάσετε φωτογραφίες μελών της οικογένειας ή φίλων με κορνίζα αντί για πίνακες διάσημων καλλιτεχνών. Όχι μόνο αυτό θα προσθέσει προσωπικότητα στο γραφείο σας, αλλά θα σας κάνει επίσης να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

7. Χρησιμοποιήστε Καθρέφτες

Η προσθήκη καθρεφτών στο χώρο του γραφείου σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση του χώρου. Όχι μόνο αντανακλούν το φως και κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται πιο φωτεινό, αλλά μπορούν επίσης να βοηθήσουν στο να γίνει ο χώρος μεγαλύτερος.

Εάν δεν έχετε πολύ χώρο στο γραφείο σας για καθρέφτες, σκεφτείτε να κρεμάσετε έναν μεγάλο καθρέφτη σε έναν από τους τοίχους για να φαίνεται σαν να υπάρχει περισσότερος χώρος πίσω από αυτόν που υπάρχει στην πραγματικότητα.

8. Προσθέστε απλίκες τοίχου ή χωνευτό φωτισμό

Οι απλίκες τοίχου και ο χωνευτός φωτισμός μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τον χώρο του γραφείου σας πιο πολυτελή. Προσθέτουν μια νότα κομψότητας και μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας που ευνοεί την παραγωγικότητα. Εάν δεν είστε σίγουροι πώς να εγκαταστήσετε αυτούς τους τύπους φωτισμού, συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία ηλεκτρολόγο.

9. Αποκτήστε μια νέα καρέκλα γραφείου

Οι πολύωρες συνεδρίες καθιστικού μπορεί να είναι επιβλαβείς για την υγεία των εργαζομένων στο γραφείο, γι‘ αυτό φροντίστε να προμηθευτείτε μια εργονομική καρέκλα γραφείου που έχει μεγάλη στήριξη και ταιριάζει στον σωματότυπο σας.

Εάν ξοδεύετε πολύ χρόνο καθισμένοι στο γραφείο σας, είναι σημαντικό να έχετε μια άνετη καρέκλα γραφείου, όχι τη φθηνότερη καρέκλα γραφείου ή καρέκλα για παιχνίδια. Μια ποιοτική καρέκλα γραφείου μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη στάση σας και να μειώσετε τον πόνο στην πλάτη.

Εάν η τρέχουσα καρέκλα σας δεν παρέχει την οσφυϊκή υποστήριξη που χρειάζεστε, δοκιμάστε να αναζητήσετε τις εργονομικές καρέκλες και καλύτερες καρέκλες γραφείου διαθέσιμο στην περιοχή σας. Ρωτήστε τους συναδέλφους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων σχετικά με τις καρέκλες γραφείου που είναι αποτελεσματικές στη μείωση του πόνου στην πλάτη. Οι καρέκλες παιχνιδιών μπορούν επίσης να είναι ιδανικές για γραφεία.

Για να αγοράσετε μια καρέκλα που υποστηρίζει μια άνετη θέση καθίσματος, αναζητήστε αυτά τα χαρακτηριστικά:

 • Ρυθμιζόμενα υποβραχιόνια και ύψος καθίσματος
 • Ολόσωμη υποστήριξη και ενσωματωμένη οσφυϊκή υποστήριξη
 • Βάθος καθίσματος
 • Ένα σταθερό κάθισμα
 • Αφρολεξ μνήμης
 • Ένα μαξιλάρι κεφαλής
 • Ρυθμιζόμενα προσκέφαλα
 • Αξιοπρεπής υποστήριξη πλάτης
 • Ρυθμιζόμενη γωνία πλάτης
 • Μηχανισμός ανάκλισης που κλειδώνει αυτόματα
 • Μαξιλάρι οσφυϊκής στήριξης

10. Αναβαθμίστε τις κουρτίνες ή τα στόρια σας

Η αναβάθμιση των κουρτινών ή των περσίδων σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε το δωμάτιο να φαίνεται πιο πολυτελές και ευρύχωρο. Υπάρχουν πολλές προσιτές επιλογές που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο, οπότε μην φοβάστε να ψωνίσετε μέχρι να βρείτε κάτι που ταιριάζει στο στυλ και τον προϋπολογισμό σας.

11. Προσθέστε ένα χαλί ή ένα χαλί στο χώρο σας

Η προσθήκη ενός χαλιού ή χαλιού στο χώρο σας είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να τον κάνετε πιο πολυτελή και ευρύχωρο. Όχι μόνο αυτό βοήθεια με την ακουστική στο γραφείο σας, αλλά θα προσθέσει επίσης μια πινελιά χρώματος και στυλ. Όταν επιλέγετε ένα χαλί ή ένα χαλί, φροντίστε να επιλέξετε κάτι που είναι ταυτόχρονα άνετο και ανθεκτικό.

12. Αποκτήστε ένα νέο γραφείο

Εάν το γραφείο σας είναι στριμωγμένο, σκεφτείτε να αγοράσετε ένα καινούργιο. Αυτό δεν χρειάζεται να είναι ακριβό. υπάρχουν πολλές προσιτές επιλογές διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Φροντίστε να επιλέξετε ένα γραφείο που είναι ταυτόχρονα άνετο και κομψό. Εάν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, δοκιμάστε να περιηγηθείτε σε ιστολόγια σχεδιασμού για ιδέες.

13. Προσθέστε μια λάμπα εργασιών

Η προσθήκη μιας λάμπας εργασίας είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να κάνετε το δωμάτιο να φαίνεται πιο πολυτελές και ευρύχωρο. Όχι μόνο θα βοηθήσει στον φωτισμό του γραφείου σας, αλλά θα προσθέσει επίσης μια πινελιά χρώματος και στυλ. Όταν επιλέγετε μια λάμπα εργασίας, φροντίστε να επιλέξετε κάτι που είναι ταυτόχρονα άνετο και ανθεκτικό.

14. Χρησιμοποιήστε έναν μετατροπέα Standing Desk

Εάν αισθάνεστε στριμωγμένοι στο γραφείο σας, εξετάστε το ενδεχόμενο να επενδύσετε σε έναν μετατροπέα γραφείου. Αυτό θα βοηθήσει με τον πόνο στην πλάτη και τα προβλήματα στάσης του σώματος, αλλά θα προσθέσει και κάποιο ύψος στο δωμάτιο. Εάν είναι δυνατόν, επιλέξτε έναν ρυθμιζόμενο μετατροπέα ύψους, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε καθιστοί ή όρθιοι όσο χρειάζεται καθ‘ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αυτές είναι οι συμβουλές που έχουμε για τη βελτίωση του χώρου του γραφείου σας. Αν θέλετε βοήθεια για να κάνετε περισσότερα, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο σχετικά τρόπους για την αύξηση της παραγωγικότητας στην εργασία.

Τελευταίες δημοσιεύσεις από Valerie Soleil, BA, LL.B. (Προβολή όλων)

Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2023 Life Advancer. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. Για άδεια επανεκτύπωσης, επικοινωνήστε μαζί μας.