Η Sunbelt συνεχίζει να οδηγεί στην αύξηση του πληθυσμού

Η Sunbelt συνεχίζει να οδηγεί στην αύξηση του πληθυσμού

März 12, 2023 0 Von admin

Παρά το γεγονός ότι δεν είναι ακόμη διαθέσιμο σε επίπεδο μετρό, το Το Γραφείο Απογραφής κυκλοφόρησε πρόσφατα Στοιχεία πληθυσμού 2022 σε κρατικό επίπεδο. Η κυριαρχία της περιοχής Sunbelt ήταν εμφανής και αυτό συνέχισε μια τάση που υπήρχε από τα προ-COVID χρόνια. Ένα στοιχείο της αλλαγής ήταν μια σχετική ψυχραιμία στην ανάπτυξη για την περιοχή Mountain West.

Μια σημαντική μεθοδολογική σημείωση σχετικά με τα δεδομένα είναι ότι τα ετήσια σύνολα πληθυσμού αντιπροσωπεύουν εκτιμήσεις πληθυσμού από την 1η Ιουλίουαγ κάθε έτους.

Πολυπληθέστερες Πολιτείες

Η πληθυσμιακή αλλαγή για τις δέκα πιο πυκνοκατοικημένες πολιτείες ακολούθησε σε μεγάλο βαθμό την τάση που υπήρχε ήδη τα προηγούμενα χρόνια. Συγκεκριμένα, περιοχές όπως η Καλιφόρνια, η Νέα Υόρκη και το Ιλινόις συνέχισαν να χάνουν πληθυσμό, ενώ οι πολιτείες σε όλο τον Νότο ήταν ισχυροί κερδισμένοι.

Η μεγαλύτερη μείωση σε αυτή την ομάδα σημειώθηκε στη Νέα Υόρκη, όπου ο πληθυσμός μειώθηκε κατά περίπου 180.000. Η Καλιφόρνια και το Ιλινόις έχασαν επίσης περισσότερους από 100.000 ανθρώπους από το καλοκαίρι του 2021 έως το καλοκαίρι του 2022. Η Καλιφόρνια κάνει μια ενδιαφέρουσα περίπτωση επειδή το νότιο τμήμα της πολιτείας που γενικά περιλαμβάνεται στο Περιοχή ηλιόλουστης ζώνης ήταν ένας τομέας ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια, αλλά οι απώλειες στις περιοχές του μετρό του Λος Άντζελες και του Σαν Φρανσίσκο αντιστάθμισαν αυτήν την ανάπτυξη. Η Πενσυλβάνια βρέθηκε επίσης να κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση με απώλεια λίγο πάνω από 40.000 ανθρώπους πέρυσι. Οι υπόλοιπες περιοχές σε αυτή την ομάδα των πολυπληθέστερων πολιτειών ήταν το Μίτσιγκαν και το Οχάιο – η καθεμία έχασε πληθυσμό κατά την περίοδο, αλλά με λιγότερους από 10.000 ανθρώπους η καθεμία.

Από αυτές τις μεγαλύτερες πολιτείες, οι μεγάλοι νικητές το 2022 ήταν η Φλόριντα και το Τέξας. Η Φλόριντα πρόσθεσε περίπου 417.000 άτομα και το Τέξας περίπου 471.000. Η ανάπτυξη του Τέξας της επέτρεψε να ενταχθεί στην Καλιφόρνια ως οι μόνες δύο πολιτείες με πληθυσμό άνω των 30 εκατομμυρίων ανθρώπων. Όπως και με εκείνες τις περιοχές που έχασαν πληθυσμό τον τελευταίο χρόνο, η Φλόριντα και το Τέξας πρωτοστατούν στην ανάπτυξη μεταξύ των μεγαλύτερων πολιτειών ήταν μια συνέχεια της υπάρχουσας τάσης.

Η Τζόρτζια και η Βόρεια Καρολίνα ήταν οι άλλες δύο πολιτείες από τις δέκα μεγαλύτερες πολιτείες που σημείωσαν αύξηση πληθυσμού το 2022. Η Τζόρτζια πρόσθεσε περίπου 125.000 άτομα και η Βόρεια Καρολίνα κέρδισε μόλις 135.000.

Κορυφαίες πολιτείες – Ποσοστό μεταβολής

Οι μεγαλύτερες πολιτείες κυριαρχούν στη λίστα των κορυφαίων κερδισμένων και χαμένων πληθυσμού με αριθμητικές αλλαγές, και αυτές καλύφθηκαν ήδη παραπάνω. Μια άλλη χρήσιμη άποψη, όμως, είναι η ποσοστιαία αλλαγή. Αυτό το μέτρο λαμβάνει υπόψη ορισμένες μικρότερες περιοχές που γνώρισαν πιο συγκεντρωμένες αλλαγές με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το 2022.

Η Φλόριντα και το Τέξας, οι ηγέτες στην αριθμητική αύξηση του πληθυσμού, είχαν επίσης μια εξαιρετική χρονιά με βάση την ποσοστιαία αλλαγή. Το κέρδος 1,9% της Φλόριντα κατέλαβε την πρώτη θέση στη χώρα για το πρώτη φορά μετά από περισσότερα από 50 χρόνια και η αύξηση 1,6% για το Τέξας κατέλαβε την τέταρτη θέση. Και τα δύο ήταν εντυπωσιακά κατορθώματα δεδομένου του πόσο μεγάλες είναι οι δύο πολιτείες. Το Αϊντάχο, τακτικά μεταξύ των κορυφαίων στο ποσοστό ανάπτυξης, κατάφερε τη δεύτερη θέση για το 2022 με αύξηση πληθυσμού 1,8% και η ανάπτυξη 1,7% της Νότιας Καρολίνας ολοκλήρωσε την πρώτη τριάδα.

Η Νότια Ντακότα και η Μοντάνα πέτυχαν η καθεμία αύξηση πληθυσμού 1,5% για το 2022 με το Ντέλαγουερ αμέσως πίσω με άνοδο 1,4%. Στο Mountain West, η Αριζόνα και η Γιούτα προσέθεσαν 1,3% και 1,2% αντίστοιχα και η προαναφερθείσα Βόρεια Καρολίνα κατέλαβε επίσης τις δέκα πρώτες πολιτείες με αύξηση 1,3% την περίοδο.

Όπως και με τους κορυφαίους κερδισμένους, οι πολιτείες με το υψηλότερο ποσοστό ζημιών είναι επίσης γνωστές από την προηγούμενη ενότητα – Νέα Υόρκη (-0,9%) και Ιλινόις (-0,8%). Η Λουιζιάνα, η Δυτική Βιρτζίνια και η Χαβάη ολοκλήρωσαν την πρώτη πεντάδα – η καθεμία βλέποντας τον πληθυσμό να μειώνεται κατά 0,5% ή περισσότερο. Η Καλιφόρνια και η Πενσυλβάνια, που έχουν ήδη αναφερθεί και οι δύο, έχασαν η καθεμία 0,3% σε πληθυσμό πέρυσι για να σπάσουν αυτή την άδοξη πρώτη δεκάδα.

Για άλλη μια φορά, αν και ορισμένες διαφορετικές πολιτείες τίθενται στο επίκεντρο κατά την αξιολόγηση της αλλαγής του πληθυσμού σε ποσοστιαία βάση, η τάση της ευρύτερης εικόνας ουσιαστικά παρέμεινε σε ισχύ από τα προηγούμενα χρόνια. Το Mountain West και το South εκπροσωπούνταν καλά στην κορυφή της κατάταξης ανάπτυξης, ενώ η Καλιφόρνια, το Ιλινόις, η Νέα Υόρκη και η Πενσυλβάνια εμφανίστηκαν κοντά στην κορυφή τόσο με τους μεγαλύτερους χαμένους αριθμητικών αλλαγών όσο και με το μεγαλύτερο ποσοστό χαμένων αλλαγών.

Takeaways Επεισόδιο 31

Takeaways Επεισόδιο 31

Στη σειρά Takeaways, ο ανώτερος αναλυτής αγοράς δεδομένων ALN Apartment, Jordan Brooks, μοιράζεται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τελικές σκέψεις σχετικά με το άρθρο του ενημερωτικού δελτίου του Φεβρουαρίου 2023, ΗΠΑ…

Διαβάστε περισσότεραβέλος_προς τα εμπρός

Φαγητό σε πακέτο

Για τις μεγαλύτερες πολιτείες ανάλογα με τον πληθυσμό, οι νότιες πολιτείες όπως η Φλόριντα, η Τζόρτζια, η Βόρεια Καρολίνα και το Τέξας συνεχίζουν να αποτελούν την κινητήρια δύναμη της ανάπτυξης, ενώ περιοχές όπως η Καλιφόρνια, η Νέα Υόρκη και τμήματα της περιοχής των Μεγάλων Λιμνών έχουν δει επίμονες απώλειες πληθυσμού τα τελευταία χρόνια. χρόνια.

Υπάρχουν σίγουρα διαφορετικά προφίλ που σχετίζονται με κράτη που ήταν στη λάθος πλευρά των τάσεων της πληθυσμιακής αλλαγής. Για πολιτείες όπως η Καλιφόρνια και η Νέα Υόρκη, αν και η απώλεια πληθυσμού δεν είναι θετική, οι πυκνοκατοικημένες και ακριβές αγορές πύλης μπορούν να απορροφήσουν καλύτερα τις απώλειες από περιοχές όπως η Δυτική Βιρτζίνια ή οι μικρότερες πολιτείες του Κόλπου.

Ο βαθμός στον οποίο η αύξηση του πληθυσμού επιβραδύνεται μεταξύ του καλοκαιριού του 2022 και του καλοκαιριού του 2023 θα έχει βαθύ αντίκτυπο ιδίως στις αγορές πολλών οικογενειών που βρίσκονται στην κορυφή του δόρατος για την ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Περιοχές όπως το Ώστιν, το Ντάλας – Φορτ Γουόρθ, το Σαρλότ, το Μαϊάμι, το Ορλάντο και η Τάμπα έχουν πολύ ενεργούς αγωγούς κατασκευής εν μέρει ως απάντηση στην αύξηση του πληθυσμού και την απορρόφηση πολλών οικογενειών που σημειώθηκαν τα έτη πριν από το 2022. Σημαντικά χαμηλότερη ζήτηση διαμερισμάτων το 2022 έχει ήδη πλήττονται σε αυτές τις αγορές. Με τις προσδοκίες για τη ζήτηση του 2023 κάπως θλιβερές, η ασυμφωνία μεταξύ της αυξημένης προσφοράς και του νέου περιβάλλοντος ζήτησης θα μπορούσε να δημιουργήσει προκλήσεις βραχυπρόθεσμα.

Αποποίηση ευθυνών: Όλο το περιεχόμενο και οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο προορίζονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Η ALN Apartment Data δεν παρέχει καμία δήλωση ως προς την ακρίβεια ή την πληρότητα οποιασδήποτε πληροφορίας σε αυτό ή σε οποιοδήποτε άλλο άρθρο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο ή που βρίσκεται ακολουθώντας οποιονδήποτε σύνδεσμο σε αυτόν τον ιστότοπο. Ο ιδιοκτήτης δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνος για τυχόν απώλειες, τραυματισμούς ή ζημιές από την εμφάνιση ή τη χρήση αυτών των πληροφοριών. Όλο το περιεχόμενο και οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο μπορούν να κοινοποιηθούν υπό την προϋπόθεση ότι ένας σύνδεσμος προς το άρθρο ή τον ιστότοπο περιλαμβάνεται στο κοινόχρηστο περιεχόμενο.


Προβολές ανάρτησης: 1.309

Το Nationwide Multifamily Data ALN Apartment Data κατασκεύασε πολλαπλές πλατφόρμες που έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν τις πιο ακριβείς και λεπτομερείς διαθέσιμες πληροφορίες. Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη τη χώρα. Από επιτόπου, εταιρείες διαχείρισης, μεσίτες, δανειστές, συνεργάτες προμηθευτών, ενώσεις διαμερισμάτων έως εντοπιστές, το ALN προσφέρει δεδομένα στα οποία μπορείτε να βασιστείτε. Με έδρα τη μεγάλη πολιτεία του Τέξας, το ALN είναι ο μεγαλύτερος συλλέκτης δεδομένων διαμερισμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ενημερώνουμε μηνιαία πληροφορίες για το επίπεδο ιδιοκτησίας, αναφέροντας ακίνητα σε εθνικό επίπεδο και παρέχουμε στους πελάτες μας αναλυτικά στοιχεία, νέα κατασκευαστικά έργα, ιστορικά, αναφορές τάσεων πληρότητας και ενοικίασης, βάσεις δεδομένων επικοινωνίας και υπηρεσίες εντοπισμού. Είτε οι ανάγκες σας αφορούν επιτόπου, διαχείριση, ιδιοκτήτη, μεσίτες, δανειστές, εξαγορές, ανάπτυξη, εντοπιστές, προμηθευτές/προμηθευτές ή ένωση διαμερισμάτων, οι πλατφόρμες μας παρέχουν άμεση πρόσβαση σε λεπτομερείς πληροφορίες για πολλές οικογένειες.