Η Kehlani ρίχνει αποκλειστικό περιορισμένο προϊόν πριν από το νέο της άλμπουμ Blue Water Road

Η Kehlani ρίχνει αποκλειστικό περιορισμένο προϊόν πριν από το νέο της άλμπουμ Blue Water Road

März 25, 2023 0 Von admin

Ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός Πάμε απέχει μόλις λίγες μέρες από την κυκλοφορία του αναμενόμενου άλμπουμ της και ομορφαίνει τους θαυμαστές της με ολοκαίνουργια προϊόντα για να τιμήσουν την κυκλοφορία.

Η Kehlani ζήτησε από το Twitter να παρουσιάσει ότι το ολοκαίνουργιο προϊόν θα κυκλοφορήσει στην αρχή του χρόνου για το 3ο εργαστήρι άλμπουμ της «Blue Water Road».

Η τραγουδίστρια του „Distraction“ φαίνεται να χαμογελά καθώς φτιάχνει αντικείμενα από την περιορισμένη σειρά ρούχων της, με τον υπότιτλο:

„MERCH IS MERCHIN!“

Τα περιορισμένα ενδύματα μπορείτε να τα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Kehlani.com. Τα είδη αποτελούνται από φούτερ, οπτικά μπλουζάκια και φούτερ που μπορούν να βρεθούν σε πολλές διάφορες αποχρώσεις. Οι τιμές για τα είδη ποικίλλουν από $45 έως $90 Ο ιστότοπος αποτελείται επίσης από υπογεγραμμένα CD και αφίσες από τον καλλιτέχνη της Bay Area.
Νωρίτερα αυτό το μήνα Πάμε ζητήθηκε από το Instagram να αποκαλύψει το ολοκαίνουργιο άλμπουμ της, Blue Water Road παρέμεινε στις δουλειές. Λοιπόν, η καθυστέρηση τελείωσε επιτέλους, καθώς το άλμπουμ είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 29 Απριλίου Περιμένουμε του Kehlani επιστρέψει από τότε που συμπεριλήφθηκε Young Bleu’sRemix „Beautiful Lies“.

Πίσω στο 2020, η Kehlani αναγνώρισε την προστασία της περιοχής Νο. 3 στη συνεχή ροή της λίστας ελέγχου κορυφαίων γυναικών καλλιτεχνών R&B του γιγαντιαίου Spotify για το 2020, καθιερώνοντας τον εαυτό της στο επίπεδο με τις υπερδυνάμεις Beyonce και Rihanna. Αυτή η αναζωπύρωση που είναι έτοιμη να κάνει σίγουρα δεν θα είναι απογοητευτική.