Η Avocor συνεργάζεται με τη Logitech για την κυκλοφορία της διαδραστικής λύσης δωματίου CollabTouch™

Η Avocor συνεργάζεται με τη Logitech για την κυκλοφορία της διαδραστικής λύσης δωματίου CollabTouch™

November 29, 2022 0 Von admin

Η Avocor ανακοινώνει μια νέα συνεργασία με τη Logitech για την επέκταση των δυνατοτήτων διαδραστικής συνεργασίας βίντεο σε χώρους συναντήσεων όλων των μεγεθών.

Wilsonville, Όρεγκον, 11 Οκτωβρίου 2022 – Η Avocor, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες διαδραστικών οθονών και τηλεδιάσκεψης, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας λύσης συνεργασίας διαδραστικής αίθουσας CollabTouch™. Το CollabTouch συνδυάζει τη διαδραστική ισχύ των οθονών της σειράς Avocor E και G με τη συνεργατική δύναμη των περιφερειακών αιθουσών συσκέψεων της Logitech. Το αποτέλεσμα είναι μια τεχνολογική λύση all-in-one που προσφέρει δίκαιες, διαδραστικές, εικονικές εμπειρίες συναντήσεων ανεξάρτητα από το μέγεθος του δωματίου.

«Η τρέχουσα δημοτικότητα της υβριδικής εργασίας έχει κάνει την ομαδική συνεργασία το θεμέλιο της συνεχούς επιχειρηματικής επιτυχίας», λέει η Dana Corey, SVP και GM της Avocor. «Για αυτόν τον λόγο, η ύπαρξη μιας αίθουσας συσκέψεων εξοπλισμένη για να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία για απομακρυσμένους και αυτοπροσώπως συμμετέχοντες είναι απαραίτητη για την πλήρη δέσμευση των συμμετεχόντων. Η νέα μας λύση CollabTouch που τροφοδοτείται από κιτ δωματίων συνεργασίας βίντεο της Logitech κάνει την επιλογή του σωστού υλικού απλή – τα μεμονωμένα πακέτα μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε περιβάλλον και το καθένα λειτουργεί άψογα με την εφαρμογή λογισμικού της επιλογής».

Ενώ οι τρέχουσες λύσεις οθόνης all-in-one μπορεί να είναι δελεαστικές, μπορεί επίσης να είναι περιοριστικές, να μην έχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση και, ως ένα μέγεθος, δεν ταιριάζουν πάντα σε όλες. Μαζί, η αρθρωτή λύση διαδραστικής συνεργασίας βίντεο της Avocor και της Logitech προσφέρει την ευελιξία για την προσαρμογή της εγκατάστασης οθόνης στις προδιαγραφές κάθε δωματίου. Αυτή η δέσμευση για προσαρμογή εξουσιοδοτεί το CollabTouch και επιτρέπει στις ομάδες να υιοθετήσουν μια πιο ευέλικτη προσέγγιση για τη δημιουργία χώρων συσκέψεων.

Η ελευθερία επαναχρησιμοποίησης εργαλείων και εναλλαγής εξαρτημάτων χωρίς αντικατάσταση ολόκληρου του κιτ δωματίου επεκτείνει την αξία της κοινής λύσης της Avocor και της Logitech. Και επειδή ένα μόνο καλώδιο τροφοδοτεί το CollabTouch, η λύση μπορεί να αναπτυχθεί εύκολα σε ένα ευρύ φάσμα χώρων. Αυτό επιτρέπει στους τελικούς χρήστες να μετεγκαταστήσουν, να αναδιατάξουν ή να τροποποιήσουν το υλικό για να αξιοποιήσουν στο έπακρο οποιονδήποτε χώρο.

„Είναι δύσκολο να κάνουμε το brainstorming δίκαιο για όλους όταν ένα σημαντικό μέρος της ομάδας είναι απομακρυσμένο“, δήλωσε ο Sudeep Trivedi, Επικεφαλής Συμμαχιών και Go-to-market στη Logitech. „Η ενσωμάτωσή μας με το CollabTouch προσφέρει μια ευέλικτη και απλή λύση για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος. ανάγκη, και η μακροχρόνια συνεργασία μας με την Avocor απλοποιεί τη χρήση και την ανάπτυξη λύσεων διαδραστικής συνεργασίας σε χώρους συναντήσεων».

Οι οργανισμοί μπορούν να επιλέξουν από επτά διαμορφώσεις δωματίων, ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου. Κάθε διαμόρφωση υποστηρίζεται με οθόνη Avocor E ή G Series και περιλαμβάνει Logitech Rally Bar για μεσαία/μεγάλα δωμάτια ή Logitech Rally Bar Mini για μικρά/μεσαία δωμάτια. Το Rally Bar και το Rally Bar Mini είναι all-in-one μπάρες βίντεο που συνδέονται εύκολα και συνδέονται με την οθόνη Avocor μέσω ενός αποκλειστικού, ενοποιημένου καλωδίου, συμπεριλαμβανομένης της συνδεσιμότητας HDMI, USB και Ethernet, και τοποθετούνται στην οθόνη CollabTouch. Η κοινή λύση υποστηρίζει όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες UC.

Σχεδιασμένο για ανάπτυξη σε κλίμακα, το Rally Bar και το Rally Bar Mini της Logitech διαθέτουν οπτικό ζουμ και AI Viewfinder για να προσφέρουν υγρό, κινηματογραφικό βίντεο 4k σε μικρά, μεσαία και μεγάλα δωμάτια. Οι χρήστες επωφελούνται επίσης από την προηγμένη μηχανική ήχου που παρέχει ισχυρό ήχο που γεμίζει το δωμάτιο και βελτιστοποίηση ήχου AI που διασφαλίζει ότι ακούγεται κάθε φωνή. Η τεχνολογία αυτόματης πλαισίωσης RightSight 2 προσφέρει πολλαπλές επιλογές προβολής για να επισημάνετε το ενεργό ηχείο ή να αιχμαλωτίσετε όλους στην αίθουσα, δημιουργώντας μια πιο δίκαιη εμπειρία συνάντησης για όλους στη σύσκεψη.

Εύκολο στη χρήση και εύκολο στην εγκατάσταση, το Avocor CollabTouch και η Logitech Video Collaboration παρέχουν μια εξαιρετική λύση συνεργασίας, εξαρχής, κατάλληλη για κάθε αίθουσα συσκέψεων. Επικοινωνήστε με τον μεταπωλητή Avocor για περισσότερες πληροφορίες ή επισκεφτείτε το Avocor.com για να κάνετε κράτηση για μια επίδειξη του CollabTouch. Το CollabTouch θα είναι διαθέσιμο στη Βόρεια Αμερική στα τέλη Οκτωβρίου, στην Ευρώπη και στο Ηνωμένο Βασίλειο στα τέλη Νοεμβρίου και σε όλες τις άλλες περιοχές στις αρχές του 2023.