Η Avocor συνεργάζεται με την SISS στην Ινδία για την επίτευξη περιφερειακών φιλοδοξιών ανάπτυξης

Η Avocor συνεργάζεται με την SISS στην Ινδία για την επίτευξη περιφερειακών φιλοδοξιών ανάπτυξης

November 30, 2022 0 Von admin

Η Avocor ανακοινώνει νέα συνεργασία στην Ινδία με ΣΕκορυφαίος διανομέας πληροφορικής στην περιοχή, για να αναπτύξει τις επιχειρήσεις σε βασικούς κλάδους-στόχους.

Wilsonville, Όρεγκον, 12 Σεπτεμβρίου 2022 – Η Avocor, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες παγκοσμίως εταιρείες διαδραστικών οθονών, υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συνεργασία στην Ινδία με Shree Info System Solutions Pvt. Ltd (SISS), πρωτοπόρος στη διανομή προϊόντων πληροφορικής στην περιοχή. Η ανακοίνωση ακολουθεί μια επιτυχημένη InfoComm India, τη σημαντικότερη εμπορική έκθεση στην περιοχή, όπου η Avocor και η SISS ενώθηκαν με περισσότερους από 200 άλλους εκθέτες στο Εκθεσιακό Κέντρο της Βομβάης μεταξύ 5-7ου του Σεπτεμβρίου 2022.

Η Avocor είναι μια παγκόσμια εταιρεία συνεργατικών οθονών, με έδρα το Όρεγκον των ΗΠΑ, η οποία πρωτοστατεί στη δημιουργία διαδραστικών λύσεων που επιτρέπουν στους ανθρώπους να επικοινωνούν και να συνεργάζονται πιο αποτελεσματικά μαζί. Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να αναπτύξει προϊόντα που διεγείρουν τη δέσμευση και την ομαδική εργασία, βελτιώνοντας τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί και μαθαίνει ο κόσμος, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας, της ταχύτερα αναπτυσσόμενης οικονομίας στην περιοχή APAC.

Η Avocor έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό οικοσύστημα στρατηγικών συνεργασιών με το Google Meet, το Microsoft Teams, το RingCentral, το Zoom, τη Logitech και άλλες κορυφαίες μάρκες συνεργασίας. Η συμφωνία με την SISS θα βοηθήσει στην ενίσχυση αυτών των στρατηγικών συνεργασιών προϊόντων στην Ινδία και θα δημιουργήσει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Η Dana Corey, SVP & GM Global Sales στην Avocor είναι ενθουσιασμένη από τη νέα συνεργασία. «Είμαι χαρούμενος που συνεργαζόμαστε με την SISS στην Ινδία, έναν καθιερωμένο και επιτυχημένο διανομέα προϊόντων πληροφορικής και AV σε όλη την ινδική υποήπειρο», λέει. «Η συμφωνία με την SISS ενισχύει την υπάρχουσα παρουσία μας στην Ινδία και θα μας επιτρέψει να εφαρμόσουμε τη φιλόδοξη στρατηγική περιφερειακής ανάπτυξης για τις κορυφαίες διαδραστικές μας οθόνες στην αγορά».