Η Avocor επεκτείνει το οικοσύστημα συνεργατών της μέσω στρατηγικής συνεργασίας με τη Miro.

Η Avocor επεκτείνει το οικοσύστημα συνεργατών της μέσω στρατηγικής συνεργασίας με τη Miro.

November 30, 2022 0 Von admin

Η Avocor και η Miro ανακοινώνουν μια νέα στρατηγική συνεργασία που επικεντρώνεται στην εξερεύνηση της κοινής ανάπτυξης μιας βελτιστοποιημένης εμπειρίας χρήστη στις Avocor Interactive Touch Solutions.

Συνεργασία Avocor με τη Miro

Wilsonville, Όρεγκον, 25 Ιανουαρίου 2022 – Η Avocor, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες παγκοσμίως εταιρείες διαδραστικών οθονών και τηλεδιάσκεψης, ανακοίνωσε σήμερα τη στρατηγική της συνεργασία με Miroη διαδικτυακή πλατφόρμα που επιταχύνει την καινοτομία μέσω οπτικής συνεργασίας, για τη διερεύνηση της κοινής ανάπτυξης μιας βελτιστοποιημένης εμπειρίας χρήστη στις συσκευές Avocor.

Μέσω αυτής της στρατηγικής συνεργασίας, η Avocor και η Miro σχεδιάζουν να προσφέρουν καινοτομία και ηγετική θέση στον κλάδο, λύνοντας την πολυπλοκότητα των σημερινών νέων υβριδικών περιβαλλόντων εργασίας σε διαδραστικές οθόνες και οπτική συνεργασία. Ο Miro εργάζεται αυτήν τη στιγμή Συσκευές Avocorκαι η συνεργασία ενισχύει την πρόθεσή τους να αναπτύξουν από κοινού μια βελτιστοποιημένη εμπειρία χρήστη για προσωπική και υβριδική συνεργασία.

«Τα υβριδικά περιβάλλοντα εργασίας είναι πλέον πιο συνηθισμένα από ποτέ. Οργανισμοί κάθε είδους επαναπροσδιορίζουν τρόπους εργασίας για να διασφαλίσουν ότι η ομαδική συνεργασία είναι εξαιρετικά παραγωγική και ελκυστική», δήλωσε ο Kevin Chung, Αντιπρόεδρος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Συνεργασιών στη Miro. «Μια νέα στρατηγική συνεργασία με την Avocor, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες παγκόσμιες εταιρείες διαδραστικών οθονών, συμβάλλει στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της διαδικτυακής και της φυσικής συνεργασίας, παρέχοντας παράλληλα μια πραγματικά απολαυστική και διαδραστική εμπειρία Miro στις συσκευές της Avocor».

«Ο τρόπος με τον οποίο διευκολύνεται η ανθρώπινη αλληλεπίδραση μέσω της τεχνολογίας αλλάζει ταχέως και ταυτόχρονα επεκτείνεται». είπε η Dana Corey, SVP και GM της Avocor. «Είναι ζωτικής σημασίας οι οργανισμοί να επικεντρωθούν στο σχεδιασμό και την εφαρμογή τρόπων αλληλεπίδρασης/συνεργασίας που συνεργάζονται για να εξασφαλίσουν βέλτιστες εμπειρίες για τους πελάτες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Avocor και η Miro συνεργάζονται στην προσπάθεια να επικεντρωθούν προληπτικά στις εμπειρίες των χρηστών που επιτρέπουν την ενστικτώδη αλληλεπίδραση μέσω της βελτιστοποιημένης αρχιτεκτονικής σχεδίασης λύσεων.»

Η Avocor και η Miro δεσμεύονται να επιτρέψουν μια απρόσκοπτη και διαδραστική εμπειρία οπτικής συνεργασίας, με σχέδια να επενδύσουν σε μελλοντικές βελτιώσεις, όπως η προεγκατάσταση της εφαρμογής Miro και η κυκλοφορία του Miro με ένα κλικ σε συσκευές Avocor.

Επισκεφθείτε το Avocor και Miro για να μάθετε περισσότερα για το πώς αυτοί οι δύο κορυφαίοι καινοτόμοι του κλάδου συνεργάζονται για να βελτιώσουν τις εμπειρίες των πελατών.