Επιθεώρηση αναχρηματοδότησης φοιτητικού δανείου ELFI

Επιθεώρηση αναχρηματοδότησης φοιτητικού δανείου ELFI

September 13, 2022 0 Von admin

Τα επιτόκια ELFI κατατάσσονται συνήθως μεταξύ των καλύτερων στις περισσότερες κατηγορίες δανείων.

Η αναχρηματοδότηση ομοσπονδιακών δανείων μπορεί να είναι επικίνδυνη επειδή οι δανειολήπτες πρέπει να εγκαταλείψουν τα προνόμια που συνοδεύουν τα ομοσπονδιακά φοιτητικά δάνεια.

Η εξυπηρέτηση πελατών της ELFI είναι βραβευμένη και βασίζεται στις ΗΠΑ — πράγμα που σημαίνει λιγότερους πονοκεφάλους για τους δανειολήπτες.

Άλλοι δανειστές μπορεί να προσφέρουν καλύτερα επιτόκια.

Επισκόπηση κριτικής ELFI

Η ELFI έχει αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους δανειστές αναχρηματοδότησης φοιτητικών δανείων στην αγορά.

Η κριτική μας για το ELFI βρήκε δύο μεγάλα πλεονεκτήματα σε σχέση με τους περισσότερους άλλους δανειστές. Πρώτον, η υποστήριξη πελατών ELFI εδρεύει στις ΗΠΑ και έχει κερδίσει πολλά βραβεία. Δεύτερον, επειδή το ELFI υποστηρίζεται από μια τράπεζα, τα επιτόκια του τείνουν να είναι πιο σταθερά από αυτά που προσφέρουν εταιρείες τεχνολογίας όπως η SoFi, η Earnest και η CommonBond.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας για τους δανειολήπτες που εξετάζουν το ενδεχόμενο αναχρηματοδότησης με την ELFI.

Ξεκινώντας: Τα βασικά του ELFI

Επισκόπηση ELFI
Όροι δανείου 5, 7, 10, 15 και 20 ετών
Δάνεια Μεταβλητού Επιτοκίου 2,48% – 7,98%
Δάνεια σταθερού επιτοκίου 3,99% – 6,99%
Ελάχιστο ποσό αναχρηματοδότησης $10.000
Μπόνους νέου δανειολήπτη $150

Ενώ τα αρχικά επιτόκια για τα δάνεια ELFI είναι αξιοπρεπή, το αποκορύφωμα για τα ELFI μπορεί να είναι τα δάνεια σταθερού επιτοκίου 15 και 20 ετών που είναι από τα χαμηλότερα επιτόκια στην αγορά.

Για να πληροί τις προϋποθέσεις για δάνειο ELFI, ένας δανειολήπτης πρέπει να έχει πτυχίο και να περάσει πιστωτικό έλεγχο. Όπως οι περισσότεροι νόμιμοι δανειστές, δεν υπάρχουν χρεώσεις αίτησης δανείου, τέλη προέλευσης ή ποινές προπληρωμής.

Ένας τομέας όπου το ELFI είναι λίγο πιο αυστηρό από άλλους δανειστές είναι ότι απαιτούν ελάχιστο υπόλοιπο φοιτητικού δανείου 10.000 $ για αναχρηματοδότηση. Οι δανειολήπτες με μικρότερα υπόλοιπα θα πρέπει να κοιτάξουν τους δανειστές όπως η CommonBond και η Laurel Road, οι οποίοι απαιτούν τουλάχιστον 5.000 $.

Το ELFI προσφέρει ένα πρόγραμμα απελευθέρωσης συνυπογράφων, αλλά οι συνυπογράφοντες μπορούν να αποδεσμευτούν μόνο εάν ο δανειολήπτης μπορεί να περάσει από μόνος του έναν πιστωτικό έλεγχο.

Πλεονεκτήματα χρηματοδότησης δανείου εκπαίδευσης

Η ELFI προσφέρει περισσότερα από απλά χαμηλά επιτόκια. Τα τηλεφωνικά τους κέντρα βρίσκονται όλα στο Τενεσί και οι δανειολήπτες λαμβάνουν ένα μόνο σημείο επαφής με έναν άμεσο αριθμό για να καλέσουν για υποστήριξη. Αυτό θα κάνει την επίλυση τυχόν ζητημάτων να είναι σημαντικά πιο ομαλή.

Τα φοιτητικά δάνεια ELFI εξυπηρετούνται από τη Mohela και την American Education Services (AES). Η Mohela έχει μία από τις καλύτερες φήμες μεταξύ των υπηρεσιών εξυπηρέτησης φοιτητικών δανείων, ενώ το AES είναι απλώς μέτριο. Δυστυχώς, οι δανειολήπτες δεν έχουν επιλογή στον εξυπηρετητή που τους έχει ανατεθεί.

Η ELFI τρέχει αυτήν τη στιγμή μια προσφορά που παρέχει στους νέους δανειολήπτες ένα μπόνους 150 $ που εγγράφονται ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο. Ενώ τα 150 $ είναι ένα αξιοπρεπές κομμάτι αλλαγής, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι εξακολουθεί να είναι κρίσιμο να ψωνίσετε – οι δανειολήπτες με μεγαλύτερα υπόλοιπα θα είναι πολύ καλύτερα μακροπρόθεσμα αν κυνηγήσουν το χαμηλότερο επιτόκιο αντί το μεγαλύτερο μπόνους.

Δανειολήπτης Προσοχή: Μια σημαντική ανησυχία για τα ELFI

Η ανησυχία που έχουμε με τη Χρηματοδότηση του Εκπαιδευτικού Δανείου ισχύει σχεδόν για κάθε εταιρεία αναχρηματοδότησης φοιτητικού δανείου.

Παρόλο που είναι λογικό για ορισμένους δανειολήπτες να ενοποιήσουν τα ομοσπονδιακά φοιτητικά τους δάνεια με έναν ιδιωτικό δανειστή, αυτή η κίνηση μπορεί επίσης να είναι λάθος. Η αναχρηματοδότηση των ομοσπονδιακών δανείων σας σημαίνει ότι χάνετε ομοσπονδιακά προνόμια, όπως σχέδια αποπληρωμής με βάση το εισόδημά σας και τα προγράμματα διαγραφής φοιτητικών δανείων. Βλέπουμε αυτά τα προγράμματα ως ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Το κόστος αυτού του ασφαλιστηρίου συμβολαίου είναι υψηλότερα επιτόκια.

Εάν πιστεύετε ότι μπορεί να χάσετε τη δουλειά σας ή να μην είστε σε θέση να αντέξετε οικονομικά τα φοιτητικά σας δάνεια, είναι καλύτερο να κρατήσετε τα δάνειά σας στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Εάν δεν έχετε πρόβλημα να εξοφλήσετε το χρέος, το κλείδωμα σε χαμηλό επιτόκιο θα μπορούσε να είναι μια έξυπνη κίνηση.

Έχω ομοσπονδιακά δάνεια; Εάν δεν είστε βέβαιοι εάν τα φοιτητικά σας δάνεια είναι ομοσπονδιακά ή ιδιωτικά, επισκεφτείτε το Πύλη Φοιτητικής Βοήθειας του Υπουργείου Παιδείας. Διατηρούν λεπτομερή αρχεία όλων των ομοσπονδιακών φοιτητικών δανείων.

Γιατί να επιλέξετε το ELFI από την αναχρηματοδότηση δανειστών όπως το SoFi και το Earnest;

Αφού παρακολουθούσα το ELFI για αρκετά χρόνια, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για έναν δανειστή που βαδίζει στους ρυθμούς του δικού του τυμπάνου.

Το ενδιαφέρον των επενδυτών τείνει να μετακινεί τα επιτόκια στους περισσότερους δανειστές που βασίζονται στην τεχνολογία. Εάν τα φοιτητικά δάνεια είναι μια δημοφιλής επένδυση, οι εταιρείες τεχνολογίας μπορούν να προσφέρουν εξαιρετικές τιμές. Αν κανείς δεν θέλει να κάνει μια επένδυση, τα κεφάλαια στερεύουν και οι δανειστές αυξάνουν τα επιτόκια. Οι περισσότερες εταιρείες αναχρηματοδότησης κινούν τα επιτόκια πάνω και κάτω με παρόμοιο τρόπο.

Οι τιμές ELFI κινούνται λιγότερο. Υπάρχουν φορές που το ELFI είναι λίγο πίσω από την υπόλοιπη αγορά και υπάρχουν φορές που το ELFI έχει μακράν τις καλύτερες τιμές. Για το λόγο αυτό, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στα ELFI για κάθε δανειολήπτη που ψωνίζει.

Αναθεώρηση αναχρηματοδότησης φοιτητικού δανείου ELFI: Οι τελικές σκέψεις

Η επιλογή Χρηματοδότηση Εκπαιδευτικού Δανείου ξεχωρίζει λόγω των προσφορών χαμηλών επιτοκίων σε διάφορες κατηγορίες δανείων.

Τελικά, τα διαφημιζόμενα επιτόκια αποτελούν ένα μικρό μέρος της εξίσωσης αναχρηματοδότησης. Αυτό που έχει σημασία είναι η πραγματική τιμή που προσφέρεται. Επειδή η ELFI συνδυάζει τη σταθερότητα μιας μακροχρόνιας τράπεζας με πολύ χαμηλά επιτόκια, είναι ένας δανειστής που αξίζει να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

Κάντε κλικ εδώ για να ελέγξετε την τιμή σας με την ELFI.