Επαναχρησιμοποίηση περιεχομένου

Επαναχρησιμοποίηση περιεχομένου

Januar 18, 2023 0 Von admin

επαναχρησιμοποίηση περιεχομένου
Η δημιουργία καλού περιεχομένου απαιτεί πολύ χρόνο. Και από τη στιγμή που δημοσιεύεται, συχνά μένει σιωπηλή. Ντροπή! Μπορείτε να αυξήσετε δραματικά την απήχησή σας επαναχρησιμοποιώντας περιεχόμενο. Για παράδειγμα, κόβοντάς το και στέλνοντάς το πίσω από διαφορετικές γωνίες σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, διαφορετικά κανάλια και σε διαφορετικές μορφές.

Γενικά υποθέτουμε ότι οι άνθρωποι έχουν διαβάσει και/ή δει το περιεχόμενό μας. Αλλά οι άνθρωποι κατακλύζονται από περιεχόμενο. Δεν βλέπουν όλοι αυτό που δημοσίευσες. Ήταν απασχολημένοι εκείνη την ημέρα, ο τίτλος δεν τους άρεσε ή ο αλγόριθμος λειτούργησε εναντίον τους. Επομένως, υπάρχει πιθανότητα η ομάδα-στόχος σας να μην έχει δει τα πάντα. Λόγω του μεγάλου αριθμού ερεθισμάτων ανά ημέρα, μπορούμε εύκολα να ξεχάσουμε κάτι.

Αυτό κάνει την επαναχρησιμοποίηση του περιεχομένου σας έναν έξυπνο τρόπο για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το περιεχόμενό σας – και έτσι να αυξήσετε την προβολή σας πολύ εύκολα. Αυτό το ονομάζουμε επίσης ανακύκλωση ή επαναχρησιμοποίηση. Στόχος είναι η τροποποίηση του υπάρχοντος περιεχομένου. Και καλό και για σένα γιατί:

  • Περισσότερη επιστροφή από περιεχόμενο που υπάρχει ήδη, αλλά δεν έχει φτάσει ακόμη σε όλους
  • Ιδανικό για την κάλυψη των κενών στο ημερολόγιο περιεχομένου
  • Μειώθηκε ο κίνδυνος να καταστεί ξεπερασμένο περιεχόμενο καθώς ελέγχεται και ενημερώνεται τακτικά
  • Το περιεχόμενο βρίσκεται στο επίκεντρο ξανά και ξανά
  • Ενίσχυση του SEO και συνεπώς του αριθμού των επισκεπτών
  • Ενισχύετε το μήνυμά σας
  • Κερδίζεις χρόνο

Αλλά με ποιους τρόπους μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το περιεχόμενό σας; Παρακάτω οι συμβουλές μας:

1. Ενημέρωση και ενημέρωση

Ένας τρόπος για να επαναχρησιμοποιήσετε το περιεχόμενό σας είναι να το ενημερώσετε. Πώς το κάνεις αυτό; Για παράδειγμα, προσθέστε τρέχοντα στοιχεία, ένα αξιοσημείωτο γεγονός ή άλλα τρέχοντα γεγονότα. Αξιολογήστε τον τίτλο: ήταν αρκετά πιασάρικο ή κάτι άλλο σκοράρει καλύτερα;

2. Υποβάλετε ξανά σε νέα μορφή

Για παράδειγμα, γράφοντας μια νέα εισαγωγή ή προσφέροντάς την σε διαφορετική μορφή μετατρέποντάς την σε κουίζ, το περιεχόμενο μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί. Ή ακολουθήστε μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση και δημιουργήστε ένα podcast ή μεταβείτε ζωντανά στο Instagram, για παράδειγμα, και συζητήστε το άρθρο.

3. Δημιουργήστε ένα spin-off

Έχετε λάβει ενδιαφέρουσες απαντήσεις σε προηγούμενα άρθρα, podcast ή vlog σας; Χρησιμοποιήστε το ως αναφορά για τη νέα σας ανάρτηση.

4. Προσθέτοντας τη δική σας ή/και προσωπική εμπειρία κάποιου άλλου

Η επαναχρησιμοποίηση του περιεχομένου σας προσθέτοντας τη δική σας εμπειρία ή την εμπειρία κάποιου άλλου είναι μια καλή τέταρτη επιλογή. Προσθέστε μια μελέτη περίπτωσης ή μια μαρτυρία, πείτε μια πραγματική ιστορία επιτυχίας ή συνέντευξη από κάποιον που έχει μια πρωτότυπη γνώμη για το θέμα σας.

5. Χωρίζουμε σε μικρότερα κομμάτια

Χρησιμοποιήστε ξανά το περιεχόμενό σας χωρίζοντάς το σε μικρότερα κομμάτια. Για παράδειγμα, εξαγάγετε μερικά αποσπάσματα και μοιραστείτε τα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ή δημιουργήστε ένα νέο ιστολόγιο στο οποίο θα ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε έναν όρο.

6. Επανάληψη προσφοράς σε διαφορετική ώρα ή μέσω διαφορετικού καναλιού

Χρησιμοποιήστε ξανά το περιεχόμενό σας αναδημοσιεύοντάς το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με αυτόν τον τρόπο προσεγγίζετε επίσης τους νέους σας ακολούθους ή μπορεί να είστε και εσείς μέλος μιας νέας ομάδας. Με αυτόν τον τρόπο ξέρετε πώς να προσεγγίζετε νέα άτομα και προσεγγίζετε άτομα που μπορεί να έχουν παραβλέψει το προηγούμενο μήνυμα.

Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να επαναχρησιμοποιήσετε το χρησιμοποιημένο περιεχόμενό σας με νέο νέο τρόπο για να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα. Διαβάστε επίσης τις συμβουλές μας για να κάνετε το περιεχόμενο πιο διασκεδαστικό ή τους 6 βασικούς κανόνες για το μάρκετινγκ περιεχομένου στο ιστολόγιό μας.

The post Περιεχόμενο hergebruiken εμφανίστηκε πρώτα στο TradeTracker.com | Affiliate Marketing | Performance Marketing.