Διαγωνισμός προπαραγγελίας Dr Louise Newson

Διαγωνισμός προπαραγγελίας Dr Louise Newson

März 17, 2023 0 Von admin

Η Dr Louise Newson είναι η κορυφαία ιατρική εμπειρογνώμονας του Ηνωμένου Βασιλείου για την εμμηνόπαυση και περιγράφεται ως ο γιατρός που «ξεκίνησε την επανάσταση της εμμηνόπαυσης». Έχοντας μεταμορφώσει τις ζωές χιλιάδων γυναικών και των οικογενειών τους μέσω της δουλειάς της, η Louise είναι αποφασισμένη να βοηθήσει ακόμα περισσότερες γυναίκες να ευδοκιμήσουν, να καταρρίψει μύθους και να σπάσει ταμπού και να εκπαιδεύσει τους πάντες – συμπεριλαμβανομένων των ανδρών – για την εμμηνόπαυση.

Για να γιορτάσουμε τη δημοσίευση του Οριστικού Οδηγού για την Περιεμμηνόπαυση και την Εμμηνόπαυση, είμαστε δώρο 5 άτομα μια συνδρομή για εξισορρόπηση της premium συνδρομής της εφαρμογής, balance+.

Το balance+ είναι ο πρώτος ιατρικά εγκεκριμένος σύντροφος υγείας και ευεξίας στον κόσμο, προσαρμοσμένος στις ανάγκες των περιεμμηνοπαυσιακών και εμμηνοπαυσιακών γυναικών.

Η Dr Louise Newson επέλεξε με το χέρι τους καλύτερους ειδικούς και γιατρούς στην αρένα της εμμηνόπαυσης, όλοι μαζί για να σας δώσουν απαράμιλλη πρόσβαση στο περιεχόμενό τους, βοηθώντας σας να βελτιστοποιήσετε την ψυχική και σωματική σας υγεία.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προπαραγγείλετε το αντίγραφό σας Ο οριστικός οδηγός για την περιεμμηνόπαυση και την εμμηνόπαυση από τον πωλητή που επιλέξατε, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ανεβάστε την απόδειξη αγοράς.

ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΣΑΣ ΤΩΡΑ:

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας από Amazon εδώ.

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας από Waterstones εδώ.

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας από Bookshop.org εδώ.

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας από WHSmith εδώ.

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας από Ο Blackwell είναι εδώ.