Αυτή η ρουστίκ αθλητική αχυρώνα είναι ένα απόλυτο καταφύγιο αναψυχής

Αυτή η ρουστίκ αθλητική αχυρώνα είναι ένα απόλυτο καταφύγιο αναψυχής

Mai 22, 2023 0 Von admin

Φωτογραφίες από Ντέιβιντ Μπέιντερ

Λαχταρώντας ένα σπίτι μακριά από το σπίτι, μια τετραμελής οικογένεια άρχισε να συνεργάζεται μαζί της Αρχιτεκτονική Wade Weissmann για να δημιουργήσετε ένα μεγάλο σπίτι σε στιλ βότσαλα στη λίμνη της Γενεύης του Ουισκόνσιν. Αυτό το αρχικό έργο λειτούργησε χωρίς προβλήματα και μετά την ολοκλήρωση του σπιτιού, οι πελάτες αγόρασαν επιπλέον έκταση δίπλα. Η γη είχε άδειες τσέπες με άφθονο χώρο για ευκαιρίες, έτσι κάλεσαν τον Weissmann για άλλη μια φορά να αναλάβει μια δεύτερη αποστολή.

Όταν κάθισε με τους πελάτες για να συλλάβει ιδέες για το τι θα μπορούσε να γίνει αυτή η αξεσουάρ, έδωσε μεγάλη προσοχή στο ποιοι είναι, τη δέσμευσή τους για μια υγιεινή ζωή και το πάθος τους για μια βιοδυναμική ζωή. «Έγιναν πολύ ενδιαφέρον να αναπτύξουν αυτό που γινόταν ο τρόπος ζωής τους», λέει ο Weissmann. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, δημιούργησε ένα μοναδικό γήπεδο: έναν απόλυτο αθλητικό αχυρώνα.

Ο Weissmann παρουσίασε την ιδέα για το χώρο των 7.500 τετραγωνικών ποδιών, με γυμναστήριο μισού γηπέδου, τοίχο αναρρίχησης βράχου, δίχτυ βόλεϊ και κλουβί για κτυπήματα. πισίνα με κρύα βουτιά και σάουνα. και μια σοφίτα με shuffleboard, παιχνίδια arcade και θέα στη λίμνη από τη φωλιά του αετού. Οι πελάτες ερωτεύτηκαν το γήπεδο του Weismann, εμπιστευόμενοι το όραμα του Weissmann για το ψυχαγωγικό κτίριο. «Μπορεί να φαίνεται επιεικής», λέει ο Weissmann, «αλλά όταν κοιτάξετε πραγματικά πώς όλα τα στοιχεία ενώθηκαν στον ιστότοπο, δεν ήταν για να φαίνεται επιεικής – αλλά για να φαίνεται ότι ήταν κάπως εγχώριο και επανασχεδιασμένο. ”

Με το πράσινο φως από τους πελάτες, η ομάδα του Weissmann άρχισε να χτίζει τον αχυρώνα. Οι πελάτες ήταν πολύ φιλικοί προς το περιβάλλον και εξέφρασαν τις ανησυχίες τους σχετικά με την αλλαγή της γης κατά τη διαδικασία κατασκευής. «για να καταλάβουμε πώς θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό με τρόπο που να εναρμονίζεται με το περιβάλλον», λέει ο Weissmann. Αλλά γρήγορα, αυτός και η ομάδα αντιμετώπισαν μια πρόκληση – το εργοτάξιο ήταν κεκλιμένο σε έναν λόφο, όπου οι καλοκαιρινές καταιγίδες έστελναν ρεύματα νερού να κυλούν προς τα κάτω. Οι πολιτικοί μηχανικοί στο έργο δοκιμάστηκαν από την κλίση, αλλά ο Weissmann λέει ότι η ομάδα εργαζόταν πάνω από το εμπόδιο μέρα με τη μέρα, διατηρώντας τη γη όσο το δυνατόν πιο φυσική.

Μόλις σταμάτησε η βροχή και μπήκαν τα θεμέλια, ο Weissmann έστρεψε την προσοχή του στο εξωτερικό. Οι ξεπερασμένες σανίδες και οι ξύλινες βεράντες ήταν μερικά από τα επαναχρησιμοποιημένα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στον αχυρώνα σε στυλ Midwest, δίνοντας στο χώρο μια φυσική παρουσίαση. Ενσωματώθηκαν επίσης και άλλα γήινα κομμάτια, συμπεριλαμβανομένων των θεμελίων από εκτεθειμένες πέτρες και μιας χάλκινης στέγης. Όλα αυτά τα στοιχεία καταλήγουν σε έναν πελατοκεντρικό χώρο. «Το ίδιο το έργο είναι ένας προβληματισμός για έναν πολύ ενδιαφέρον, δυναμικό πελάτη [who] έχει όλα αυτά τα προσωπικά ενδιαφέροντα και αυτές τις όμορφες αναζητήσεις που μπορέσαμε να αγκαλιάσουμε και να ενσωματώσουμε ως κίνητρο για μια αισθητική», λέει ο Weissmann.

Αυτή η αισθητική, με αιχμή του δόρατος η Tina Simonds του Σχέδιο Simonds, φέρεται στο εσωτερικό, όπου ένα τζάκι που θυμίζει σιλό τονίζει την κλίμακα της διώροφης αίθουσας συνάθροισης. Το γυμναστήριο στον πρώτο όροφο που βρίσκεται στο μισό γήπεδο επιτρέπει στην οικογένεια και τους φίλους των πελατών να απολαμβάνουν όλα τα αθλητικά τους ενδιαφέροντα χωρίς να αφήνουν ποτέ τις ανέσεις του σπιτιού. Τα αναπαλαιωμένα κομμάτια κάνουν την εμφάνισή τους και στο εσωτερικό, συμπεριλαμβανομένης μιας περίτεχνης σιδερένιας πύλης που επιτρέπει την ανοιχτή θέαση από τον έναν αθλητικό χώρο στον άλλο.

Για τους όχι και τόσο πολυάσχολους, υπάρχουν σημεία σε όλο τον αχυρώνα για ξεκούραση και χαλάρωση. Στην άλλη πλευρά του γυμναστηρίου, άνετοι καναπέδες κάθονται δίπλα σε ένα μπαρ αντίκες με δεκάδες σκαμπό, ιδανικά για να συναναστρέφονται οι γονείς ενώ τα παιδιά τους παίζουν. Μια αναπαλαιωμένη σκάλα μεταφέρει τους επισκέπτες στον επάνω όροφο σε μια περιοχή σοφίτας, με τραπέζι με ανακατεμένα τραπέζια, Skee-Ball και μαγευτική θέα στη λίμνη, με μια διασκεδαστική αίσθηση „arcade“. Σε αυτόν τον απόλυτο αθλητικό αχυρώνα, υπάρχει κάτι για να καλύψει τις ανάγκες όλων.

Οι πελάτες φιλοξενούν συχνά την οικογένεια και τους φίλους στον αχυρώνα, μαζεύονται για πάρτι γενεθλίων και άλλες γιορτές. Ο Weissmann εξακολουθεί να διατηρεί επαφή με τους πελάτες, έχει ακόμη ολοκληρώσει έργα μαζί τους εκτός της Midwest. Όσο για το μέλλον αυτού του καταφυγίου αναψυχής, ο Weissmann ονειρεύεται μια μακροχρόνια διασκέδαση που αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου. «Ελπίζουμε ότι οι ιδιοκτησίες μας θα γίνουν ακίνητα τύπου κειμηλίων που θα γίνουν πραγματικά αυτό το σκηνικό για μια πλούσια ζωή που ζήσαμε για δεκαετίες και δεκαετίες και γενιές», λέει ο Weissmann.