Απόλυτες κερδοφόρες συμβουλές για στοιχήματα Ανταλλαγή Ιπποδρομιών

Απόλυτες κερδοφόρες συμβουλές για στοιχήματα Ανταλλαγή Ιπποδρομιών

März 24, 2023 0 Von admin

Τα διαδικτυακά ανταλλακτήρια στοιχημάτων γίνονται πιο δημοφιλή από ποτέ, όχι μόνο στους παίκτες αλλά και στους απλούς ανθρώπους. Το διαδικτυακό στοίχημα προσφέρει πολλά οφέλη. Δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πίστα για να τοποθετήσετε τα καθημερινά σας στοιχήματα. Τα διαδικτυακά στοιχήματα ιπποδρομιών είναι εύκολα. Μπορείτε να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας online και θα λάβετε τα αποτελέσματα αμέσως. Δεν υπάρχουν bookmakers που θα πάρουν μεγάλο μερίδιο από τα καθαρά σας κέρδη. Οι δυνατότητες κερδών σας μπορεί να αυξηθούν ακόμη και κατά 20%

Το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποζημιώσετε την ανταλλαγή τυχερών παιχνιδιών με ένα μέρος των κερδών σας. Μπορείτε επίσης να γίνετε πράκτορας στοιχημάτων για να τοποθετήσετε στοιχήματα εναντίον άλλων διαδικτυακών παικτών.

Πώς να κερδίσετε περισσότερα στο Betting Exchange;

Πρέπει να κατανοήσετε τις επιλογές στοιχηματισμού πίσω και lay στις ιπποδρομίες. Αυτό θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τα κέρδη σας. Το Lay Betting μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αυξήσει τις πιθανότητές σας να κερδίσετε στο διαδίκτυο, σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς ιππόδρομους. Το Lay σάς επιτρέπει να στοιχηματίζετε στο άλογο που κερδίζει ακόμα κι αν χάσει. Αυτή η επιλογή είναι παράνομη και μπορεί να επικριθεί ως διαφθορά σε πίστες. Ωστόσο, τα διαδικτυακά ανταλλακτήρια στοιχημάτων σάς επιτρέπουν να τοποθετείτε στοιχήματα στοιχηματισμού. Μπορείτε να αποκομίσετε κέρδη ανεξάρτητα από την κατεύθυνση που κατευθύνονται τα αποτελέσματα των αγώνων. Η τοποθέτηση σε χαμηλότερη τιμή μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερο κέρδος.

Εξετάστε αυτό το παράδειγμα: Βάζετε το στοίχημα στο άλογο Α για PS5 στην πρώτη κούρσα στις 10/1. Ξαπλώστε ξανά στο 2/1 στη δεύτερη κούρσα για να εγγυηθείτε το κέρδος (νίκη ή ήττα) και πρέπει να προσφέρετε μια απόδοση 30, ώστε να μπορείτε να κερδίσετε ακόμα κι αν το άλογο χάσει. Καλύπτετε λοιπόν το πρώτο PS5. Αν κερδίσει, θα κερδίσει PS51. Αν χάσει, θα χάσει το PS5. Μπορείτε επίσης να χάσετε το PS15 εάν ο αγώνας τελειώσει στον πρώτο γύρο. Αν κερδίσει, θα χάσει το PS5. Τα στοιχήματα Lay μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρήματα σε κάθε περίπτωση.

Οι διαδικτυακοί παίκτες που συμμετέχουν στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων δεν χρειάζεται να δέχονται αρχικές προσφορές στοιχημάτων για να έχουν περισσότερα κέρδη. Οι άνθρωποι συχνά βάζουν στοιχήματα με βάση τη διαίσθησή τους. Αντίθετα, δείτε όλες τις πιθανές προσφορές και επιλέξτε αυτή που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει πρωτ.

Τα τελικά πλεονεκτήματα της ανταλλαγής στοιχημάτων:

Εάν κερδίζετε κάθε φορά, το online ανταλλακτήριο στοιχημάτων δεν θα σας αφήσει να χάσετε. Αυτή είναι μια πολύ διαφορετική εμπειρία από τη συμμετοχή σε έναν αγώνα δρόμου. Οι στοιχηματιστές σας εκφοβίζουν αν κερδίσετε στον αρχειοθετημένο ιππόδρομο. Μπορείτε να στοιχηματίσετε μόνο τα ελάχιστα πονταρίσματα και το κλείσιμο λογαριασμών μέσα σε αυτά. Αν και τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών μπορεί να εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή σας, αυτό δεν σημαίνει ότι το άλογό σας έχασε.