Αναθεώρηση αναχρηματοδότησης φοιτητικού δανείου LendKey

Αναθεώρηση αναχρηματοδότησης φοιτητικού δανείου LendKey

September 19, 2022 0 Von admin

Η LendKey συνεργάζεται με τις τοπικές πιστωτικές ενώσεις για να βρει χαμηλά επιτόκια για δανειολήπτες με λιγότερο από τέλεια πίστωση.

Η αναχρηματοδότηση εξακολουθεί να είναι επικίνδυνη για τα ομοσπονδιακά δάνεια επειδή διαγράφει οριστικά όλα τα ομοσπονδιακά φοιτητικά δάνεια.

Το μοναδικό δίκτυο τοπικών τραπεζών και πιστωτικών ενώσεων της LendKey οδηγεί συχνά στο χαμηλότερο διαθέσιμο επιτόκιο για πολλούς δανειολήπτες.

Άλλοι δανειστές μπορεί να προσφέρουν καλύτερα επιτόκια.

Επισκόπηση αναχρηματοδότησης φοιτητικού δανείου LendKey

Το LendKey κατατάσσεται σε υψηλά επίπεδα στις κατατάξεις δανειστών αναχρηματοδότησης Sherpa Student Loan επειδή έχει μακρά ιστορία στην έγκριση δανειοληπτών που άλλοι δανειστές απορρίπτουν και προσφέρει χαμηλά επιτόκια.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες κόκκινες σημαίες με το LendKey που οι δανειολήπτες πρέπει να εξετάσουν πριν προχωρήσουν.

Βασικά στοιχεία του LendKey

Το LendKey προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δανείων και έχει πολύ ανταγωνιστικά επιτόκια.

Επισκόπηση LendKey
Όροι δανείου 5, 7, 10, 15 και 20 ετών
Δάνεια Μεταβλητού Επιτοκίου 4,13 – 7,39%
Δάνεια σταθερού επιτοκίου 2,99 – 9,93%
Ελάχιστο ποσό αναχρηματοδότησης 5.000 $
Μπόνους νέου δανειολήπτη $150

Οι δανειολήπτες μπορούν να αναχρηματοδοτήσουν τόσο ομοσπονδιακά όσο και ιδιωτικά δάνεια με το LendKey. Όπως οι περισσότεροι νόμιμοι δανειστές, το LendKey δεν χρεώνει τέλη αίτησης, τέλη προέλευσης ή ποινές προπληρωμής.

Πώς λειτουργεί το LendKey Refinancing;

Η διαδικασία αίτησης είναι πανομοιότυπη με οποιονδήποτε άλλο δανειστή. Οι δανειολήπτες συμπληρώνουν τις βασικές πληροφορίες δανείου και εξουσιοδοτούν έναν πιστωτικό έλεγχο. Στο τέλος της διαδικασίας, το LendKey αντιστοιχίζει τους δανειολήπτες με μια τοπική πιστωτική ένωση που παρέχει τα κεφάλαια για το δάνειο.

Αυτή η προσέγγιση στοχεύει να επιτρέψει σε μικρότερες πιστωτικές ενώσεις και τοπικές τράπεζες να ανταγωνίζονται σε μια εθνική σκηνή. Συνεργαζόμενοι, μπορούν να μειώσουν το κόστος διαφήμισης, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προσφέρουν τα χαμηλότερα επιτόκια στην αγορά. Ωστόσο, επειδή είναι τοπικές πιστωτικές ενώσεις, τα ποσοστά αποδοχής τείνουν να είναι ελαφρώς υψηλότερα από πολλούς εθνικούς δανειστές.

The LendKey Pros

Χωρίς αμφιβολία, το μεγάλο πλεονέκτημα για το LendKey είναι τα χαμηλότερα επιτόκια σε συνδυασμό με πιο συγχωρητικά κριτήρια αναδοχής. Πολλοί δανειολήπτες αναχρηματοδοτούν με το LendKey για πρώτη φορά. Καθώς τα πιστωτικά σκορ και το εισόδημά τους βελτιώνονται, ενδέχεται να αναχρηματοδοτήσουν ξανά με έναν νέο δανειστή με ακόμη χαμηλότερο επιτόκιο.

Το LendKey διαφημίζει επίσης μια επιλογή αποπληρωμής μόνο με τόκους για τα πρώτα τέσσερα χρόνια του δανείου. Αν και ακούγεται ωραίο, είναι κάτι που πιθανότατα δεν θα συνιστούσαμε για τις περισσότερες περιπτώσεις. Τούτου λεχθέντος, εάν είστε ιατρός ή κάποιος που θα έχει σχετικά χαμηλό μισθό πριν από μια αναμενόμενη σημαντική αύξηση, θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική διαδρομή.

Τέλος, η LendKey προσφέρει επί του παρόντος ένα μπόνους $150 σε νέους πελάτες. Δεν πιστεύουμε ότι τα 150 $ είναι αρκετά για να ανατρέψουν τη ζυγαριά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όταν πρόκειται να βρείτε τους καλύτερους δανειστές, αλλά είναι ένα ωραίο προνόμιο.

Κριτικές αναχρηματοδότησης LendKey από το Reddit, το BBB και άλλους

Κατά την προετοιμασία της αναθεώρησης αναχρηματοδότησης του LendKey, εξέτασα τα σχόλια των καταναλωτών από άλλες πηγές για να βρω κοινά παράπονα.

Κατά την έρευνα για τους δανειστές, αναμένονται παράπονα καταναλωτών. Οι κύριες κόκκινες σημαίες εμφανίζονται αν συνεχίσει να έρχεται το ίδιο παράπονο ή αν υπάρχει απροσδόκητα μεγάλος αριθμός παραπόνων δανειοληπτών. Δεν παρατήρησα τέτοιες κόκκινες σημαίες με το LendKey.

Εδώ είναι αυτό που βρήκα σε διάφορους πόρους:

Το Γραφείο Οικονομικής Προστασίας των Καταναλωτών (CFPB)Η βάση δεδομένων CFPB για τις καταγγελίες LendKey φαίνεται αρκετά τυπικό. Το LendKey έχει περισσότερα παράπονα από ορισμένους δανειστές, αλλά όχι ένα ανησυχητικό ποσό. Τα πιο συνηθισμένα ζητήματα που τέθηκαν ήταν από δανειολήπτες που είχαν προβλήματα με τη διεκπεραίωση των πληρωμών και υστέρησαν στις πληρωμές λόγω οικονομικών δυσκολιών.

The Better Business Bureau (BBB) – Για έναν δανειστή που δραστηριοποιείται εδώ και πολύ καιρό, με έκπληξη το είδα μόνο έξι παράπονα πελατών στον ιστότοπο BBB. Τα περισσότερα παράπονα προέρχονταν από άτομα με αιτήσεις που απορρίφθηκαν, αλλά αυτή η τάση ισχύει για τους περισσότερους δανειστές.

Reddit – Κοιτάζοντας μέσα από το φοιτητικά δάνεια subreddit αναρτήσεις σχετικά με το LendKey, οι περισσότεροι άνθρωποι φάνηκαν ικανοποιημένοι με το LendKey και ικανοποιημένοι με τα προσφερόμενα επιτόκια. Ένα άτομο όντως παραπονέθηκε για το χρόνο που χρειάστηκε η LendKey για να επεξεργαστεί τις πληρωμές, το οποίο ήταν επίσης ένα ζήτημα που τέθηκε στη βάση δεδομένων CFPB.

Αναγνώστες Σέρπα Φοιτητικού Δανείου – Γενικά, τα σχόλια των αναγνωστών για το LendKey είναι κάπως περιορισμένα σε σύγκριση με άλλους δανειστές. Γενικά, λιγότερα σχόλια αναγνωστών με παράπονα είναι θετικό σημάδι. Θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι όταν βοήθησα προσωπικά τους αναγνώστες να ψωνίσουν, τα ποσοστά έγκρισης και τα προσφερόμενα επιτόκια του LendKey ήταν πολύ ανταγωνιστικά. Συχνά είναι τα καλύτερα στην αγορά.

Μια προειδοποίηση για το LendKey και άλλα…

Η LendKey αναχρηματοδοτεί ιδιωτικά δάνεια με δάνεια της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Το να ακολουθήσετε αυτή τη διαδρομή έχει νόημα σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά θα μπορούσε να είναι ένα τεράστιο λάθος σε άλλες. Επειδή δεν υπάρχει τρόπος να «αναιρέσετε» μια αναχρηματοδότηση φοιτητικού δανείου, είναι σημαντικό οι δανειολήπτες να γνωρίζουν εάν ο συνδυασμός των ομοσπονδιακών και ιδιωτικών δανείων τους είναι καλή ιδέα.

Οι δανειολήπτες που ανησυχούν για πιθανή απώλεια θέσεων εργασίας ή μείωση εισοδήματος στο μέλλον θα ήταν φρόνιμο να μην αναχρηματοδοτήσουν τα ομοσπονδιακά δάνειά τους. Τα ομοσπονδιακά δάνεια συνοδεύονται από προστασία δανειοληπτών που κανένας ιδιωτικός δανειστής δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Η μετάβαση από έναν ιδιωτικό δανειστή σε άλλον δεν ενέχει τον ίδιο κίνδυνο. Οι δανειολήπτες με ιδιωτικά δάνεια μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια αναχρηματοδότηση για να κλειδώσουν χαμηλότερα επιτόκια και χαμηλότερες μηνιαίες πληρωμές. Για το λόγο αυτό, συχνά συνιστάται η αναχρηματοδότηση μόνο ιδιωτικών δανείων.

LendKey: Συχνές Ερωτήσεις

Είναι το LendKey νόμιμο;

Ναί. Η LendKey δραστηριοποιείται από το 2009 και δεν εμπλέκεται σε σκοτεινές πρακτικές όπως η χρέωση τελών αίτησης δανείου ή κυρώσεις πρόωρης πληρωμής.

Το LendKey κάνει σκληρό πιστωτικό έλεγχο;

Ο έλεγχος των επιτοκίων με το LendKey δεν οδηγεί σε σκληρή πίστωση. Ο αρχικός έλεγχος επιτοκίου είναι «μαλακός» και δεν επηρεάζει το πιστωτικό σας σκορ.

Εάν ένας δανειολήπτης αποφασίσει να αναχρηματοδοτήσει με το LendKey, υπάρχει σκληρός πιστωτικός έλεγχος. Αυτή είναι η διαδικασία που χρησιμοποιούν όλοι οι δανειστές αναχρηματοδότησης.

Αξίζει τον κόπο η αναχρηματοδότηση με το LendKey;

Εάν αγοράζετε φοιτητικά δάνεια, η LendKey είναι μια εταιρεία που αξίζει να ληφθεί υπόψη.

Τελικά, αν το LendKey είναι ή όχι μια καλή επιλογή θα εξαρτηθεί σχεδόν εξ ολοκλήρου από τα επιτόκια. Κάντε κλικ εδώ για να ελέγξετε τις τιμές απευθείας με το LendKey.