Ήταν επιτέλους πάλι εκείνη η στιγμή: Η Ημέρα Δίκαιου Εμπορίου των διακοπών!

Ήταν επιτέλους πάλι εκείνη η στιγμή: Η Ημέρα Δίκαιου Εμπορίου των διακοπών!

Januar 20, 2023 0 Von admin

εορταστική έκθεση

Μετά από 2 χρόνια απουσίας, επιτέλους ήταν πάλι αυτή η στιγμή. Στις 11 Ιανουαρίου 2023 μας επέτρεψαν να πάμε ξανά στο Vakantiebeurs Vakdag! Όλος ο ταξιδιωτικός τομέας έχει συγκεντρωθεί στο Jaarbeurs στην Ουτρέχτη για να εμπνευστεί ξανά στον τομέα των ταξιδιών. Πολλοί ταξιδιωτικοί οργανισμοί ήταν παρόντες με το δικό τους περίπτερο και υπήρχε ένα πλήρες πρόγραμμα συνεδριάσεων που ήταν όλα ενδιαφέροντα.

Η μέρα ξεκίνησε για εμάς με μια συνεδρία που δόθηκε από τον Corné den Braber van Red Online Marketing. Κατά τη διάρκεια αυτής της παρουσίασης, συζητήθηκαν οι τάσεις του διαδικτυακού μάρκετινγκ στον ταξιδιωτικό κλάδο. Οι 8 τάσεις που ονομάστηκαν ήταν οι εξής:

  • Εκμάθηση μετά τον κορωνοϊό: χτίστε μια επωνυμία!
  • Εμπιστοσύνη και επείγουσα ανάγκη σε περιόδους πληθωρισμού
  • Η κουλτούρα της τελευταίας στιγμής
  • Η επιλογή σας = η πορεία σας προς την ανάπτυξη
  • Πώς να διατηρήσετε το μάρκετινγκ μετρήσιμο
  • Μια στρατηγική δεδομένων πρώτου μέρους
  • Το σύντομο βίντεο γίνεται #1 περιεχόμενο
  • Κάντε την ομάδα σας μάρκετινγκ ανθεκτική στο 2023

Εκτός από αυτήν τη συνεδρία, το Red Online Marketing πραγματοποίησε επίσης μια συνεδρία σχετικά με το να κάνει το μάρκετινγκ μετρήσιμο και σχετικά με τις τελευταίες τάσεις και πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά αναζήτησης στα ταξίδια από την Google. Όλα τα πολύ ενδιαφέροντα θέματα που είναι όλα σχετικά με τη σημερινή κοινωνία.

Διάφορες συνεδρίες πραγματοποιήθηκαν επίσης στο θέατρο των Η.Π.Α., συμπεριλαμβανομένου του Universal Orlando, της Φλόριντα και του ταξιδιού στην Αμερική με αυτοκίνητο ή κατασκήνωση. Αυτές οι συνεδρίες χρηματοδοτήθηκαν από Target Travel Marketing.

Επιπλέον, διατέθηκε μια εφαρμογή που επέτρεψε τον προγραμματισμό ραντεβού με άλλους επισκέπτες. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να συναντήσετε ο ένας τον άλλον στο Camping Terrace ενώ απολαμβάνετε ένα σνακ και ένα ποτό. Sunny Cars είχε ακόμη και τη δική του βεράντα Aloha όπου ο καθένας μπορούσε να ανεφοδιαστεί με φρέσκο ​​καφέ δωρεάν.

Η κατάσταση της Djoser ήταν και πάλι ένα απόλυτο μάτι. Η όμορφη διακόσμηση κατέστησε σαφές ότι αυτό ήταν ένα πραγματικό περίπτερο Djoser. TUI ήταν επίσης παρών με ένα μεγάλο περίπτερο όπου ήταν δυνατό να κερδίσετε μια δωρεάν διαμονή + εκδρομή για δύο άτομα.

Τέλος, το ποτό μπορούσε να απολαύσει σε διάφορους χώρους και τελικά η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το επίσημο ποτό Vakdag. Εδώ όλοι είχαν την ευκαιρία να δικτυωθούν ξανά ενώ σερβίρονταν νόστιμα σνακ και ποτά.

Συνολικά, αυτή ήταν μια πολύ επιτυχημένη μέρα και ήδη ανυπομονούμε για την επόμενη έκδοση. Ήσασταν επίσης παρών στο Vakantiebeurs και έχετε κάποιες ιδιαίτερες ιδέες που θα θέλατε να μοιραστείτε; Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με τον τοπικό διαχειριστή του λογαριασμού σας!

The post Ήταν επιτέλους πάλι εκείνη η ώρα: Η Ημέρα Δίκαιου Εμπορίου των διακοπών! εμφανίστηκε πρώτα στο TradeTracker.com | Affiliate Marketing | Performance Marketing.