Έντονη κριτική αναχρηματοδότησης φοιτητικού δανείου

Έντονη κριτική αναχρηματοδότησης φοιτητικού δανείου

September 1, 2022 0 Von admin

Σε μια αγορά όπου όλοι οι δανειστές θολώνουν μαζί, Ο Έρνεστ προβάλλει ως ένας νόμιμα διαφορετικός δανειστής.

Το Earnest αξιολογεί διαφορετικά τις αιτήσεις και εγκρίνει ορισμένους δανειολήπτες που ενδέχεται να απορριφθούν από άλλους πιο παραδοσιακούς δανειστές.

Το πιο σοβαρό βήμα πωλήσεων είναι ότι θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα μαζί τους επειδή είναι καλύτεροι στη λήψη αποφάσεων δανεισμού. Όπου ορισμένοι δανειστές κοιτάζουν μόνο το FICO και το εισόδημα του έτους, το Earnest εξετάζει τη μεγάλη εικόνα.

Αυτή η προσέγγιση της μεγάλης εικόνας καθιστά την εξέταση του Earnest μια σοφή απόφαση για πολλούς αγοραστές αναχρηματοδότησης. Ως αποτέλεσμα, ο Earnest παίρνει αυτήν τη στιγμή την 6η θέση στο δικό μας κατάταξη εταιρειών αναχρηματοδότησης φοιτητικών δανείων.

Γνωρίστε το Earnest Basics

Έντονη Επισκόπηση
Όροι δανείου 5-20 ετών
Δάνεια Μεταβλητού Επιτοκίου 2,49% – 7,99%^
Δάνεια σταθερού επιτοκίου 3,74% – 8,49%^
Ελάχιστο πιστωτικό σκορ 650
Ελάχιστο ποσό αναχρηματοδότησης 5.000 $
Μπόνους νέου δανειολήπτη $150^

Όπως οι περισσότεροι δανειστές, το Earnest προσφέρει δάνεια σταθερού και κυμαινόμενου επιτοκίου. Ένα πράγμα που κάνει το Earnest λίγο διαφορετικό είναι ότι παρέχει περισσότερα από τα παραδοσιακά δάνεια 5, 10, 15 και 20 ετών. Οι δανειολήπτες μπορούν να επιλέξουν διάρκεια αποπληρωμής που εμπίπτουν οπουδήποτε στο φάσμα 5 έως 20 ετών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν τα 18 χρόνια είναι ιδανικά για εσάς, έχετε 18 χρόνια για να αποπληρώσετε το δάνειό σας.

Ο Earnest αποκαλεί αυτό το χαρακτηριστικό „τιμολόγηση ακριβείας“. Αυτή η συρόμενη ζυγαριά μπορεί να μην αρέσει σε όλους, αλλά έχει δύο βασικά πλεονεκτήματα. Για μακροπρόθεσμους σχεδιαστές με συγκεκριμένες προθεσμίες, όπως η συνταξιοδότηση σε 12 χρόνια ή η αγορά ενός σπιτιού σε επτά, η τιμολόγηση ακριβείας θα μπορούσε να είναι ιδανική. Λειτουργεί επίσης καλά για άτομα που γνωρίζουν ακριβώς πόσα έχουν στον μηνιαίο προϋπολογισμό τους. Εάν μπορείτε να εξοικονομήσετε ακριβώς 327,42 $ ανά μήνα, μπορείτε να λάβετε ένα πρόγραμμα που ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Όπως και άλλοι νόμιμοι δανειστές εκεί έξω, η Earnest δεν χρεώνει πρόστιμα προπληρωμής ή προμήθειες δημιουργίας δανείου. Η αποπληρωμή του δανείου σας είναι απλώς η επιστροφή κεφαλαίου και τόκων.

Βοήθεια για περισσότερους δανειολήπτες: Οι περισσότεροι δανειστές αναχρηματοδότησης δέχονται μόνο δανειολήπτες με πτυχίο πανεπιστημίου.

Η Earnest θα αναχρηματοδοτήσει δανειολήπτες με πτυχία συνεργάτη και δανειολήπτες που δεν τελείωσαν το σχολείο.

Navient Purchase of Earnest

Όταν πρωτοδημοσιεύτηκε αυτό το άρθρο, η Earnest ήταν μια startup με φοιτητικά δάνεια για να κάνει όνομα με τις ευέλικτες επιλογές αποπληρωμής.

Καθώς περνούσε ο καιρός, το Earnest μεγάλωνε και τελικά αγοράστηκε από την Navient, μια τεράστια εταιρεία φοιτητικών δανείων με αμφισβητήσιμη φήμη.

Χωρίς έκπληξη, το Αγορά 155 εκατομμυρίων δολαρίων της Earnest έχει οδηγήσει σε κάποιες αλλαγές. Κάποιοι σοβαροί Οι πελάτες τώρα παραπονιούνται ότι τα πράγματα είναι λιγότερο φιλικά προς τους καταναλωτές και λιγότερο διαφανή.

Όσοι θέλουν να αναχρηματοδοτήσουν τα φοιτητικά τους δάνεια για να ξεφύγουν από τη Sallie Mae/Navient θα πρέπει να το κοιτάξουν άλλοι δανειστές που προσφέρουν υπηρεσίες αναχρηματοδότησης.

Τα πιο σοβαρά πλεονεκτήματα

Ένα πράγμα που μας αρέσει στο Earnest είναι ότι εξυπηρετούν όλα τα δάνειά τους. Πολλοί δανειστές θα αναχρηματοδοτήσουν το χρέος σας, αλλά στη συνέχεια θα πουλήσουν το δάνειο σε άλλη εταιρεία. Η ποιότητα της νέας υπηρεσίας που λαμβάνετε μπορεί να είναι ένα μυστήριο. Το Earnest διατηρεί την αποπληρωμή εντός της εταιρείας. Δεν εγγυάται καλύτερη εξυπηρέτηση, αλλά είναι καλύτερη από την εναλλακτική.

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα με το Earnest, και ο λόγος που πολλοί άνθρωποι μπορούν να επιλέξουν να συνεργαστούν μαζί τους, είναι η προσέγγισή τους στη «μεγάλη εικόνα» στις αποφάσεις δανεισμού. Πιστεύουν ότι μπορούν να λάβουν μια πιο έξυπνη απόφαση για τις εγκρίσεις αιτήσεων εξετάζοντας περισσότερες οικονομικές πληροφορίες. Απευθυνθήκαμε στο Earnest για να λάβουμε ένα παράδειγμα κάποιου που θα μπορούσε να επωφεληθεί από τη μέθοδό του και μας έδωσε την ακόλουθη απάντηση:

«Έχουμε έναν πελάτη που είναι βιβλιοθηκάριος με μεταπτυχιακό στην αγγλική φιλολογία. Κάνει το μισθό μιας δημόσιας βιβλιοθήκης και είναι απίστευτα υπεύθυνη οικονομικά — πληρώνει τους λογαριασμούς της πλήρως και έγκαιρα και εξοικονομεί ένα σημαντικό χρηματικό ποσό τόσο σε επενδυτικούς όσο και σε μη επενδυτικούς λογαριασμούς. Αλλά δεν έχει επίσης καλό πιστωτικό σκορ — δεν είναι κακό, αλλά όχι εξαιρετικό — γιατί απλά δεν χρησιμοποιεί παραδοσιακές πιστωτικές κάρτες και πιστωτικά προϊόντα. Αυτός είναι κάποιος που θα μπορούσε να αρνηθεί αμέσως από πολλούς παραδοσιακούς δανειστές (καθώς και από τους έντιμους ανταγωνιστές), αλλά όταν κοιτάμε αυτό το προφίλ, βλέπουμε κάποιον που είναι εξαιρετικά υπεύθυνος για τα χρήματά του και αξίζει τις καλύτερες τιμές μας. Πιστεύουμε ότι η προσέγγισή μας ξεκλειδώνει την πρόσβαση στην πίστωση για πολλούς ανθρώπους που το αξίζουν πραγματικά».

Μερικά πράγματα ξεχωρίζουν από αυτό το παράδειγμα: μια λιγότερο από τέλεια πίστωση λόγω περιορισμένου ιστορικού και δημιουργία λογαριασμού συνταξιοδότησης. Εάν είστε πολύ προσεκτικοί με τα χρήματά σας, δηλαδή, εξοικονομώντας περισσότερα από όσα ξοδεύετε και βάζετε χρήματα στην άκρη για τη συνταξιοδότηση, το Earnest αξίζει να το εξερευνήσετε.

Αιτία ανησυχίας

Η Earnest διαφημίζει μια αίτηση 2 λεπτών για έγκριση πίστωσης, αλλά πρακτικά, έχουμε κάποιες ανησυχίες σχετικά με αυτήν τη διαδικασία. Το κύριο πλεονέκτημα του Earnest, η προσέγγιση της μεγάλης εικόνας, θα μπορούσε επίσης να γίνει μεγάλο ζήτημα κατά τη διαδικασία αίτησης και αναχρηματοδότησης δανείου. Επειδή το Earnest εξετάζει περισσότερες οικονομικές πληροφορίες, σημαίνει ότι το Earnest θα χρειαστεί πρόσβαση σε περισσότερες οικονομικές πληροφορίες. Σημαίνει περισσότερα αρχεία για επαλήθευση και γραφειοκρατία να τεθούν σε εφαρμογή.

Σε τελική ανάλυση, εάν η αποστολή λίγων επιπλέον πληροφοριών μειώνει το επιτόκιό σας, είναι χρόνος που ξοδεύετε καλά, αλλά αυξάνει τις πιθανότητες για πονοκεφάλους στην πορεία.

Τέλος, η Earnest αναχρηματοδοτεί ομοσπονδιακά φοιτητικά δάνεια. Η αναχρηματοδότηση ομοσπονδιακών δανείων με ιδιώτη δανειστή είναι μια επικίνδυνη συναλλαγή. Οι δανειολήπτες μπορούν να λάβουν καλύτερα επιτόκια, αλλά παραιτούνται από ομοσπονδιακά προνόμια όπως τα σχέδια αποπληρωμής βάσει εισοδήματος και η διαγραφή φοιτητικών δανείων. Αν και αυτό μπορεί να λειτουργήσει για ορισμένους δανειολήπτες, για άλλους, είναι τεράστιο λάθος. Πριν αναχρηματοδοτήσετε, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε είτε η αναχρηματοδότηση φοιτητικού δανείου είναι για εσάς είτε όχι.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Earnest

Το Earnest κάνει σκληρό ή μαλακό τράβηγμα;

Όταν ελέγχετε τα επιτόκια με το Earnest, υπάρχει μια «ήπια έλξη» στην πιστωτική σας αναφορά. Τα μαλακά pulls δεν επηρεάζουν τα πιστωτικά σκορ.

Εάν ένας δανειολήπτης επιλέξει να προχωρήσει με το Earnest, η εταιρεία μπορεί να εκτελέσει μια σκληρή έλξη όταν υποβληθεί η τελική αίτηση.

Είναι το Earnest ασφαλές;

Σύμφωνα με την Έντονη σημείωση απορρήτουόλα τα δεδομένα που εισάγονται στον ιστότοπό τους προστατεύονται σε πολλαπλά επίπεδα, όπως τείχη προστασίας, ιδιωτικά υποδίκτυα και έλεγχος ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων.

Μέχρι στιγμής, δεν έχω ακούσει κανένα παράπονο για ζητήματα ασφάλειας του Earnest.

Ποια πιστωτική αναφορά χρησιμοποιεί το Earnest;

Όταν το Earnest ελέγχει το πιστωτικό προφίλ των αιτούντων, χρησιμοποιεί την πιστωτική έκθεση Experian.

Earnest Refinance Review: Final Thoughts

Το Earnest είναι πιθανώς η ιδανική επιλογή για άτομα που είναι υπεύθυνα με τα χρήματά τους, αλλά μπορεί να μην έχουν τεράστιο εισόδημα ή τέλειο πιστωτικό σκορ. Εγώαν πιστεύετε ότι το πιστωτικό αποτέλεσμά σας ή το ετήσιο εισόδημά σας δεν λέει όλη την ιστορία, Το Earnest θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή.

Δεδομένου ότι η Earnest έχει δάνεια με επιτόκια που ξεκινούν κάτω από 3% και μια μοναδική προσέγγιση, καταλαμβάνουν μια θέση στην πρώτη δεκάδα των κατάταξη αναχρηματοδότησης φοιτητικών δανείων.

Για να ελέγξετε την τιμή για την οποία πληροίτε τις προϋποθέσεις με το Earnest, κάντε αίτηση εδώ.

^ Το χαμηλότερο αναγραφόμενο επιτόκιο για το Earnest είναι ένα δάνειο με μεταβλητό επιτόκιο διάρκειας 5 ετών και τα επιτόκια αναφέρονται ως APR. Παρακαλώ δείτε το Earnest Disclosure για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές και τους όρους μπόνους.