Ένα Πουέρτο Ρίκο Anole Hatchling που χρειάζεται ταυτότητα – Anole Annals

Ένα Πουέρτο Ρίκο Anole Hatchling που χρειάζεται ταυτότητα – Anole Annals

September 30, 2022 0 Von admin

Το εμπόριο των φυτωρίων είναι α γνωστός φορέας για πολλά χωροκατακτητικά είδη συμπεριλαμβανομένων των ανόλων. Οι ανόλες έχουν αρκετά τη συγγένεια για την ωοτοκία στο υγρό έδαφος των φυτών σε γλάστρες, τα οποία μπορούν στη συνέχεια να μεταφερθούν σε διάφορες τοποθεσίες. Πράγματι, το εμπόριο των φυτωρίων είναι ο ύποπτος φορέας για εισαγωγές στη Χαβάη και την Καλιφόρνια Α. carolinensis και Α. σαγρέι και πιθανότατα επιτάχυνε την εξάπλωσή τους εντός αυτών των κρατών. Στην πραγματικότητα, πολίτες επιστήμονες στο iNaturalist τεκμηριώνουν έναν εύλογο αριθμό καφέ ανόλων πολύ έξω από το φυσιολογικό τους εύρος. Αυτές οι παρατηρήσεις έχουν μια διανομή που συμπίπτει ύποπτα με τοποθεσίες του Οικιακές αποθήκες και Lowes. Ωστόσο, ενώ το εμπόριο φυτωρίων είναι ένας ύποπτος φορέας για άλλα είδη ανόλων, οι επαληθευμένες περιπτώσεις μεταφοράς μεγάλων αποστάσεων μέσω του εμπορίου είναι λιγότερες και πιο μακριά μεταξύ τους.

Ένα (ακόμη) άγνωστο νεογέννητο anole που μεταφέρθηκε από το Πουέρτο Ρίκο στη Βιρτζίνια. Από τον χρήστη kimjy3 στο iNaturalist.org

Μια πρόσφατη παρατήρηση στο iNaturalist κατέγραψε μια ανόλη που εκκολάπτονταν που ξεπρόβαλε από ένα φυτό σε γλάστρα που αποστέλλεται από το Πουέρτο Ρίκο καθώς ο χρήστης το ξετύλιξε… στην Αλεξάνδρεια της Βιρτζίνια. Μπορεί κάποιος να Anole Annals η εμπειρία με τις ανόλες του Πουέρτο Ρίκο και τα νεογνά τους βοηθούν στην αναγνώριση αυτού του μικρού; Ο χρήστης αναφέρει ότι η ανόλη το κάνει δεν έχουν μπλε μάτια? αντίθετα είναι καφέ ή μαύρα.

Μη διστάσετε να προσθέσετε αναγνωριστικά/σχόλια η παρατήρηση iNaturalist επισης!

Τελευταίες δημοσιεύσεις από τον Chris Thawley (Προβολή όλων)